Itt teljesül a "..látszani" is!
Sajnos még Ausztriában is látok prizma nélküli és teljesen kivilágítatlan bringákat, természetesen fényvisszaverő öltözet sincs. Legutóbb egy faluban jött így egy néni szemből, csak a kis 200 lumenes lámpám ment, semmi nem látszott belőle, csak a félhomályban valami mozgás. Valaki írta, hogy négerek harca a sötét alagútban, teljesen igaz. Sajnos nem sokan veszik komolyan a láthatóságot, én és a bringám kimagaslóan jól látszom. Ha ezek után azon kötekednek hogy egy küllőprizmával kevesebb van (csak példának, mert most 2x2 van) vagy a neonzöld, fényvisszaverő csíkokkal ellátott kabát helyett miért nem kimondottan fényvisszaverő mellényt hordok akkor menjenek a nem mondom hova és kezdjék el azokat szivatni akiknek az alapvető dolgok hiányoznak, lámpa, prizmák, esetleg egyik sem.
Freddyke, jól néznek ki ezek a küllőprizmák. Ilyen PP lapot hol lehet beszerezni? A nem E jelzésű matrica is jobb mint a másik (nekem is olyan van és tényleg csak nagyon kis szögből veri vissza a fényt), ezt rendelted a kamionos webshopból?
Szerk: PP lap helyett, lehet, hogy jó lenne az a műanyag, amit számlatömbökben használnak, majd megnézem.
Igen, az E jelzésű matricát a lent linkelt kamionos webshopból rendeltem. A PP lapot Innen rendeltem, korrekt cég és gyorsak is voltak. Először 0.5mm-est vettem (Marsh Guard-nak), de túl vékony és szerintem prizmának is túlságosan hajlékony lenne. Utána 1.2mm-est vettem, az nagyon erős. Ha nem akarsz egész lapot megvenni, írj rám privátot, nekem van bőven. Ha úgy találod, hogy a saját műanyagod megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik, próbáld ki. A nyeregtáskán látható fényvisszaverőt egy reklámanyaghoz használt, kemény műanyag lapból vágtam ki, túl kemény és idővel megrepedt. Utána készítettem egy ugyanilyet 1.2mm-es PP-ből az asszony bringájára (értelemszerűen ugyanilyen nyeregtáskára). Bár erre a célra talán elég lenne a 0.8mm-es is, nem próbáltam.