Azok a békási dombok és a Pilis. Ezzel még adós maradtam.
Na nem baj, talán majd egyszer...
A Li-Ion cellákat viszont nagyon szerencsésen vetted. Mázli :-)
Azok a békási dombok és a Pilis. Ezzel még adós maradtam.
Azok a békási dombok és a Pilis. Ezzel még adós maradtam.Balu1: Ha a háttérben az a HHH...
Szóval lassan születik az áramkör. Nagyon rendes volt a srác mert felajánlotta, hogy összerakja nekem de szeretek kisérletezni én is ilyesmivel, na meg nem is akartam terhelni vele. Igaz, én sohasem kapkodok el semmit.Ros-Co.
gyémánt tag
Tartózkodási hely: Bp.Elküldve: Pént. Júl. 08, 2005 8:54 am Hozzászólás témája:
Hmmm. Királyul nézhet ki
![]()
Ha tehetek 1 felajánlást, csinálnék egy kapcsolóüzemû áramgenerátort. Egy cimbi már megcsinálta, ez egy speciális digitálisan állítható fényerejû
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
neked a 18650-s meret van?
~2Ah?
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ez már nagyon régen nekem is eszembe jutott, milyen jó lenne ha bejönne.azt mar akartam kerdezni, hogy nem csinalnak olyat a leddel, amit a villogonal is kihasznalnak.
rovid idore viszonylag nagy arammal megterheleheto utana pedig nem kap aramot.
es ezt a szem tehetetlenseg miatt lathatna az ember folyamatosnak is.
viszont nagyobb lenne a fenyereje mintha folyamatos stacioner arammal hajtanank.
vagy alapbol igy mukodik az elektronika?
Az általad javasolt összeállításban (több mint 4-szeres teljesítmény felvétel mellett) a halogén erõsebb és a 20 Wattos amit próbáltam az nagyobb területet is világított meg persze erõsen sárgás fénnyel. A felvétel csak bizonyos kamera beállítás mellett (állványról, idõre fotózva) alkot hasonló képet mint amit szabad szemmel látunk, mert a kamera nem olyan érzékeny mint az emberi szem. Tehát amit a képen látsz az nem teljesen tükrözi a valóságot.A válaszod korrekt. A 10 vagy 20 w-os halogént úgy gondolom összehasonlítási alapnak, hogy azzal már ki lehet menni éjjel az erdõbe, mert világít annyit. Ezért lettem volna kíváncsi a két fény összehasonlítására. (Azt meg ugyanazzal a fényképezõvel, beállításokkal stb.. lenne értelme.)
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ennek a mostani felvett teljesítménye amivel a képen látható fényt produkálta 4,7Watt....
.....Szerintem ez úgy lenne korrekt ha azonos teljesítményü (5 Wattos) halogénnel hasonlítanám össze. persze ilyen halogén nincs. legalábbis nekem nincs.