szóval akkor bújjam a netet fejlámpa ügyben...
láttam cateye fejlámpát is kb 8 rugóért...
vagy valakinek valami érdemleges 5let?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Látni & látszani!
Started by
YOci
, 2002. March 19. 18:02
Posted 2002. March 20. - 15:25
Posted 2002. March 20. - 14:16
Én egész életemben világítás nélkül mentem, és eddig mindig nappal ütöttek el. Erdõbe pedig csak a fejlámpa jó, a többi szívás, még a hiper-szuper halogének is.
Fejlámpából kapni kb. két márkát, Petzl és Silva, vagy csinálsz magadnak.
Fejlámpából kapni kb. két márkát, Petzl és Silva, vagy csinálsz magadnak.
Posted 2002. March 20. - 09:27
1. nem lehet hátra feltenni villogót, mert nincs hova;
2. a járdán csak a filmekben közlekednek autók, amik különben is csak a zöldséges és újságos standokat borogatják fel.
2. a járdán csak a filmekben közlekednek autók, amik különben is csak a zöldséges és újságos standokat borogatják fel.
Posted 2002. March 20. - 00:04
hátul nyeregtáskába épített piros led villany...
elöl semmi... városban látok, erdõben pedig... hmm. nem ;D
elöl semmi... városban látok, erdõben pedig... hmm. nem ;D
Posted 2002. March 19. - 23:58
Nekm elöl sram 3 funkciós lámpám van KÉK leddel! ;DMJF:120%
a hátsót elhagytam a margitszigeten!
De az 5 funkciós volt!
most veszek egy újat!
a hátsót elhagytam a margitszigeten!
De az 5 funkciós volt!
most veszek egy újat!
Posted 2002. March 19. - 23:44
azért 3 óra elég nevetséges. ez szoktatott le engem a lámpa használatról. ez nem jelenti azt hogy nem használok elsõ hátsó villogót. aki pedig nem használ semmilyen világító eszközt az vagy nem közlekedik este vagy hülye vagy hamar megfog halni
Posted 2002. March 19. - 21:43
speciel engem bukóraszerelhetõ csodákról érdekelnének infók és tapasztalatok.. hátul egy ilyen macskaszem vinnyogót használok már pár éve és sztem frankó az áráért...
vendég__*
Posted 2002. March 19. - 21:19
Posted 2002. March 19. - 20:20
Posted 2002. March 19. - 18:02
Sziasztok!
Gondolom sokan vagyunk akik szeretnék sötétedés után is tekerni de ugye jó ha látunk is valamit,na ezt a célt hivatott szolgálni a lámpa.(aztadeokosvagyok)
Kiváncsi vagyok,hogy ti milyen fényt adó eszközzel tekertek és meg-e vagytok vele elégedve.
Én ilyet használok csak a fekete színüt,ami elég frankón vakítja a szembelévõket.Az ellemek: négydarab LR6-os ami 7köznapi nyelvén ceruza ellemecske,és kb össz. három órán át vakít utánna kb uggyanennyi ideig már csak világít.
Hátulról a szintén cicaszem 3ledes verziója óv a gonosz autósoktól.Ez a kép még a 2001-es lámpát mutatja míg a 2002 annyiban különbözik,hogy a felirat máshogy fest rajta és ezzel ellentétben ez nem három funkciós hanem négy.
A funkciói: a kb 2 másodpercenként villogó,a csak világító,és az oldaltól oldalig futó fény,és egy össze vissza vijjogó.
Az ellemek pedig kettõ darab LR03.
Gondolom sokan vagyunk akik szeretnék sötétedés után is tekerni de ugye jó ha látunk is valamit,na ezt a célt hivatott szolgálni a lámpa.(aztadeokosvagyok)
Kiváncsi vagyok,hogy ti milyen fényt adó eszközzel tekertek és meg-e vagytok vele elégedve.
Én ilyet használok csak a fekete színüt,ami elég frankón vakítja a szembelévõket.Az ellemek: négydarab LR6-os ami 7köznapi nyelvén ceruza ellemecske,és kb össz. három órán át vakít utánna kb uggyanennyi ideig már csak világít.
Hátulról a szintén cicaszem 3ledes verziója óv a gonosz autósoktól.Ez a kép még a 2001-es lámpát mutatja míg a 2002 annyiban különbözik,hogy a felirat máshogy fest rajta és ezzel ellentétben ez nem három funkciós hanem négy.
A funkciói: a kb 2 másodpercenként villogó,a csak világító,és az oldaltól oldalig futó fény,és egy össze vissza vijjogó.
Az ellemek pedig kettõ darab LR03.