Sajnos még Ausztriában is látok prizma nélküli és teljesen kivilágítatlan bringákat, természetesen fényvisszaverő öltözet sincs.
..én és a bringám kimagaslóan jól látszom. Ha ezek után azon kötekednek hogy egy küllőprizmával kevesebb van (csak példának, mert most 2x2 van) vagy a neonzöld, fényvisszaverő csíkokkal ellátott kabát helyett miért nem kimondottan fényvisszaverő mellényt hordok akkor menjenek a nem mondom hova.
Ott is kell a szerv donor! 
A fényvisszaverő a küllőn elöl kettő db a kötelező, elöl volt, hogy fehéret kellett feltenni, de erről hallottam, hogy valamiért nem kötelező már? Hátul vörös, a többi szabadon választott. Ilyen a gyári prizma lapokat sokat látok letörött rögzítő fülekkel az úton. Ha valaki olyant használ, azt egy-egy csepp rugalmas ragasztóval érdemes oda biggyeszteni a küllő, a prizma test és a rögzítési pont között. Akkor nem törik le olyan könnyen.
A fényvisszaverő öltözetről annyit tudok, hogy felölthető öltözetnek kell lennie.
Nekem a hátizsákomon oldalt hátul és elöl a váll részen van fényvisszaverő felragasztva
Ebbe sem köthetnek bele, mert bele kell bújni, vagyis öltözet, ha felöltöm magamra.
Már pedig a hátitatyóba bele kell bújni!
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..