Tamash és a saját nevemben kérném hogy hagyjatok szombatra is... ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IV. BMFTeam Találkozó
Started by
zOrg
, 2002. July 23. 08:36
Posted 2002. September 27. - 07:17

Posted 2002. September 27. - 07:14

Azért maradjon vki józan mire felérek, jó?? :-*
Rám számithatsz, mint igazhitû antialkoholistára.
Amit én hozok: 50db krémes süti (tegnap 3órán keresztül ezt csináltam,úgyhogy remélem mindenkinek izleni fog) Ha lesz rá idô - márpedig mért ne lenne- csinálok még egy másik fajtát is.
Érkezésünk Zed-del este9-re tehetô.
Posted 2002. September 26. - 22:58

Posted 2002. September 26. - 19:45

Srácok és lányok!
Nagyon jó bulit kívánok mindenkinek, én most nem tudok menni. Sok mindennel tudnék magyarázkodni, sok oka van, de ha most nem megyek, remélem azt jelenti, hogy a Boszi szigeti találkára már tudok majd menni.
Tehát mégegyszer nagyon jó bulit, sokat bringázzatok, és figyeljetek, hogy legalább egy józan ember maradjon, aki majd be tud számolni arról, hogy mi is történt a hétvégén!!
BRUCE
u.i.:
BÉEMEFTÉFOREVÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó bulit kívánok mindenkinek, én most nem tudok menni. Sok mindennel tudnék magyarázkodni, sok oka van, de ha most nem megyek, remélem azt jelenti, hogy a Boszi szigeti találkára már tudok majd menni.
Tehát mégegyszer nagyon jó bulit, sokat bringázzatok, és figyeljetek, hogy legalább egy józan ember maradjon, aki majd be tud számolni arról, hogy mi is történt a hétvégén!!

BRUCE
u.i.:
BÉEMEFTÉFOREVÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted 2002. September 26. - 19:37

Én éjjelre érek fel munka után. Természetesen mind3 nap dolgozom, így legalább napközben nem tudom lezúzni magam. Azért maradjon vki józan mire felérek, jó?? Vagy csak ismerjetek rám... :-*
Posted 2002. September 26. - 19:05

Én és findli kedvesem várható érkezésünk nagyjából 18:30 és 19 óra köré tehetitek amit viszek: "szuper igazielsõosztályúnyáldiszkó" zene, meleg ruha ,bringa és egy rekesz pezsgõ+ hozzávaló kellõ mennyiségõ bomba!
Azt hiszem majd hétfõn elolvasom, mi is történt az éjjel! ;D
Azt hiszem majd hétfõn elolvasom, mi is történt az éjjel! ;D
Posted 2002. September 26. - 18:54

Hi ;D
Megis vagyok net kozelben, mert talaltam egy jo kis internet kunyhot a III.ker szölö u 66-ban
Na tehat: Major, holnap hivlak, ut közben meg vesszuk a ser italt.
15-oratol Csillebercen varunk mindenkit szeretettel.
MEG 1SZER:BAR KINEK FOGFALYJASA VAN AKKOR
tamo 06-20-974-30-30
Major 06-20-993-57-79
telefonon lehet zaklatni bennunket.
Megis vagyok net kozelben, mert talaltam egy jo kis internet kunyhot a III.ker szölö u 66-ban
Na tehat: Major, holnap hivlak, ut közben meg vesszuk a ser italt.
15-oratol Csillebercen varunk mindenkit szeretettel.
MEG 1SZER:BAR KINEK FOGFALYJASA VAN AKKOR
tamo 06-20-974-30-30
Major 06-20-993-57-79
telefonon lehet zaklatni bennunket.
Posted 2002. September 26. - 17:17

Tök jó, hogy holnap lesz a tali és nemtom hányan leszünk összesen... :-/ Na mindegy!!! Nagy buli lesz az tuti!!!

Posted 2002. September 26. - 13:27

A ser kérdést jegyeztem, de sajna Én gyalog leszek... :-/
tamo: Tudod hozni a sört ? ? ?
Holnap 15:00tól mindenkit szeretettel várunk a Csillebérci gyermektábor területén!!!
tamo: Tudod hozni a sört ? ? ?
Holnap 15:00tól mindenkit szeretettel várunk a Csillebérci gyermektábor területén!!!

Posted 2002. September 26. - 12:57

Posted 2002. September 26. - 12:47

Hi ;D
Ras 8)
Nem leszek net közelben,hívj fel , hogy mennyi krumplit és hagymát és kolbászt vegyek.
Lensver
Ezért az eszelõs szííívatásért olyan de olyan ajándékot kapsssz,hogy nem teszed sebbbbreeee.
PÉNTEK 15-tõl lehet jönni.
üdv:tamo 06-20/974-30-30
Ras 8)
Nem leszek net közelben,hívj fel , hogy mennyi krumplit és hagymát és kolbászt vegyek.
Lensver

Ezért az eszelõs szííívatásért olyan de olyan ajándékot kapsssz,hogy nem teszed sebbbbreeee.
PÉNTEK 15-tõl lehet jönni.
üdv:tamo 06-20/974-30-30
Posted 2002. September 26. - 11:56

Halihó,
jövök én is, talán kolléga SPED is szombaton...
valamikor reggel érkezünk..
Tüzet rakni és esõtáncot járni TILOS!
cAb
jövök én is, talán kolléga SPED is szombaton...
valamikor reggel érkezünk..
Tüzet rakni és esõtáncot járni TILOS!
cAb
Posted 2002. September 26. - 11:27

Katapajti: fél órán át gondolkodtam, hogy ki a halál vagy. Aztán ránéztem a zaláírásodra. ;D Átneveztek a futárok? ejnye. Én levettem az egyik "a" betüt a nevem végérõl, de féltem, hogy a nép nem fogja tudni, kivagyok, így majdnem vissza is raktam. Te meg... 8) mind1. És kivel fogsz iszapbirkózni? Ha senki nem vállalja, akkor... van hugod? ;D ez lehet, kicsit durva volt... :-X
Posted 2002. September 26. - 11:03

Posted 2002. September 26. - 09:27

Mi ez az antibringás punnyadás? Hová maradt a második létrási tali éjszakai, részeg, esõs, békapukkasztó szelleme? 
Bringázva lesz.
AsztA

Bringázva lesz.
AsztA
Posted 2002. September 26. - 08:27

Posted 2002. September 25. - 23:46

Halihó!
Kislust-tal egyeztettünk, és arra szeretnénk kérni egy autóval rendelkezõ résztvevõt (Raveace, Tamo, Major... ??? ), hogy a péntek esti hangulat megalapozásaként egy láda seritalt szerezzen be.
Persze csak, ha lehetséges, és még nem szóltunk késõn. :
Utánvéttel fizetnénk!
Köszike!
Beg
Kislust-tal egyeztettünk, és arra szeretnénk kérni egy autóval rendelkezõ résztvevõt (Raveace, Tamo, Major... ??? ), hogy a péntek esti hangulat megalapozásaként egy láda seritalt szerezzen be.
Persze csak, ha lehetséges, és még nem szóltunk késõn. :

Utánvéttel fizetnénk!
Köszike!
Beg
Posted 2002. September 25. - 20:50

tamaska:
Nekem jöhet az iszapbirkózás. Edzek, igaz még csak esõben. ;D
Mi van puhányok, eddig is mindig kifogtuk a jó idõket, kivéve SÚH-en, naa, de tényleg, jó idõ lesz! Rave is megmondta! Na!
:-* Kata
Nekem jöhet az iszapbirkózás. Edzek, igaz még csak esõben. ;D
Mi van puhányok, eddig is mindig kifogtuk a jó idõket, kivéve SÚH-en, naa, de tényleg, jó idõ lesz! Rave is megmondta! Na!
:-* Kata
Posted 2002. September 25. - 18:39

Mivel én kilógok az országutimmal a DH-sok közül, ezért én is csak a rendezésben tudok segíteni.
Posted 2002. September 25. - 18:38

Nagyon szívesen!!!
Lassan melgsz a CC gépem is és ahhoz kell csak!!!
A jövõhéten is jó lesz!!!