(Az most részletkérdés mibõl ,de ha.......... )
1bként igazad van csak minden relativ, egyénhez, a pénztárcájához és esetenként a különcségéhez kapcsolható. Ami nem feltétlen rossz hisz nem vagyunk Bobba Fettek
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Nem sokon múlott. Akkoriban, korábbi napon már láttam ott ezekbõl legalább öt darab 8 cellát tartalmazó akkut, de nem volt egyértelmü az ára, 4700,- körül volt. Egy-két nap múlva vissza mentem és akkor tettem a kosaramba egy darabot. Amikor kiderült, hogy a pénztár szerint még felébe sem kerül, végülis úgy vettem meg a maradék utolsó kettõt.A Li-Ion cellákat viszont nagyon szerencsésen vetted. Mázli :-)
Azok a békási dombok és a Pilis. Ezzel még adós maradtam.
Azok a békási dombok és a Pilis. Ezzel még adós maradtam.Balu1: Ha a háttérben az a HHH...
Szóval lassan születik az áramkör. Nagyon rendes volt a srác mert felajánlotta, hogy összerakja nekem de szeretek kisérletezni én is ilyesmivel, na meg nem is akartam terhelni vele. Igaz, én sohasem kapkodok el semmit.Ros-Co.
gyémánt tag
Tartózkodási hely: Bp.Elküldve: Pént. Júl. 08, 2005 8:54 am Hozzászólás témája:
Hmmm. Királyul nézhet ki
![]()
Ha tehetek 1 felajánlást, csinálnék egy kapcsolóüzemû áramgenerátort. Egy cimbi már megcsinálta, ez egy speciális digitálisan állítható fényerejû
NE ÍGY! NE ÍGY!

NE ÍGY! NE ÍGY!