jo bulit !
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
IV. BMFTeam Találkozó
Indította
zOrg
, 2002. július 23. 08:36
Írta 2002. szeptember 24. - 18:05
Írta 2002. szeptember 24. - 17:28
Lesz még idén jó idõ:
http://index.hu/poli.../bulvar/ido924/
Most már komolyan aggódhatunk a hétvégi idõjárás miatt, mindenki hozzon vízálló csomaqgolást!
http://index.hu/poli.../bulvar/ido924/
Most már komolyan aggódhatunk a hétvégi idõjárás miatt, mindenki hozzon vízálló csomaqgolást!
Írta 2002. szeptember 24. - 17:20
pixel> péntek-vasárnap?
yoci> ha te csak szombaton tudsz menni, akkor a haverjaid is? (mármint a +3 barom)
yoci> ha te csak szombaton tudsz menni, akkor a haverjaid is? (mármint a +3 barom)
Írta 2002. szeptember 24. - 15:52
Sajnos én sem tudok menni (én sajnálom). Az a probléma, hogy még mindig nem kerültem be a végleges helyemre a koliban és ebbe az épületbe nem tudtam elhozni a bicajt.
Október 21.-27. között lenne valakinek kedve a Mátrába jönni?
Október 21.-27. között lenne valakinek kedve a Mátrába jönni?
Írta 2002. szeptember 24. - 15:34
Hi ;D
Baliba >
Azaz érzésem,hogy direkt kerülõd a találkozást nehogy meg keljen mutatnod a fényképeket 8)és emeld személyeddel a társaság szinvonalát.
Nem baj. Jön még kutyára úthenger.
üdv:tamo
Baliba >
Azaz érzésem,hogy direkt kerülõd a találkozást nehogy meg keljen mutatnod a fényképeket 8)és emeld személyeddel a társaság szinvonalát.
Nem baj. Jön még kutyára úthenger.
üdv:tamo
Írta 2002. szeptember 24. - 15:13
Üdv. kis fórumtársaim!
Sajna nekem is van egy nagy problémám,mégpedig olyan,hogy énsem tudok péntektõl-vasárnapig részt venni a party-n. :-[ :'(
Csak szombaton tudok menni reggeltõl estig.
Sajna nekem is van egy nagy problémám,mégpedig olyan,hogy énsem tudok péntektõl-vasárnapig részt venni a party-n. :-[ :'(
Csak szombaton tudok menni reggeltõl estig.
Írta 2002. szeptember 24. - 13:53
Írta 2002. szeptember 24. - 10:40
Te se... :-[
Alig leszünk õsalapítók így a Talin!!! :-/ Na mindegy!!!
Vgülis hnyan leszünk ? ? ? ??? Számszerinte!!!
Alig leszünk õsalapítók így a Talin!!! :-/ Na mindegy!!!
Vgülis hnyan leszünk ? ? ? ??? Számszerinte!!!
Írta 2002. szeptember 24. - 00:32
Fájdalomtól megtört szívvel közlöm a leendõ résztvevõkkel és szervezõkkel, hogy nem tudok menni!
Mindenkinek jó szórakozást és kellemes idõtöltést továbbá nagyon jó idõt kívánok!
Üdv,
Baliba
Mindenkinek jó szórakozást és kellemes idõtöltést továbbá nagyon jó idõt kívánok!
Üdv,
Baliba
Írta 2002. szeptember 23. - 21:46
Itt egy kicsit jobb!!! 
http://www.fsz.bme.h...kep/b21_200.jpg
Ha a legaljára gördítitek ott van a "GYERMEKVÁROS" felirat!!! Na az az!!!
(Fel van tüntetve a fogas is szóval nem lesz nehéz odatalálni!!!
http://www.fsz.bme.h...kep/b21_200.jpg
Ha a legaljára gördítitek ott van a "GYERMEKVÁROS" felirat!!! Na az az!!!
Írta 2002. szeptember 23. - 21:24
Én csináltam egy térképet. Ha valakinek jobb van, azzal cserélek. ;D

Megközelítés a jobb felsõ sarokban kicsiben látszó úton, mely a kisvasút mellett megy, majd át a síneken és követni a pirossal jelzett útvonalat.

Megközelítés a jobb felsõ sarokban kicsiben látszó úton, mely a kisvasút mellett megy, majd át a síneken és követni a pirossal jelzett útvonalat.
Írta 2002. szeptember 23. - 18:55
Aszt mondjék nem lesz meleg, de legelább nem fog nagyon esni!!!
Aztn majd kiderül...
Írta 2002. szeptember 23. - 18:46
A számom 06209935779!!!
Az én felajánlásom az, hogy nagyon közel lakom, szóval ismerem az egész terepet!!! Ha bármi van hozzánk jöhet bárki!!! Van közel szervíz is (mai persze nyitva van hétvégén is!!!), közel van a János korház is, ha valaki nagyonbbat esnea kelleténél!!!
Tervezem, hogy csinálok egy térképet is, hogy könnyebben ide teláljatok!!!
Nyugodtan zakalssatok!!!
Lassan megvan, hogy ki lesz ott végleesen!!!
Az én felajánlásom az, hogy nagyon közel lakom, szóval ismerem az egész terepet!!! Ha bármi van hozzánk jöhet bárki!!! Van közel szervíz is (mai persze nyitva van hétvégén is!!!), közel van a János korház is, ha valaki nagyonbbat esnea kelleténél!!!
Tervezem, hogy csinálok egy térképet is, hogy könnyebben ide teláljatok!!!
Nyugodtan zakalssatok!!!
Lassan megvan, hogy ki lesz ott végleesen!!!
Írta 2002. szeptember 23. - 18:17
Hi ;D
Major 8)Hívj fel légyszíves vagy küld el tel.számod az egyeztetés miatt.köszi.
Mindenki 8)
Ma azaz 23-án hétfõn MINDENT LEFIXÁLTAM!!!
Pénteken 14-órától free a pálya vasárnap kb:10-12-ig.
Figyelmesebben olvassátok a topickot.Pontosan le van írva"ha valakinek bármiljlyen problémája van,szállítás,eljutás, eltévedés "akkor lehet zaklatni Major kollegát és engem is.
Valószínüleg többen leszünk autóval és így könnyen megy majd a szállítás.Bárhonnan bárhova bármikor bárkinek 8)
Akik vidékrõl jönnek vonattal és már tudják,hogy mikorhova azok írják meg.Közel azonos idõben érkezõket egy körfuvarral össze lehetne gyüjteni.
üdv:tamo 06-20/974-30-30
Major 8)Hívj fel légyszíves vagy küld el tel.számod az egyeztetés miatt.köszi.
Mindenki 8)
Ma azaz 23-án hétfõn MINDENT LEFIXÁLTAM!!!
Pénteken 14-órától free a pálya vasárnap kb:10-12-ig.
Figyelmesebben olvassátok a topickot.Pontosan le van írva"ha valakinek bármiljlyen problémája van,szállítás,eljutás, eltévedés "akkor lehet zaklatni Major kollegát és engem is.
Valószínüleg többen leszünk autóval és így könnyen megy majd a szállítás.Bárhonnan bárhova bármikor bárkinek 8)
Akik vidékrõl jönnek vonattal és már tudják,hogy mikorhova azok írják meg.Közel azonos idõben érkezõket egy körfuvarral össze lehetne gyüjteni.
üdv:tamo 06-20/974-30-30
Írta 2002. szeptember 23. - 15:38
Kislust: A Fogaskerekû kezdetnek jó... A tetejétõl emlékeim szerint :
5 perc aszfalton a Csillebérci "Úttörõ tábor". Szerintem megoldható, hogy rá telefonálsz valakire és az kigurul eléd.
(Én minden esetre akkor már ott lelszek.
)
:-* Era
(Én minden esetre akkor már ott lelszek.
:-* Era
Írta 2002. szeptember 23. - 14:08
huhh... de ez még mindig nem tutkó, addig még sok víz folyik le a Balatonon...
Írta 2002. szeptember 23. - 11:46
igen tamash 400forintos téma... én is csak szombaton leszek ergo a bográcsosról nem maradsz le
Írta 2002. szeptember 23. - 11:41
Haller.
Továbbra is megyek, péntektül. ;D Viszont vasárnap hajnalban lelépek. A szükséges monetáris ellenszolgáltatást természetesen biztosítom -- az igényeknek megfelelõen --, még ha nem is használom alvásra szombat éjjel a fekhelyet.
Viszek digitális fény-nyelõt, illetve PB-t
, valamint Katargát.
AsztA
Továbbra is megyek, péntektül. ;D Viszont vasárnap hajnalban lelépek. A szükséges monetáris ellenszolgáltatást természetesen biztosítom -- az igényeknek megfelelõen --, még ha nem is használom alvásra szombat éjjel a fekhelyet.
Viszek digitális fény-nyelõt, illetve PB-t
AsztA
Írta 2002. szeptember 23. - 11:36
Nem is annyira ajándék, inkább egy kis bágátell apróság. Egyébként jómagam is szombat délelõttõl szombat estig leszek a helyszínen.
Írta 2002. szeptember 23. - 11:20
lehet, hogy megyek, de az gáz, ha csak pölö szombat reggeltõl szombat estig (10kor eljön az uccsó vonat a Nyugatiból) maradok csak? Ez a látogatójegyes 400 forintos témával mûködne? Melyik este van a Ras-féle bográcskaja? És marad akkorra Lens-féle sütimüti? (ugye marad?... mondom marad!!! MARAD!!!... á, már a Jedi erõ se hat...
) Jurusz mikor acc nekem ajándékot?(nanemmintha azért mennék... ááá), ja és Begbie is hozz nekem agyat. (no comment. ;D)
aki ezt végigolvassa, az nehogy azt gondolja, hogy Tam jön, beszedi mindenkitõl, amit hozott neki, majd távozik (feltehetõen a hungexpo irányába... de psssszt...)
aki ezt végigolvassa, az nehogy azt gondolja, hogy Tam jön, beszedi mindenkitõl, amit hozott neki, majd távozik (feltehetõen a hungexpo irányába... de psssszt...)

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére