Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

IV. BMFTeam Találkozó

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
548 hozzászólás a témában

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Sziasztok!

Úgy fest, hogy pénteken 8-ig dolgozom, és csak utána tudok menni. Ezzel idáig nem lenne semmi baj, de sajnos fogalmam sincs, hogy merre lesz a találkozó (annyit tudok, hogy Csillebérc  ;D ).
Tudna valaki segíteni nekem? Mondjuk arra gondoltam, hogy valakit felcsörgök, mikor elindulok a fogassal (márha arrafelé kell menni).

Elõre is köszi,
kislust

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ha sikerul valahogy osszekaparni a gepet, akkor megyek, ha nem sikerul, akkor irany az Erotica kiallitas!!!    8) 8) 8) 8)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Hülye vagy Te!!!  >:( Úgyis csak ellopnák!!!  ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Engem!!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Gyere bringa nélkül pajti!!!  :D Kit zavarna!!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nos csak reszben valtozott, mert peldaul az XTR valtot minek csereltem volna le, vagy a Roox kormanyt, de amugy ami uj, az a vaz / Hi-tec SLK, most meg/ meg a villa / Boxxer 178mm/, es a fekek, ezek meg nincsenek meg, de meg van beszelve a Hope DH4 elso +hatso, nomeg uj elso kerek, es lehet, hogy a hatso agyat is lecserelem.
Ja, meg uj gumik. Asszem ennyi, majd rakok fel kepet ha tudok.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
OFFF, de ez engem is érdekelne!  ;) ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Vole:Meg lehet kérdezni hogy milyen bicód lesz?

Lama

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Haliho!!!!!!!!!!!
Vole hazatert!!!
Nos igen hazajottem vegre a balcsirol, de sajnos ugy nez ki, hogy a talalkat ki kell hagynom, mert meg nincs bringam, illetve nincs meg minden. Azert nektek jo bulizast!!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Gyere!!!  ;)

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Üdv mindenkinek!
Nem mehetnék én is esetleg erre?!

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
asszem nem lenne nehéz megszámolni, hogy hányan innátok belõle, miután felöklendeztem  ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
ruff: az óriás kólásüveg - mint tartó - jó ötlet. De akkor már hozhatod a hasadban is!  ;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
rájöttem mi a gáz... egy régebbi listát raktam be... ez sz.pás... na mindjárt javítok... brrrr... sorry....

módosítottam... talán most már minden klappol... talán...

(ruff> a szállást úgy emlékszem, hogy tamo foglalta, de boccs Major (és ruff) ha tévedek!)

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
asszem lesz amúgy is elég cuccom, nem fogom hordóstul vinni ... egyébként úgy gondoltam hogy Kanizsára ... lehet hogy megpróbálom eg yilyen hatalmas kólás üvegben , ok ?  ;D abból jutni fog mindenkinek egy kóstolóra ... de az nem férne bele a zsákomba ... Major, segítenéd felvinni csbércig ? Hozol egy hátizsákot oszt beledobjuk, na ?  ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Arik vagytok, de én megelégszem a kólával is.  Hisz csak ez az ital képes nekünk megadni a "szabadság, tökéletesség, fiatalság izét" (reklám után szabadon).  ;D No meg be is rúgok tôle. Hát kell még több?

tamo

tamo

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Hi ;D

Ha ezen is múlik,hogy még jobban érezd magad lensver akkor oda is le megyûûûnk a borért. 8)

üdv:tamo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mit értesz azalatt, hogy "ha lejössz elém"? Mármint Nagykanizsára?

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
Lens, az nemtom hogy fog összejönni  ::) ha lejössz elém , akkor lehet belõle több ,segíhetsz hozni.

én is szeretem a jó bort

nem olyan jó bor, szóval ha nem ízlik kiprüszkölheted  ;) nekem ízlik, de természetes hogy elfoult vagyok a saját borral kapcsolatban ...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D korrekt... várom majd... :-*