Kõszeg : Freestyler,Jorus,Lens,Ras,Aszta,Péef,Tamaskaa,Tamo,Kislust,Findli,Zold,Baliba,mrc,Sonka Zsuzsi,Yoci,rob,Kalaius,ruff : 18
SAÚH : Mg, Begbie, Zsirosmacs,Bogyo+haver : 5
Várkút : Bruce : 1
szóljon aki nem látja a nevét
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
VII. BMFTeam Találkozó
Indította
ruff
, 2002. október 23. 19:59
Írta 2002. október 30. - 07:37
Írta 2002. október 29. - 21:35
Kõszeg,mert tavasszal már újra Zalában rontom a levegõt,és onnan nincs messze...Kíváncsian várom,mi lesz...
Írta 2002. október 29. - 20:39
Kõszeg
Maximális mellszélességgel mellette vagyok! A teke pedig igen jó sport, és ott a kocsma mellette. (egybe van építve...)
Maximális mellszélességgel mellette vagyok! A teke pedig igen jó sport, és ott a kocsma mellette. (egybe van építve...)
Írta 2002. október 29. - 18:45
Tyito nem elkeseredni! Nem azért nem mentünk mert nem szeretjük Szegedet. Elég csak a TM-re visszagondolni annyian voltunk, hogy akár azt is hívhattuk volna BMFT találkozónak. Azon kívül, hogy a topic címében szerepelt, hogy ott lesz az 5. BMFT tali komoly mozgolódás nem volt, ezért én nem és talán más sem vette komolyan. Egy találkozó elõkészítése, meghírdetése azért tovább szokott tartani. Ha belegázoltam a lelkivilágodba bocs nem állt szándékomban.
Írta 2002. október 29. - 15:57
Hi ;D
"Ha valaki szeret pecázni,akkor pisztrángot is foghat,és akkor nem lesz gond a kajcsira sem! "
Hogyis van ez????
Nagyon érdekel a dolog.Sok-sok infot kérek errõl a lehetõségrõl.
Baliba=nem látott fényképek
Írta 2002. október 29. - 15:49
Kõszeg : Freestyler,Jorus,Lens,Ras,Aszta,Péef,Tamaskaa,Tamo,Kislust,Findli,Zold,Baliba,mrc,Sonka Zsuzsi,Yoci,ruff : 16
vendég__*
Írta 2002. október 29. - 15:32
Hmmmm...Tényleg jó a DH pálya van Kõszegen,már kívülrõl tudom az egészet... De nem lehet megunni...
Ha valaki szeret pecázni,akkor pisztrángot is foghat,és akkor nem lesz gond a kajcsira sem!
Mindenki meg fogja találni az ízlésének leginkább megfelelõ terepet,ezt garantáloM! 8)
Üdv mindenkinek,és HAJRÁ KÕSZEG!!
Ha valaki szeret pecázni,akkor pisztrángot is foghat,és akkor nem lesz gond a kajcsira sem!
Mindenki meg fogja találni az ízlésének leginkább megfelelõ terepet,ezt garantáloM! 8)
Üdv mindenkinek,és HAJRÁ KÕSZEG!!
Írta 2002. október 29. - 12:21
Én is Kõszegelek! Remek kis Dh pálya van ottan, amit volt szerencsénk megcsodálni idén a versenyen. Aztán meg jó lesz készülni az idényre. Szerintem a katlanok mindenkinek tetszeni fognak! Baliba izzithatod magad, nagyon fogod élvezni, azt garantálom. A másik meg legalább a gyökerest be lehet gyakorolni rendesen.
A felszállítással kapcsolatban: hamarabb feltolja az ember, mint körbe felkocsizik... sajna tapasztalás.
És MG! Ne szomorkodj! Télre szerveztek mókát, nem? Akkor meg mehetnek majd azok, akik oda vágynak. Mert én is bepróbálnám már a pályát! Annyi szépet hallottam róla! (remélem már van fullfaceed???)
Már NAGGGYON várom!
A felszállítással kapcsolatban: hamarabb feltolja az ember, mint körbe felkocsizik... sajna tapasztalás.
És MG! Ne szomorkodj! Télre szerveztek mókát, nem? Akkor meg mehetnek majd azok, akik oda vágynak. Mert én is bepróbálnám már a pályát! Annyi szépet hallottam róla! (remélem már van fullfaceed???)
Már NAGGGYON várom!
Írta 2002. október 29. - 11:56
Ha ez lesz a 6. BMFT tali akkor elõtte még szervezni kell egyet mivel az 5. érdeklõdés hiányában elmaradt! ;D
nem maradt el az... csak csökkentett intenzitással lett megtartva... 8)
Írta 2002. október 29. - 10:28
Nem kicsit szomorodtam el az"érdeklõdés hiányában"miatt! :'(
Seráfütty! Majd éccöcsak errefelé is elvetõdtök!
Tyito
Seráfütty! Majd éccöcsak errefelé is elvetõdtök!
Tyito
Írta 2002. október 29. - 10:18
Ha ez lesz a 6. BMFT tali akkor elõtte még szervezni kell egyet mivel az 5. érdeklõdés hiányában elmaradt! ;D
Írta 2002. október 29. - 01:51
Írta 2002. október 29. - 01:50
Írta 2002. október 29. - 01:49
Major! Az hol van?? ;D
MEgkerültem egy rövid idõre!
Kõszegre szavazott már valaki??
Én is támogatom, mert még nem jártam arra, és hiányzik a "lássunk mindent" listámból!
Idõpont??
Továbbá: idõhiány miatt nem olvastam a fórumot közel 1 hónapja, és sorry, ha már ez valahol megy, de mi lenne, ha esetleg valahol a mi nagy fõvárosunkban (mivel az egy frekventált hely) szerveznénk egy beta 6-os szilveszteri bulit!
Ha hülyeség vessétek el, de miért ne??
Üdv,
Baliba
MEgkerültem egy rövid idõre!
Kõszegre szavazott már valaki??
Én is támogatom, mert még nem jártam arra, és hiányzik a "lássunk mindent" listámból!
Idõpont??
Továbbá: idõhiány miatt nem olvastam a fórumot közel 1 hónapja, és sorry, ha már ez valahol megy, de mi lenne, ha esetleg valahol a mi nagy fõvárosunkban (mivel az egy frekventált hely) szerveznénk egy beta 6-os szilveszteri bulit!
Ha hülyeség vessétek el, de miért ne??
Üdv,
Baliba
Írta 2002. október 28. - 22:51
Írta 2002. október 28. - 21:50
Kõszeg : Freestyler,Jorus,Lens,Ras,Aszta,Péef,Tamaskaa,Tamo,Kislust,Findli,Zold,Yoci,ruff,mrc : 14
Írta 2002. október 28. - 21:39
Írta 2002. október 28. - 21:13
Írta 2002. október 28. - 20:29
Írta 2002. október 28. - 20:20
Kõszeg : Freestyler,Jorus,Lens,Ras,Aszta,Péef,Tamaskaa,Tamo,Kislust,Findli,Zold,ruff,mrc : 13
SAÚH : Mg, Begbie, Zsirosmacs : 3
SAÚH : Mg, Begbie, Zsirosmacs : 3