Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

VII. BMFTeam Találkozó

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
801 replies to this topic

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Kõszeg

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
KÕSZEG

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Kõszeg.

kislust

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
En is Koszegre szavaznek: bringas szempontbol egyaltalan nem ismerem az orszag nyugati reszet.

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
:D
na akkor frissítek:
Kõszeg : Freestyler,Jorus,Lens,Ras,Aszta,Péef,Tamaskaa,Tamo,ruff,mrc : 10
SAÚH : Mg, Begbie, Zsirosmacs : 3
Várkút : Bruce : 1

8)

Péef: Megközelíthetõségrõl majd írok részletesebben, de természetesen vonattal busszal elérhetõ !  :D ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Ugye Lens, hogy Kõszeg olyan nagyon nézelõdõs?!  :D :D :D

Tamo, tökéletesen egyetértek veled:

Magyarországon nagyon-nagyon sok szép hely van és a talik kapcsán megismerhetnénk picurka és szép hazánkat.
üdv:tamo

Hóu, tamaska, ennyi szép programot tudsz nekünk szervezni? Ez nagyon klassz! Külön pont Ausztriának.

A másik, hogy ahogyan meg lehetett szervezni Létráson, szerintem itt is meg lehet majd oldani azt, hogy a DH-sokat felvinni kocsival, ha szükséges!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Várkút vagy Sauh.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Kõszeg az jóóóóóó!  :D Ott laknak unokatesómék, szóval voltam már párszor, tudok szervezni estiprogramnak kedvezményes tekézést, ivászattal egybekötve. Meg átruccanhatunk a sógorokhoz is, Obenpullendorfba is, megnézni ahogy a 12éves osztrák parasz'gyerekek viszik a kukoricát a disznóknak. Cannondale-lel...  8) ;D ;D

one vote for Kõszeg  ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
voks to Kõszeg if tömegközlekedéssel való megközelítése possible...  ::)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
teljesen egyetértek :)

tamo

tamo

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Hi ;D

Szerény személyem is Kõszeg mellettt voghsol,ha érdekel valakit is ez az apró momentum.Valszeg,hogy IMRE is jönne.Egyébként nagyon is jó lenne ha úgy lennének a talik helyszínei kiválasztva ,hogy mindenki jól járjon.Volt már SAUH most lehetne Kõszeg legggközelebb Pécs,Szeged,Debbrcen és így tovább.Ez azért is lenne így jó mert csakkk 8).Magyarországon nagyon-nagyon sok szép hely van és a talik kapcsán megismerhetnénk picurka és szép hazánkat.

üdv:tamo

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
látom kõszeg bejövõs a népnek... nem csak nekem ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ugye Lens, hogy Kõszeg olyan nagyon nézelõdõs?!  :D :D :D

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Olvasok,mérlegelek és szomorkodok  :( ,de nem sokáig,mivel kezdek hozzászokni,hogy Szegedtõl MINDEN kedvemre való megmozdulás Qrva messze van  :-/
Szerencsére az összeröffenések megérnek egy kis +kilómétert,nem is beszélve arról,amikor cheesy visz  ;D
Jó társaságban minden hely jó tud lenni.

Tyito

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Kõszeg +1 voks, plûz.

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Az te vagy Bruce, de vannak akik meg az ország nyugati felében laknak. És csatlakozom ruff-hoz: mért kéne, hogy a tali mindig SAUH-on legyen. Ez igy uncsi. Legalább legyen egy kis szünet, és oda csak 2-3 tali múlva térjünk vissza!!!
Kôszeg mellett szavazok, mert már nagyon régóta el akarok oda jutni, mert nagyon szép hely, maga a hegység is gyönyörû és a város is olyan mászkálni való, sok-sok klassz hellyel az urban terrorkodáshoz.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
higgyétek el, hogy én is szívesen tennék egy cécés kirándulást arra, de én itt élek debrecenben, kõszeg meg kegyetlen messze van...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
nekem mindegy igazából várkút és Kõszeg, mivel arrafelé régen voltam, és Kõszegen szeretnék egy kis CCs kirándulást is tenni :)

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
Kõszeg : Freestyler,Jorus,ruff : 3
SAÚH : Mg, Begbie : 2
Várkút : Bruce : 1

lecc vót emberek ! ;)

burce

burce

bentlakó