ez ugy egy Edison 10? Bakker, az egy 1000 dolláros lámpa.

Csinálj légyszi valamilyen fotót használat közben, hadd csorgassuk a nyálunkat.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Noigen, csak a jó optika várat még magára.Ha kész lesz a Cree LED-es lámpám (tervek szerint 2-18W, több fokozatban), akkor mellé marad egy kis villogó is.
a cateye nak tipust esetleg?
az iyen méretû fénykeltõk nem sokat érnek?
Errõl jut eszembe, ..jobb félni mint megijedni...nem érdemes rémisztgetni szegény embereket
..de az akkujuk az igen, mert mindegy miben használjuk, az akku viselkedése a lényeges.
Az igaz, hogy fõleg mechanikus sérülés után panaszkodnak ilyen tüzes dolgokra.litium-polimer akksiktól sztem egyáltalán nem kell félni
cimborát megkérdeztem, helikoptermodellezik (évek óta, ismeri az egész magyar bagázst). Szerinte semmi plusz rizikó nincs a li-pol akksikban, hacsak..
Valahol a következõ oldalakon találkoztam egy ilyen fotóval ahol bizony látszott a tény.Gyári állapotukban semmivel nem veszélyesebbek, mint a többi fajta. Nem hiszem, hogy a sokszázezres helit fölösleges kockázatnak tenné ki.
..de az akkujuk az igen, mert mindegy miben használjuk, az akku viselkedése a lényeges.A zsebben felrobbanó telefonok, meg kigyulladó laptopok pedig nem ebbe a topikba valók...
Biztosan jó lesz. Az egyáltalán nem törvényszerü, hogy bármi baja essen ha odafigyelsz. Inkább csak arról van szó, ha egyszer elszáll akkor jó nagy tüzet csinál. Ennyi rizikó az energiatárolókban benne van, legfeljebb mindegyiknél más a jelenség közben.Neki van pár használaton kivüli akksija, azokból ha lesz idõnk összeütünk valamit a Sigma lámpámhoz. Majd beszámolok az eredményekrõl.