Vettem ma ilyet. Iszonyat meggyozo a fenye.
http://ebike.hu/term...atso-lampa/1649
Elõször én is éppen ilyent akartam venni. Azt hiszem 5-6E forint körül van.
Akkor éppen nem volt sehol pedig vittem pontosan az általad linkelt képet magammal kinyomtatva, hogy ilyent.. Aztán hivatalos komoly bringaboltokban mindenhol elhajtottak, hogy majd lesz.
Egyik alkalommal kitévedtem a stadion melletti piacra ami a máv területen van.
Ott is van egy hatalmas biciklis rész ami több kipakolt asztalnyi területet foglal el. Ott is mutattam a képet, hogy ilyen kellene. Mondta az asszony aki ott árul, hogy várjam meg a férjét vagy fiát és megnézi a képet, talán tud szerezni valami hasonlót. végül ott hagytam a képet, hogy ilyen kellene.
Késõbb amikor arra jártam akkor mondta, hogy megvan.
Éppen így néz ki talán annyi különbséggel, hogy abban 2 ceruza elem és 7 db led van. A formája épp ilyen csak annyival vastagabb mint ami az elemek mérete és az ára 850,-Ft. ...meg amit külön vettem hozzá nagyfényü energia takarékos ledeket.
Azóta van benne 7 db 10 candelás led amit két fokozatban tudok a kormányról kapcsolni fényerõ szempontjából. Attól energia takarékos, hogy a ledeket jól vissza lehet szabályozni mert kis áramról is erõs a fényük.
Igaz, még a féklámpa kapcsolóját nem kötöttem be.
Ez az:

A mögötte össze tekert egyik vezeték a kormányon lévõ kapcsolóhoz fut,
a másik a fékbowdenhez menne ha bekötném. Majd egyszer talán azt is bekötöm Az kapcsolná a ledeket teljes fényre a fékezés alatt.
Volt aki már ezt is láthatta itt, de aki nem annak feltettem.