Ruff! Ugye csak viccelsz!? ??? ??? Nem szeretnénk, ha Sornt követve megválnál e nemes sporttól és a Fórumtól!
A Tamaska féle elgondolás okés. Jelöljük meg azokat a hétvégéket. És ha kiderül közben akkorra vmi, akkor szóljon az illetõ.
Lensi!
Kérdezd meg LCst vagy Beget az ágyról és a tagról. (a zörgõs-nyikorgós fémhálós, ami középen besüpped és nem tudsz kimászni onnan; ha meg sikerált elaludni, a másik forgolódásától újra felébredsz ) )Nem tudom melyik volt a gázosabb. Viszont a bicók velünk aludtak. A kp.-tól 2 percre se volt és a pályához se kellett sokat tekerni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
VII. BMFTeam Találkozó
Indította
ruff
, 2002. október 23. 19:59
Írta 2002. november 06. - 10:05
Írta 2002. november 05. - 20:45
Én tudom!Talin leszek! ;)Minél elöbb L van tervezve minden,annál jobban lehet hozzá igazodni.És ott majd ne legyen az,h mindenki lelép az elsõ este....Hát, megnézném én azt az embert aki most meg tudja nekem mondani, hogy mit fog csinálni jövô március 23-án!
Írta 2002. november 04. - 20:53
mint a BMFT "hivatalos szakácsa" cím tulajdonosa szivesen veszlek a csapatban
Írta 2002. november 04. - 18:59
Írta 2002. november 04. - 18:20
Hi JoeBlack!
Üdvözlünk köreinkben.
Természetesen a szakács vénádra igényt tartunk.
Üdvözlünk köreinkben.
Természetesen a szakács vénádra igényt tartunk.
Írta 2002. november 04. - 18:16
Mint uj tag, elsõ üzenetem: Kõszeg
***vajo hely, vótam má, és bicajos paradicsom(már ha van ilyen Szép Hazánkban)
Szállást egyebet nem tok szerezni, de leendõ szakácsként talán tudom szolgálni a közösség (BMFT) érdekeit
***vajo hely, vótam má, és bicajos paradicsom(már ha van ilyen Szép Hazánkban)
Szállást egyebet nem tok szerezni, de leendõ szakácsként talán tudom szolgálni a közösség (BMFT) érdekeit
Írta 2002. november 03. - 19:53
Írta 2002. november 03. - 19:48
ruff...
én komolyan nem értelek...
ezt most csak viccbõl mondogatod vagy mi a francért?
ráadásul épp nemrég újítottál be pár cuccot...
mi történt??
???
én komolyan nem értelek...
ezt most csak viccbõl mondogatod vagy mi a francért?
ráadásul épp nemrég újítottál be pár cuccot...
mi történt??
???
Írta 2002. november 03. - 19:43
Na emberek én abbahagyom a bringázást, emiatt a fórumot is elhagyom szóval a tali szervezése is másra marad : esetleg Tamaska és Freestyler ... : vagy esetleg máshol lesz :
Írta 2002. október 31. - 14:57
Szvsz legyen elég annyi, hogy március uccsó két hétvégéje és április elsõ két hétvégéje közül valamelyik. Hogy melyik, az majd eldõl valamikor jövõre. Senki se tudhatja ennyire elõre, hogy milyen programja lesz akkor éppen...
Írta 2002. október 31. - 14:36
Hát, megnézném én azt az embert aki most meg tudja nekem mondani, hogy mit fog csinálni jövô március 23-án! Vagy mit tudom én, mikor van hétvége. ;D
Írta 2002. október 31. - 13:11
nem kell Tamaska de azért kösz ! még idén elmegyek kõszegre, addig Freestyler utánanéz minden lehetõségnek és akko majd választunk, meg lesz infó is, most idõpontot kellene kibökni ... és azt ne mondjátok, hogy ennyire elõre még senki nem tudja mikor fog ráérni, mert pont azért jelöljük ki már most, hogy mindenki úgy tudja rendezni a dógait, hogy akkor ott tudjon lenni !!!
Írta 2002. október 31. - 13:01
öööö .... izé.... lehetséges, mondom LEHETSÉGES, hogy tudok érdeklõdni szállásügyben. Ha tudok, akkor vállalom a lebonyolítást is.
Írta 2002. október 31. - 10:10
A kempinges szállásnál házban aludtunk! Vagyis vmi olyasmi volt.. :
Úristen, milyen épület ez? Csak nem egy rom-ról van szó?
Nézelôdtem kissé a kôszegi honlapon de szállást csak ezeket találtam:
http://www.koszeg.hu...g.php?p=szallas
Gondolom, ez túl drága lenne a társaságnak? Mondjuk a kollégium, vagy a kemping talán okés lenne. :
Írta 2002. október 31. - 08:35
A kempinges szállásnál házban aludtunk! Vagyis vmi olyasmi volt.. : Én nem hiszem hogy sátraznék. Vagy ki tudja... Mert a 4 fõsben a cuccaimmal 1dül lennék csak. A védõk borzasztó sok hellyel járnak.
Szóval maradjunk a közös fedél alatt. Azt legalább nem kell cipelni.
Szóval maradjunk a közös fedél alatt. Azt legalább nem kell cipelni.
Írta 2002. október 30. - 20:17
Nekem is jó Kõszeg, mert Mi öcsémmel tudunk fedél alatt aludni, ha Ti sátraztok, akkor is... ;D ;D ;D
Írta 2002. október 30. - 11:46
Írta 2002. október 30. - 11:18
Jó. Mi a régi strand háta mögötti kempingben voltunk nyáron. Elég komoly volt a tag, aki csinálta... viszont laza volt az egész. Az ágyak... gáz. Na oda ne!
Írta 2002. október 30. - 08:00
szvsz sem történhet semmi változás ... csak én úgy gondoltam ne hagyjunk ki senkit ... de ma lezárom ok ? És akor elkezdünk idõpont, szállás ügyben intézkedni ... 8)