ledenként 32mA mellett egy teljesen sötét folyosón:
........ >>Nagyításhoz katt a képre<<

A képen lámpával a kezemben én térdelek...
Tudom, hogy én mindíg kissé bonyolultam fogalmazok, de mivel minden összefügg ezértMi aaz az áramerõsség, amikor még nem kell hûtés?
Illetve hogy csináljátok meg a hûtésnél a hõátadást a rézlemezre?
az en hid lampam 10w-os
es 30-bol itthon volt siman anno
Szembõl le tudod fotózni úgy, hogy egy átlátszó mûanyag centi beosztásujujj de köszi.
átlagos felhasználásra nem a ledet értettem hanem azt h hány darab led legyen benne. gondolom láttál már MC200-ast szembõlt tod ,mekkora ha nem akkor küldök képet.
Igaz, itt Bp.-n néztem körül a Mmarktban és a következõket láttam:na behalt a lámpámban az izzó.(HL-MC200)
így kedvet kaptam hozzá h ácsoljak vmi ledes lámpát. adott a fent említett lámpatest. 4db NiCd vagy NiMh akku NiCd az cask 900mAh a NiMh-kból van 2 ezres 2,1-esés 2,5-ös sajan mindegyikbõl csak 2db. úgyhogy ha odajutok h kész lesz veszek 4db darab 2500 körülit.
Annak nagyon kicsi a valószinüsége, hogy ott ilyent áruljanak.kérdés: miskolcon hol kapok és milyen ledeket(milyen áron)
Azzal ott lennél, hogy ráköltesz egy csomó pénzt aztán valami keveset talán világít.megéri-e vagy eccerûbb venni egyet készen?
Már mint ledet? Ne, azt semmiképp. Olyanok vannak a gyenge gyári lámpákban.keressek átlag felhasználásra?
Amennyi még sûrûn telerakve kilát az ablakon, 15-25db-ot.mennyit érdemes beletenni? én olyan 7-10db-ra gondoltam.
Ezért is környezetbarát megoldás a led, annak legalább "hideg" fénye van.:-)..csak az erdei madarakat sajnálom. Ha valaki nyitott szájjal teker annak berepül a sült rigó..
..csak az erdei madarakat sajnálom. Ha valaki nyitott szájjal teker annak berepül a sült rigó..annak azert tiszta szivbol gratulalok aki 40w hid-el akar kimenni bringazni.
annak azert tiszta szivbol gratulalok aki 40w hid-el akar kimenni bringazni.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ez nemigazán házi barkács kategória.Egy ilyen lámpához mi kell?
NE ÍGY! NE ÍGY!
az en hid lampam 10w-os
es 30-bol itthon volt siman anno
Ok, akkor ezt majd ha nekem is több idõm lesz, esetleg megbeszélhetjük.
Most kettõ fejlámpát kell összehoznom kínai burkolatban,
amibõl az egyik már vakít elég szépen, igaz még darabokban.
Errõl mindjárt teszek is fel képeket.
Aztán ha lesz egy kis szabadidõm akkor még beszélünk arrõl a lámpáról.
Eredetileg jobb volt a fénye? ..mert gyanítom, hogy igen.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Úgy hírlik a legutolsó Telehódason volt vki brutál piláccsal. Xenon, 40watt, kellemes szín, 30e körüli árral ha jól mondták. Tud vki ennél konkrétabbat?
Éjszakai terepezéshez keresek hasonló (leadott) teljesítményû fényforrást, ami mo-m megvásárolható / gyártatható és kipróbálható. Árban persze lehet kevesebb is;).
Tudnátok segíteni?