Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

IV. BMFTeam Találkozó

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
548 hozzászólás a témában

tamo

tamo

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Hi ;D

BoGar után szabadon.
Felhívtam CS.bércet, van még helyük a nyári szálláson(10 ágyas szobák), ifjúsági szállon(2-3fõ/szoba),apartmanban.

Szeptember 30.-ig van nyári szállás.Mivel Jorus intézet nekünk még egy hétvégét szeptemberben,igy elvileg még beleférünk az idõbe.

nyári  nap/kopf     1150Ft.
ifjúsági                3100és4350Ft.
apartman 2x2fõ    7300Ft.

A nyári szállás esetén tudnak biztosítani egy

105 négyzetméteres "foglalkoztatót" részünkre.

ZORG ;D  ELÉG NAGY DÜHÖNGÕ ::) ::) ::)

Hátrányai a nyári szállásnak:emeletes ágyak(Yoci felsõ ágy 8) 8) 8)),nincs fûtés.
Amennyiben ide és nem oda, úgy minnél elõbb fixálni kell az idõpontottt és a résztvevõk számát.Amikor minden megvan akkor kell küldeni egy hívatalos megrendelõ faxot a 395-73-27 számra.
Van még más is csak az most nem jut eszembe :-X

üdv:tamo

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
28-29.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ez tehát annyit jelent, hogy szeptember kilôve? Mert ugye ha  jól látom több hétvége nincs már.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Szerintem erre gondolt!
Bocs mindenkitõl, hogy nem irok mostanában ide de úgy gondolom én és a fergeteges jókedvem tutira ott leszek bárhol is lesz!
Az idõpontra meg csak annyit, hogy a 15.-ei hétvégén elég sokan az osztrákoknál leszünk az amatör vb-n ezért csak ez után lenne jó!
Mert ugye a 8-ai hétvégén mátra maraton+ DH kupafutam ha jól emlékszem!
Ja és 20-21-én pedig 24 órás váltóverseny a HHH-n!

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Baliba. Én unalmamban visszakerestem. Remélem erre gondoltál: http://www.datanet.hu/csill/

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Welcome on Board Jabbar!

Azt hiszem, csillebércel kapcs. Rave betett néhány képet, és leírt mindent róla, de a 3.tali megbeszélésén!

De hogy hol arra nincs idõm megkeresni!  :(

Üdv,
Baliba

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
mi értelmeset mondhatna egy részeg tag?  :D  ott leszek ha rajtam múlik!  8)

(hû de rohadt rég nem irtam már...)

jah, saúh óta ma ültem elõször bringán!!! (sok oka van...)  ;D  ;D

dejó kedvem van vázzeg  :P  ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Csillebérc egy ökofalu Budapesttôl 4km-nyire. Csodás ökoparkban fekszik, ahol teljesen biofából épült házakban szállhatnak meg az ottaludni vágyók. Tiszta levegô, nagyszerû kiszolgálás, stb...   ;) ;) ;)
A többi Bp-i lakos majd ad még több infót, én csak ennyit tudok róla.  ;) (kicsit gyenge a humorérzékem ilyen késôn, de nem tudtam megállni...bocsi Ruff.)

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Csillerbérc Budapest egyik része.

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
az is jó  ;) Édesanyám a söriparban dolgozott régen. A kanizsa sörgyárnál ... látjátok ez a globalizáció mindent elront, a kanizsai sör megszûnt, Édesanáym bankban dolgozik  :-X mindenesetre nem kellett volna kétszer modnanom, hogy ugorjatok le kanizsára sört cipelni, legalább nem kellett volna unatkoznom a vonaton.
Más : Ez a csillebérc milyen hely ? Mármint vmi falu extra turizmussal ? vagy csak egy átlag falu,és csak a ti kedvelitek annyira ? Falu egyáltalán ? és milyen lehetõségek lennének ott szállásra ( kemping / túristaszálló ) ?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Torta? Királlly. Ha nem cseppfolyós állapotú lesz elkészités után, akkor jöhet!

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Nekem az az érzésem, hogy a nagy hallgatás a beleegyezés jele, ergo Csillebérc. Ámbár lehet, hogy tévedek és valaki kezébe veszi a szervezést szeptember közepén...  ::)  Nem ártana már mozgolódni. Igaz, hogy se sütni, se fõzni nem tudok.  :-[ Csak tortákkal próbálkoztam eddig.  :P ;)

:-* Karen

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja, szerintem lakjunk a Nagy-Hidegen, vagy Magas-Taxon, azok mind klassz helyek. És a Dh-s szekcióval minden nap feltekerhetnénk a Csóványosra ;) ;D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Ne Csillebérc legyen. Menjünk inkább a Börzsönybe!

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 hozzászólás
Én meg inni,ha kell. ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
...én meg sütni... ::) Ha már ez az egyik szakmám... ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
segítenénk cipelni... ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Látod lensver ezért szeretnek a nõk :)

(kár, hogy ezt mindig csak anyukám mondja,  :-[ :))

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
sok lúd disznót gyõz avagy sok talira igyekezõ bmfts sütivivésben kocsit gyõz  ;D ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Ha süti tényleg csak 15 után van, akkor ne is gondolkozzunk a hamarabbi induláson.. :)
(nyugi lens, Te jobban hiányoznál, mint a süti :))

Már épp azon gondolkoztam depressziós hangulatomban, hogy örökre itthagyom a fórumot, de ezért az egy mondatodért Rob, megváltoztatom elhatározásomat!  ;D
Autónyi süti? Hát, akkor egész elôtte való héten kéne sütnöm...  ::)
Autóm sincsen... De azért fogok csinálni... De csak akkor, ha Csillebércen lesz, mert a vonaton nem tudok két hátizsáknál többet cipelni.