Csillebérctõl azért félek, mert tuti lenne olyan, hogy haza megyek aludni, vagy hogy felugrok délután, aztán hazamegyek, elmegyek, megjövök, hazamegyek fürdeni, hazamegyek ebédelni...
Na ezt nem szeretném...
Ezért nem szeretnék én Csillére meni, noha lehet, hogy szép, meg "híres" hely...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IV. BMFTeam Találkozó
Started by
zOrg
, 2002. July 23. 08:36
Posted 2002. August 01. - 17:54

Posted 2002. August 01. - 17:23

Posted 2002. August 01. - 17:14

Zöld, csak nem a (tavalyi) rossz élmények miatt ? 
Nálam elsô helyen SAUH áll, de mivel oda pl. Zsuzsi nem tudna jönni, inkább legyen Csillebérc, bár annak tényleg nincs olyan nomád hangulata. Viszont már ezer éve nem nyaraltam Bp-en, igy érdekes lenne. Csillebérc mellett szól továbbra az is, hogy legalább én is tudnék kaját fölvinni (mármint általam készitett sütit), és megkinálni mindenkit.
Továbbá, ha lehet, idôpont mindenképpen legyen szept.15-17. után!
Hogyan fogjuk összeszámolni a szavazatokat? Megpróbálhatnám én is, csak abban nem vagyok jó.

Nálam elsô helyen SAUH áll, de mivel oda pl. Zsuzsi nem tudna jönni, inkább legyen Csillebérc, bár annak tényleg nincs olyan nomád hangulata. Viszont már ezer éve nem nyaraltam Bp-en, igy érdekes lenne. Csillebérc mellett szól továbbra az is, hogy legalább én is tudnék kaját fölvinni (mármint általam készitett sütit), és megkinálni mindenkit.
Továbbá, ha lehet, idôpont mindenképpen legyen szept.15-17. után!
Hogyan fogjuk összeszámolni a szavazatokat? Megpróbálhatnám én is, csak abban nem vagyok jó.

Posted 2002. August 01. - 16:40

Ha jól emlékszem szeptember 8 Mátra maraton! Szerintem sokan odamegyünk. Én biztos mivel ebben az évben az lesz az utolsó. A Mecseket kihagyom.
Posted 2002. August 01. - 10:02

Nem igazán mert a fogas azért elég magasra fel megy!!! Nincs ott soka minden, bár az tény hogy nem olyan nomád hangulatú mint SAUH!!!
Posted 2002. August 01. - 09:58

köszi...
nos tehát csillebérc és SAUH is egy szinten áll a megközelíthetõség kérdésében...
viszont ha csak annyira van a pályaudavroktól , akkor nincs az túlságosan a város arcában??
PéeF
nos tehát csillebérc és SAUH is egy szinten áll a megközelíthetõség kérdésében...
viszont ha csak annyira van a pályaudavroktól , akkor nincs az túlságosan a város arcában??
PéeF
Posted 2002. August 01. - 09:27

-csillabérc: attól függõen melyik pályaudvarra jön az ember 2 (Délibõl) 5 (Nyugatiból) 7(Keletibõl) a Fogas alja!!! Itt felpattanunk rája ésa végállolmástól még vagy 10 perc egyenes és ott is vagyunk!!! Max 15 perc... Nomeg tuti lesz aki szívesen felviszi a csomagokat így vígan bringázhattok/unk felfele!!! 
Csak a teljesség kedvéért!!!

Csak a teljesség kedvéért!!!
Posted 2002. August 01. - 08:30

Üdv!
A következõt sem feledjétek egy találkozó helyének választásakor:
könnyen megközelíthetõ legyen a szállás!
Itt nem a "qrva messze kell vonatozni"-ra gondolok, mert ha értelmesen összeszedjük a bandát, akkor már a vonaton kezdõdhet a hangulat...hanem a állomástól a szállásig megteendõ útra!
Mert ugyebár:
-létrástetõ: a miskolci pályaudvartól uszkve 6km a v-rosban, majd 7-8km a hegyekben, ezt a távot szinte végig kaptatón felfele...
-SAUH: uszkve 6km(javtson ki vki helybeli, mert nagyon nem mértem), ami igaz kaptatón, de rövidke...
-csillebérc: ?
-mátra: ha jól tudom gyöngyösig feltudunk jutni vonattal, ám onnan nuku tovább sinecske... így bárhol is legyen a szállás a hegyen, oda fel kell mászni, ami jó esetben is 8-9km erõs kaptató... (parádsasvári camping-Gyöngyös 15-16km, ebbõl 6-7km lefele)
-kõszeg: ?
Konzultáltam Haverral is, így részünkrõl két szavazat SAUH mellett, és a nagy-várostól-távol mellett...
Csõváz és hátszél...
Paraferee voltam....
A következõt sem feledjétek egy találkozó helyének választásakor:
könnyen megközelíthetõ legyen a szállás!
Itt nem a "qrva messze kell vonatozni"-ra gondolok, mert ha értelmesen összeszedjük a bandát, akkor már a vonaton kezdõdhet a hangulat...hanem a állomástól a szállásig megteendõ útra!
Mert ugyebár:
-létrástetõ: a miskolci pályaudvartól uszkve 6km a v-rosban, majd 7-8km a hegyekben, ezt a távot szinte végig kaptatón felfele...
-SAUH: uszkve 6km(javtson ki vki helybeli, mert nagyon nem mértem), ami igaz kaptatón, de rövidke...
-csillebérc: ?
-mátra: ha jól tudom gyöngyösig feltudunk jutni vonattal, ám onnan nuku tovább sinecske... így bárhol is legyen a szállás a hegyen, oda fel kell mászni, ami jó esetben is 8-9km erõs kaptató... (parádsasvári camping-Gyöngyös 15-16km, ebbõl 6-7km lefele)
-kõszeg: ?
Konzultáltam Haverral is, így részünkrõl két szavazat SAUH mellett, és a nagy-várostól-távol mellett...
Csõváz és hátszél...
Paraferee voltam....
Posted 2002. August 01. - 01:27

Szerintem nem szerencsés a Szeptember 6-7-8 mert akkor a DH van és ha eljön egy csomó ember akkor nem a legszerencsésebb oda hozni a talit. De felõlem lehet.
Posted 2002. July 31. - 20:00

Sziasztok!
Most már engem is vegyetek képbe, mert itthon vagyok!
Olvastam a 3. talis írásokat, néztem a képeket, nagyszerû buli lehetett, kár, hogy ki kellett hagynom :-/
De ez marhára nem tartozik ide...
Lényeg a lényeg: részemrõl teljesen mindegy, hogy hol lesz a köv. tali, én mindenhová megpróbol majd eljutni, de mégis sztem olyan helyre kéne rakni, ahova a legtöbben el tudnak menni, pl: szentgotthárd nagyon el van a francba, pedig lehet, hogy szép hely, nem tudom. További szempont, hogy az AGoknak felvonó kell, felvonó nélkül el sem jönnének sztem, az pedig nem lenne fair.
Egyszó mint száz: én egy északi-középhegység-beli drótos helyre szeretnék menni. Ilyen lehet az egyik esélyes SAUH, vagy pl. úgy tudom, hogy Szilvásváradon is van felvonó (lehet, hogy van, aki ezt nálam jobban tudja).
Igaz, hogy nincs felvonó a Bükkben, de nagyon szívesen mennék én oda...
Valamint szeretem megismerni az új helyeket, én is csatlakozom a Fedezük Fel Kis Hazánkat mozgalomhoz!! (fedezzük fel, de azért nagyon messzire ne menjünk
)
BRUCE szólt már be megint...
Most már engem is vegyetek képbe, mert itthon vagyok!
Olvastam a 3. talis írásokat, néztem a képeket, nagyszerû buli lehetett, kár, hogy ki kellett hagynom :-/
De ez marhára nem tartozik ide...
Lényeg a lényeg: részemrõl teljesen mindegy, hogy hol lesz a köv. tali, én mindenhová megpróbol majd eljutni, de mégis sztem olyan helyre kéne rakni, ahova a legtöbben el tudnak menni, pl: szentgotthárd nagyon el van a francba, pedig lehet, hogy szép hely, nem tudom. További szempont, hogy az AGoknak felvonó kell, felvonó nélkül el sem jönnének sztem, az pedig nem lenne fair.
Egyszó mint száz: én egy északi-középhegység-beli drótos helyre szeretnék menni. Ilyen lehet az egyik esélyes SAUH, vagy pl. úgy tudom, hogy Szilvásváradon is van felvonó (lehet, hogy van, aki ezt nálam jobban tudja).
Igaz, hogy nincs felvonó a Bükkben, de nagyon szívesen mennék én oda...
Valamint szeretem megismerni az új helyeket, én is csatlakozom a Fedezük Fel Kis Hazánkat mozgalomhoz!! (fedezzük fel, de azért nagyon messzire ne menjünk

BRUCE szólt már be megint...
Posted 2002. July 31. - 19:49

Jorus csak viccelt a hazamegyünkkel.
Amúgy én csillebérci vagyok. És ha nem ott lesz, asszem nem is megyek egyéb okok miatt. De ez ne zavarjon senkit. Még így is voltam a fele talin. Versenyeken meg találkozom a maggal, a helyiekrõl ne is beszéljek!!!
Szóval eléggé bezava a világjátékok tizenakárhanyadikai léte. Aztán SAUH-en lesz szept 7-8-án DH MK futam. Vagyis akkor a DH-s szekció tutira lemegy. Baliba is lelkesedett a dologért, vagyis lehetne akkor és ott a találka. A versennyel megegyezõ idõpontban. Így kellemes a hasznossal és nem próbáljuk meggyõzni a másikat, hogy melyik hely a jobb. A másik meg 1 hónapon belül nem utazok fél évet ugyan oda, mert nincs rá keretem. Asszem ezzel sokan így vannak, meg a munkahelyrõl való elszabadulás...... sorolhatnám világba.
SO: ha szept.7-8, akkor SAUH, ha nem ez az idõpont, akkor Csillebérc. Szerintem a bpi szuszpenzátoros arcok nevében is beszéltem 1 kicsit.
Amúgy én csillebérci vagyok. És ha nem ott lesz, asszem nem is megyek egyéb okok miatt. De ez ne zavarjon senkit. Még így is voltam a fele talin. Versenyeken meg találkozom a maggal, a helyiekrõl ne is beszéljek!!!
Szóval eléggé bezava a világjátékok tizenakárhanyadikai léte. Aztán SAUH-en lesz szept 7-8-án DH MK futam. Vagyis akkor a DH-s szekció tutira lemegy. Baliba is lelkesedett a dologért, vagyis lehetne akkor és ott a találka. A versennyel megegyezõ idõpontban. Így kellemes a hasznossal és nem próbáljuk meggyõzni a másikat, hogy melyik hely a jobb. A másik meg 1 hónapon belül nem utazok fél évet ugyan oda, mert nincs rá keretem. Asszem ezzel sokan így vannak, meg a munkahelyrõl való elszabadulás...... sorolhatnám világba.
SO: ha szept.7-8, akkor SAUH, ha nem ez az idõpont, akkor Csillebérc. Szerintem a bpi szuszpenzátoros arcok nevében is beszéltem 1 kicsit.
Posted 2002. July 30. - 17:31

Posted 2002. July 30. - 17:00

Posted 2002. July 30. - 16:49

Posted 2002. July 30. - 16:47

Nekem is jó SAUH is.
Bár én a korábban felvetett Kõszegnek sem lennék ellene.
A túrák csak szoftosan, a 2.35" és a 4 kilós váz (rugóstaggal) meg a 44-es tányér láncterelõvel azért eléggé korlátozza az amúgy is harmatos erõnlétemet...
Bár én a korábban felvetett Kõszegnek sem lennék ellene.
A túrák csak szoftosan, a 2.35" és a 4 kilós váz (rugóstaggal) meg a 44-es tányér láncterelõvel azért eléggé korlátozza az amúgy is harmatos erõnlétemet...
Posted 2002. July 30. - 16:26

Posted 2002. July 29. - 18:12

Szerintem sem kellene még SAUH-et a levesbe tenni,mert xart sem láttunk belõle.Sem a városból,sem a köryezõ hegyekbõl,meg a Csillebérci tömeghez sincs semmi kedvem.Sokkal csendesebb volt ez a hely(na nem este:))
A szeptember nekem kicsit cinkes lesz,de még idõpont nincsen?
Csak a World Games Of Mountain Biking idjére ne legyen téve.Bár nekem lesz még egy Isztriai edzõtábor is,ha minden igaz,de megoldom valahogyan.
Szal SAUH
Üdv:Thy
A szeptember nekem kicsit cinkes lesz,de még idõpont nincsen?
Csak a World Games Of Mountain Biking idjére ne legyen téve.Bár nekem lesz még egy Isztriai edzõtábor is,ha minden igaz,de megoldom valahogyan.
Szal SAUH
Üdv:Thy
Posted 2002. July 29. - 16:01

Én továbbra sem vagyok kibékülve Csillebérccel...
Hiába mondjátok, nem lesz az, de amikor ott leszünk mi lesz: "tudok egy jó helyet itt és itt...menjünk le!" ekkor a csapat 1/3a lemegy... és tuti lesz oylan is, aki eccercsak "lelép"...
:-/
egyébként sem értem az "ÚJ hely! ÚJ hely!" felfogást... ha jól tudom, már pedig ott voltam(nem úgy mint egyesek....) NEM IS LÁTTUNK SEMMIT A KÖRNYÉKBÕL, csak a felvonót, a csúcsot, és a felhõket...
Pedig lehetett volna egyet tzekerni a közeli várak egyikéhez, át lehetett volna robogni a szlovákokhoz jó kis sörért (ami uszkve 20kilcis lett volna oda-vissaz...) ...
Szóval nem szinte, hanem TOTÁL semmit nem láttunk (akik ott voltunk) a helybõl...
Szal részemrõl: SAUH!
Hiába mondjátok, nem lesz az, de amikor ott leszünk mi lesz: "tudok egy jó helyet itt és itt...menjünk le!" ekkor a csapat 1/3a lemegy... és tuti lesz oylan is, aki eccercsak "lelép"...
:-/
egyébként sem értem az "ÚJ hely! ÚJ hely!" felfogást... ha jól tudom, már pedig ott voltam(nem úgy mint egyesek....) NEM IS LÁTTUNK SEMMIT A KÖRNYÉKBÕL, csak a felvonót, a csúcsot, és a felhõket...
Pedig lehetett volna egyet tzekerni a közeli várak egyikéhez, át lehetett volna robogni a szlovákokhoz jó kis sörért (ami uszkve 20kilcis lett volna oda-vissaz...) ...
Szóval nem szinte, hanem TOTÁL semmit nem láttunk (akik ott voltunk) a helybõl...
Szal részemrõl: SAUH!
Posted 2002. July 29. - 15:37

Szerintem független a helytõl elmegy mindenki!!! Nekem végülis tök mindegy, csak azt nem értem miért nem próbálunk ki valami újat ? ? ? ??? De ha olyan jó SAUF akkr legyen az!!! A lényeg a tali maga!!! Nagyon, nagyon remélem most nem jön közbe semmi!!!
De mikorra is tervezitek ? ? ?
De mikorra is tervezitek ? ? ?
Posted 2002. July 29. - 15:13

Wow! Éles lehet a szavazás, bár picit félek attól, hogy a kisebbségben maradtak nem mennek majd el a nyertes helyre. Ez igen rossz lenne. Én Csillebércre szavazok, de, ha a többség SAUH mellett teszi le a voksát, akkor ott iszom meg a 3 sörömet szombat este.