Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Látni & látszani!

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
8729 replies to this topic

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
szóval akkor bújjam a netet fejlámpa ügyben...
láttam cateye fejlámpát is kb 8 rugóért...
vagy valakinek valami érdemleges 5let?

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Én egész életemben világítás nélkül mentem, és eddig mindig nappal ütöttek el. Erdõbe pedig csak a fejlámpa jó, a többi szívás, még a hiper-szuper halogének is.
Fejlámpából kapni kb. két márkát, Petzl és Silva, vagy csinálsz magadnak.  

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
1. nem lehet hátra feltenni villogót, mert nincs hova;
2. a járdán csak a filmekben közlekednek autók, amik különben is csak a zöldséges és újságos standokat borogatják fel.

Shaman

Shaman

vendég

• fórumtag
  • 237 posts
hátul nyeregtáskába épített piros led villany...
elöl semmi... városban látok, erdõben pedig... hmm. nem ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Nekm elöl sram 3 funkciós lámpám van KÉK leddel! ;DMJF:120%
a hátsót elhagytam a margitszigeten! :(
De az 5 funkciós volt!
most veszek egy újat! :)

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
azért  3 óra elég nevetséges. ez szoktatott le engem a lámpa használatról. ez nem jelenti azt hogy nem használok elsõ hátsó villogót. aki pedig nem használ  semmilyen világító eszközt az vagy nem közlekedik este vagy hülye vagy hamar megfog halni

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
speciel engem bukóraszerelhetõ csodákról érdekelnének infók és tapasztalatok.. hátul egy ilyen macskaszem vinnyogót használok már pár éve és sztem frankó az áráért...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Nekem sose volt és sose lesz "fényem".  :P Lehet kövezni engem!  ;D

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Nagyon jó!
Nekem is valami hasonló van!

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
                               Sziasztok!

Gondolom sokan vagyunk akik szeretnék sötétedés után is tekerni de ugye jó ha látunk is valamit,na ezt a célt hivatott szolgálni a lámpa.(aztadeokosvagyok)
Kiváncsi vagyok,hogy ti milyen fényt adó eszközzel tekertek és meg-e vagytok vele elégedve.
Én ilyet használok csak a fekete színüt,ami elég frankón vakítja a szembelévõket.Az ellemek: négydarab LR6-os ami 7köznapi nyelvén ceruza ellemecske,és kb össz. három órán át vakít utánna kb uggyanennyi ideig már csak világít.
Feltöltött kép
Hátulról a  szintén cicaszem 3ledes verziója óv a gonosz autósoktól.Ez a kép még a 2001-es lámpát mutatja míg a 2002 annyiban különbözik,hogy a felirat máshogy fest rajta és ezzel ellentétben ez nem három funkciós hanem négy.
A funkciói: a kb 2 másodpercenként villogó,a csak világító,és az oldaltól oldalig futó fény,és egy össze vissza vijjogó.
Az ellemek pedig kettõ darab LR03.
Feltöltött kép