Úgy van! Régi szép idõk, mikor még minden hétvégén rám lõttek. 
De jó is hogy mondod a Turnigy-t, mert eszembe jutott még egy jó bolt a kollégának:
http://www.hobbyking...atSortOrder=asc
Itt is szép választék van.
Korábban sokat segítettél összeválogatni a lámpámhoz való akkut, töltőt. A lámpát mégis a gyári akkujával vettem meg, ez a téma feledésbe merült. Most, hogy nagy kapacitású power bank-ra van szükségem, hosszas kutatás után arra a következtetésre jutottam, hogy ez a leggazdaságosabb megoldás.
Eredetileg 6S 5000mAh 22.2V-os akksit szerettem volna, mert ez 111Wh, de inkább 14.8V-os mellett döntöttem (74Wh), mert ez a lámpámhoz is jó lehet mint vésztartalék és még ez is jelentős kapacitást le tud adni.
Akkor ezt az akkut ajánlottad, azért mert a lámpa fogyasztása közel 30W, a 65/130C kisütési áram miatt hosszabb ideig és stabilabban tartja a feszültséget. Sajnos sem ez, sem hasonló nincs az európai raktárukban és min 5000mAh-sat szeretnék vagy nagyobbat. Arra gondoltam, hogy 20C akksit vennék (nem nano-tech), max. 15W terhelésig kellene mint power bank és a lámpához csak vésztartaléknak. Az ára is kellemes, kettőt is vehetek a 65C árából. Szerinted megvehető, nem lesz nagy hátránya a 65C-hez képest?
Töltőnek az IMAX B6-AC-t néztem ki, ebbe be van építve az AC adapter (nem kell külön megvenni, ami szintén nincs nekik európai raktáron). Nem nagy hátrány ha egyben van az adapter a töltővel?
Vannak sípoló kütyük, az akku lemerülését hivatottak jelezni. Sajnos alig van nekik bármi is az európai raktárkészletükön. Ő lenne, de két dolog sem tetszik, egyrészt folyamatosan világítanak a LED-ek, ami meríti az akkumulátort önmagában is, másrészt 3.3V-nál sípol. Nem korai az? Tudsz jobbat vagy vegyem ezt?
Előre is köszönöm.