Sziasztok!
Tudtok tippet adni lámpára városba?
Ilyenem volt:
http://www.mmbike.hu/cateye-hlel135
Ennek az a baja, hogy kb fél-egy év után letörik a kis műanyag nyelv az alján, amitől bekattan a bilincsbe.
Amúgy jó lámpa.
Nem építeni szeretnék, csak venni egy normálisat, ami tartós, lehetőleg szabvány elemes, használható fényereje van, épkézláb rögzítése...
Volt már pár lámpám, de a f.sz kivan tőle, hogy mindegyik behalt hamar valami buzi kis tervezési hiba miatt, pedig nem is legolcsóbbakat vettem...
Köszi
Én városban eredetileg olcsó szilikonos lámpákat használtam, amiknek jelképes a fénye, látni kevés, csak látszani elég, csak meguntam, hogy minden lakatolásnál plusz idő levenni/felrakni őket. Aztán múlt évben a dx-ről vett fejlámpát rögzítettem a sisakra, amit amúgy sem hagyok ott sehol.
Előnyei:
hátul az elemtartón külön kapcsolható villogó vagy folyamatos piros fény
elől villogó, gyenge fény és erős fény közül lehet választani
utóbbi akár terepre is elég lehet, de városban csak a villogó gyengébb fényt használom
hátrány:
a lámpát akkor is "cipelem", ha biztos, hogy nem fogok sötétben tekerni, bár télen ez ritkán fordult elő (nyáron lehet, hogy visszaállok a szilikonos lámpákra, mert ált. tudom előre, ha sötétben is kell bringáznom)
szóval én azt ajánlanám, hogy dealextreme-ről rendelj fejlámpát, olcsók és erős fényűek.
amire figyelni kell esetleg, hogy a commentek között írnak-e valami problémáról, pl. előfordul, hogy némelyiket babafejre tervezik a méret alapján...