Tyito nem elkeseredni! Nem azért nem mentünk mert nem szeretjük Szegedet. Elég csak a TM-re visszagondolni annyian voltunk, hogy akár azt is hívhattuk volna BMFT találkozónak. Azon kívül, hogy a topic címében szerepelt, hogy ott lesz az 5. BMFT tali komoly mozgolódás nem volt, ezért én nem és talán más sem vette komolyan. Egy találkozó elõkészítése, meghírdetése azért tovább szokott tartani. Ha belegázoltam a lelkivilágodba bocs nem állt szándékomban.
Én is Kõszegelek! Remek kis Dh pálya van ottan, amit volt szerencsénk megcsodálni idén a versenyen. Aztán meg jó lesz készülni az idényre. Szerintem a katlanok mindenkinek tetszeni fognak! Baliba izzithatod magad, nagyon fogod élvezni, azt garantálom. A másik meg legalább a gyökerest be lehet gyakorolni rendesen.
A felszállítással kapcsolatban: hamarabb feltolja az ember, mint körbe felkocsizik... sajna tapasztalás.
És MG! Ne szomorkodj! Télre szerveztek mókát, nem? Akkor meg mehetnek majd azok, akik oda vágynak. Mert én is bepróbálnám már a pályát! Annyi szépet hallottam róla! (remélem már van fullfaceed???)
Én is támogatom, mert még nem jártam arra, és hiányzik a "lássunk mindent" listámból!
Idõpont??
Továbbá: idõhiány miatt nem olvastam a fórumot közel 1 hónapja, és sorry, ha már ez valahol megy, de mi lenne, ha esetleg valahol a mi nagy fõvárosunkban (mivel az egy frekventált hely) szerveznénk egy beta 6-os szilveszteri bulit!