....... Na ez komolyan elgondolkodtató.
A hid tényleg nagyon világít, de a túrán nem merte kikapcsolni a srác mert "az nem tesz jót neki mert az élettartam.."
..persze ha megy attól is öregszik, ráadásul az aksi is merül.
......
Ez a nem MERTE kikapcsolni megfogalmazás talán egy kicsit ERÕS, bár azt hiszem nem rugaszkodom messze a valóság talajától, ha azt állítom, hogy nem szokatlan Baluól.
Itt és most kijelentem ország és világ elött :Ki merem kapcsolni a lámpámat. Söt vissza is. Már többször meg is tettem, erre tanúim is vannak.
Azt persze rögtön elismerem, hogy nem szívesen kapcsolom ki, ha utána két perc múlva vissza is kell kapcsolni.
A halogénnek, az otthoni energia takarékos izzónak is befolyásolja az élettartamát a ki-be kapcsolgatások száma, nem kivétel a HÍD sem. És mivel ez momentán qrva drága volt és a lámpa csere se kifejezetten olcsó ezért feleslegesen nem kapcsolgatom. (Bízva abban, hogy a két perc alatt nem öregszik annyit,mint a ki-be kapcsolástól)
Különben meg az egész élettaram dolog nem komoly ügy. Akit ismerek és ilyen lámpája van, 4 éve használja, nálam jóval nagyobb intenzitással és még bírja neki.
Amúgy sem vagyok xenonbuzi, ha addigra a ledek legyorsulják a HID-et és ez bekrepál akkor ledes lámpám lesz nekem is. (Persze most is van ledes lámpám, igaz egyszerû gyári. Városban azt használom, oda tökéletes)

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére