Városban gyakran megyek montival a járdán, ahol bőségesen vannak járókelők. Sokszor nem libasorban mennek, hanem mint ahogyan az orosz viszi a létrát: keresztben.Az utcát életveszélyesnek tartom.
Szerintetek mivel érdemes a tudtukra adni, hogy mögöttük vagyok és szeretnék előre menni?
Tudnátok ajánlani spéci biciklidudát, amik kinézetre és hangra normálisak és nem is drága?
Olyan hangra gondoltam, amit nem éreznek zaklatónak, elvégre szabálytalankodok ha a járdán megyek.
Csengőm nincs, köhinteni szoktam, de néha elég hangosan kell kényszerítetten köhögni.
Beszólogatni nem akarok. Hagyományos csengő hangja nem tetszik. A nyomkodós duda sem.
Köszönöm a korábbi hasznos infókat is.
Sajnos azt kell mondjam, a hiba benned van. Nem a járdán, emberek közt kell bringáznod. Ráadásul még rájuk is akarsz dudálni. Egyszerűen ott nincs helyed, ha meg ott akarsz menni, fogadd el az Ő tempójukat. Bringával az úton kell közlekedni. Ha ezt nem mered, vannak a Kerékpáros Klubnak oktatásai, ahol tanítanak a városban közlekedni.
Még mindig a bringacsengő a legjobb megoldás. Vannak egészen finom hangúak is. Pl. nekem ilyen van, nagyon kis vékony, szerény hangja van: http://www.bringabut...engo-arany.html
Amúgy, mit tartasz életveszélyesnek ? Számomra fölfoghatatlan, mivel én hosszú évek óta napi szinten Budapesten bringázom. Figyelni kell de félni semmiképpen nem szabad a forgalomtól. De járdán menni semmiképpen nem jó megoldás.

Sign In
Create Account

Back to top