mikorra kell neked lampa?
myo xp erdekelne?
Mikor tudsz válaszolni/adni a lámpát?
Ha mostanában nem tudod adni, akkor izibe rendelem a Tikka XP-t...
myo xp erdekelne?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
myo xp erdekelne?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
NE ÍGY! NE ÍGY!
Egy Cateye HL-el 500-as volt.Az világitott kerék elé, ami mondjuk nem volt túl jó választás, mert annak inkább fokuszált a fénye érdemesebb valami olyan kormánylámpát használni, ami jobban szór és jobban bevilágít a kerék elött.
Igen ez igaz, a megfelelõ széttartás legalább annyira fontos.Egy lámpánál nem csak a max fényerõ számít.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Egy lámpánál nem csak a max fényerõ számít.
A petzl igencsak tud fejlámpát csinálni, szal ha neked jó a fényereje, akkor hajrá. Be kell ballagni egy túraboltba, megfogdosni cuccokat és kikérdezni az eladókat. Túraboltban mindig hozzáértõ emberkék vannak, és meg szokták mondani a frankót (Eddig csak tõlük hallottam olyan mondatokat hogy "Áh, nem valami jó. Szerintem nem ér ennyit. Én azt a másik olcsóbbat venném." Vagy "Nekem is ilyen van, tessék nézd meg, milyen fasza két év használat után.")
A különbözõ leírt alapadatok szerint tudom értékelni a lámpát:..véleményt kérnék pro és kontra az alábbi lámpára:
Petzl Tikka XP fejlámpa R
1 db nagyteljesítményû Leddel
állítható fényerõvel
villogó és Boost üzemmóddal
3db AAA elemmel
Persze ezt nem azért idézem, hogy ajánljam mert így is alig jut idõ azt a keveset is össze rakni amire érdeklõdés van. Talán év elejére és tavaszra még azon kívül is össze rakok néhányat ha már ennyire bevált.Egyik ismerõsöm ennyit mondott mikor egyszer este tekertünk együtt: "Ez idegesítõen jól világít"
(neki 2 kormánylámpája volt egy halogén és egy ötledes cateye meg még volt rajta egy fejlámpa...)
Nem akarok cinikusan fogalmazni, inkább ténymegállapításnak szánom,Ár: 9.192 Ft + Áfa (Br. 11.030 Ft)
Na meg a házi készítésünél.Hacsak nem tudtok vmi tutibbat ezt megrendelném (hátha még ideér hétvégére).
Ugyan nem tetszik a 3db AAA elem (4db AA elemet könynen tudnék tölteni; de ebbõl már olyan verzió kellene aminél hossú vezetéken van az elemtartó illetve általában a halogénesek/halogén+ledes lámpák ilyenek.
Az az izzó ami jól világít mindenképp sokat zabál, de akkor jó ha tudod cipelni az akkut.Azokból a Myo3ast néztem ki, de izzózabáló (meg persze áram is) módban tud csak messzebre világítani mint a ledek; ill még nem is tudom hátizsák nélkül hova rakni az elemtartót; ill nem tudom mennyire homogén fénye van az izzónak.