Tehát akkor tompítotton is elég volt és a hat óra is bejött félfénnyel.@Balu1 Nem akkukat hanem csak sima ceruzaelemket használtam (váltás elõtt nem volt idõm elszaladni a szállásra az akkukért) és azzal ment egész este. Igaz a végére már sokat gyengült de hajnali 5-kor ez zavart a legkevésbé
Kb 6 órát ment végig a tompított álláson.
Igaz, a ceruza elemekrõl eleinte nagyobb meghajtást kap ezért az akkuval teljes állásnak felelne meg fényerõben.
Azért írtam bátran és mondtam telefonban édesanyádnak is, hogy "ha netán nem akarod megtartani akkor is használd aAz esztétikai dolgok engem nam zavartak csak hát szüleim elõször kicsit fennakadtak rajta mert nem mondtam nekik hogy ennyire át lesz alakítva.
versenyen és még utána egy hétig, azután még vissza küldheted ha mégsem ok".
Biztos voltam benne ha a fényét megtapasztalod akkor érzed meg az igazi értékét.
Gyári használható fényü lámpa nem nagyon veri le fogyasztásban és fényerõben, sõt meg sem közelíti ezt a világítást,
fõleg 4 ceruza akkuról/elemrõl.
Ez az amit a gyáriak nem tudnak.Egyik ismerõsöm ennyit mondott mikor egyszer este tekertünk együtt: "Ez idegesítõen jól világít"(neki 2 kormánylámpája volt egy halogén és egy ötledes cateye meg még volt rajta egy fejlámpa...)
Egyrészt a ledjeik sem ilyenek,
Másrészt a ledek száma nem elegendõ.
Harmadrészt a ledek élettartama hõelvezetés nélkül jóval rövidebb.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére