És ezer thnx érte,enélkül nem indulhattunk vóna a Mátrán...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IV. BMFTeam Találkozó
Indította
zOrg
, 2002. július 23. 08:36
Írta 2002. szeptember 25. - 17:46

Írta 2002. szeptember 25. - 17:43

1et értek Rave Aceszel,nagyon sz*r idõben nem kéne erõltetni a bringázást...Szóval ha 10 fok van,esik,fúj,meg minden ilyen,akkor talán jobb olyan dolgot csinálni,mint tábortûz és esõvédett hely kialakítása.Mert gondolom a faházakat/faházakban nem lehet begyújtani.
Major;ha Foxi barátom is felnéz,akkor ott helyben megkapod a bukót...Ha nem,akkor találok rá módot,hogy még azon a héten.(pl. verõlegényeket küldök rá,hogy ne felejtse el...)
Major;ha Foxi barátom is felnéz,akkor ott helyben megkapod a bukót...Ha nem,akkor találok rá módot,hogy még azon a héten.(pl. verõlegényeket küldök rá,hogy ne felejtse el...)
Írta 2002. szeptember 25. - 17:43

Írta 2002. szeptember 25. - 17:32

Noooormális??
Ha ilyen marad az idõ még bringát se viszek magammal!Legalább tuti nem töröm össze magam!
Mik vagytok ti?
Ti nem a szörfösök vagytok?
Basszus már megint rossz helyre tévedtem! ;D
Egyébként úgy néz ki hétvégére Háváj meg szánsájn lesz!
Mondanak vagy 20 fokot!
Azért viszek bringát de nem garantálom, hogy használni fogom!
Ha ilyen marad az idõ még bringát se viszek magammal!Legalább tuti nem töröm össze magam!

Mik vagytok ti?
Ti nem a szörfösök vagytok?
Basszus már megint rossz helyre tévedtem! ;D
Egyébként úgy néz ki hétvégére Háváj meg szánsájn lesz!
Mondanak vagy 20 fokot!

Azért viszek bringát de nem garantálom, hogy használni fogom!
Írta 2002. szeptember 25. - 17:18

Írta 2002. szeptember 25. - 17:10

Jó ötlet Major, ellenben én ezt kihagyom, mert mióta a sípályát sikerült egyszer tisztességesen feltörölnöm, azóta 30 fölé nem nagyon megyek rajta. Viszont szívesen segítek a lebonyolításában(pl megállok az úton, hogy nehogy épp akkor jöjjön arra egy autó...)
kislust
kislust
Írta 2002. szeptember 25. - 16:51

Írta 2002. szeptember 25. - 16:49

Update: Mégiscsak péntek este megyek és szombat estig maradok.A barmokról még nincsennek információk.
Írta 2002. szeptember 25. - 16:28

Hozzon mindenki mgával sok sok válórhát, ha sárosak leszünk a fecsapódásoktól!!!
Nem mondjátok el senkinek, de ha az idõ megengedi tervezek egy össznépi DH versenyt a sípályán!!! Rövid leírás:
-Nevezési díj: NINCS semmilyen BMFT tagnak!!!
-Pálya: A Sípálya legtetejétõl indul és a legalján lévõ korlátnál van a legalján!!!
-Rajt: Pl szombat 11, de végülis mindegy!!!
-Különlegesség: Miden nevezõ egyszerre indul!!! Elég széles a pálya ahhoz, hogy mindenki elférjen és mire öszezsûkül addigra úgyis széthúzódik a mezõny!!! ;D
Ha tetszik valakinek az ötlet akkor szóljon!!!
Nem mondjátok el senkinek, de ha az idõ megengedi tervezek egy össznépi DH versenyt a sípályán!!! Rövid leírás:
-Nevezési díj: NINCS semmilyen BMFT tagnak!!!
-Pálya: A Sípálya legtetejétõl indul és a legalján lévõ korlátnál van a legalján!!!
-Rajt: Pl szombat 11, de végülis mindegy!!!
-Különlegesség: Miden nevezõ egyszerre indul!!! Elég széles a pálya ahhoz, hogy mindenki elférjen és mire öszezsûkül addigra úgyis széthúzódik a mezõny!!! ;D
Ha tetszik valakinek az ötlet akkor szóljon!!!
Írta 2002. szeptember 25. - 15:52

akkor majd rendezünk a nõi fórumtagok számára iszapbirkózást, és csak ülünk a biciklin, miközben nézzük õket. nos...? 8) ;D
Írta 2002. szeptember 25. - 15:38

Na, jó, de az elmúlt és elkövetkezendõ
napok esõzései miatt rommá ázik a hegy, és nem lesz alkalmas kerékpározásra (bár esztergomi Milán nem szereti ezt a szót, de ez most a lõtt kutyát sem érdekli).
napok esõzései miatt rommá ázik a hegy, és nem lesz alkalmas kerékpározásra (bár esztergomi Milán nem szereti ezt a szót, de ez most a lõtt kutyát sem érdekli).
Írta 2002. szeptember 25. - 15:33

és akko was will bí wid máj ajándék, Kedvesem? (ez a menetelem egyetlen és kizárólagos indoka (
), nehogy otthommaraggyámá

Írta 2002. szeptember 25. - 13:10

Írta 2002. szeptember 25. - 13:04

bazzze Jorus! ;D
nem semmi vagy... majd kiakadt a szemem, amikor olvasni próbáltam... nem hogy megérteni... ;d
de aztán sikerült! 8)
nem semmi vagy... majd kiakadt a szemem, amikor olvasni próbáltam... nem hogy megérteni... ;d
de aztán sikerült! 8)
Írta 2002. szeptember 25. - 13:02

As I've written mennék szubbóta morgen, de, if ilyen sájsze will be das wetter, akkor nye nagyon hacsú go.
Írta 2002. szeptember 25. - 12:52

Sajnos én se fogok tudni elmenni a talira, és findliék sem, most beszéltem velük. Hát mit lehet csinálni gyerekek? Ez van, sehogyan se jó ez a hétvége.
Na? Jól bevettétek, mi? Csak kamuztam. Findli is, meg én is jövünk a párocskáinkkal. ;D
Bocsi, ezt el kellett sütnöm, mindenki olyan szépen lemondta ezen az oldalon. Szóval jövünk, és pénteken este érkezünk.
Na? Jól bevettétek, mi? Csak kamuztam. Findli is, meg én is jövünk a párocskáinkkal. ;D
Bocsi, ezt el kellett sütnöm, mindenki olyan szépen lemondta ezen az oldalon. Szóval jövünk, és pénteken este érkezünk.
Írta 2002. szeptember 25. - 10:16

/me félve jelentkezik.
Tanárbácsi kérem, jelentem, kicsit módosul az itinerem, és szombat hajnalban érkezem (vagy reggel, ha addigra már mindenki bealszik), és vasárnap hajnalig maradok.
Bocs,
AsztA
Tanárbácsi kérem, jelentem, kicsit módosul az itinerem, és szombat hajnalban érkezem (vagy reggel, ha addigra már mindenki bealszik), és vasárnap hajnalig maradok.
Bocs,
AsztA
Írta 2002. szeptember 25. - 10:07

Írta 2002. szeptember 24. - 22:32

Írta 2002. szeptember 24. - 22:30