annak azert tiszta szivbol gratulalok aki 40w hid-el akar kimenni bringazni.
Mostanában nedvesek lesznek az erdei ösvények, valamivel meg csak fel kell szárítani maga elõtt az utat:-)
annak azert tiszta szivbol gratulalok aki 40w hid-el akar kimenni bringazni.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ez nemigazán házi barkács kategória.Egy ilyen lámpához mi kell?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ok, akkor ezt majd ha nekem is több idõm lesz, esetleg megbeszélhetjük.
Most kettõ fejlámpát kell összehoznom kínai burkolatban,
amibõl az egyik már vakít elég szépen, igaz még darabokban.
Errõl mindjárt teszek is fel képeket.
Aztán ha lesz egy kis szabadidõm akkor még beszélünk arrõl a lámpáról.
Eredetileg jobb volt a fénye? ..mert gyanítom, hogy igen.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Úgy hírlik a legutolsó Telehódason volt vki brutál piláccsal. Xenon, 40watt, kellemes szín, 30e körüli árral ha jól mondták. Tud vki ennél konkrétabbat?
Éjszakai terepezéshez keresek hasonló (leadott) teljesítményû fényforrást, ami mo-m megvásárolható / gyártatható és kipróbálható. Árban persze lehet kevesebb is;).
Tudnátok segíteni?
Akkor viszont egy kínai 4db-os AA elemes lámpát lenne érdemes tele tömni jó ledekkel.Jobban végiggondolva nem biztos hogy a HL-EL 500 a legjobb donor, mert a fényerejével nekem eddig sem volt gondom, inkább a nagyon fókuszált fénysugár okozott gondot, nem terült kellõen a fény...
Az a megadott Watt a felvett teljesítmény lehet.Úgy hírlik a legutolsó Telehódason volt vki brutál piláccsal. Xenon, 40watt, 30e körüli árral ha jól mondták. Tud vki ennél konkrétabbat?
Éjszakai terepezéshez keresek hasonló (leadott) teljesítményû fényforrást, ami mo-m megvásárolható / gyártatható és kipróbálható. Árban persze lehet kevesebb is;).
Jobban végiggondolva nem biztos hogy a HL-EL 500 a legjobb donor, mert a fényerejével nekem eddig sem volt gondom, inkább a nagyon fókuszált fénysugár okozott dondot, nem terült kellõen a fény...Én esetleg lennék rá, mert magamnak ugyse tudom megcsinálni, de jó lenne, ha kicsit meg lenne javitva a fényereje.
semmi ötlet? szeretem ezt a lámpiont!amberek lehet olyat csinálni h van nekem egy HL-MC200-as lámpám csak ugye a foncsor már kcisit kopot benne. na vmi olyan hely kéne nekem miskolcon ahol tudnak iylen tükrözõdõ bevonatot nyomatni rá.
Ok, akkor ezt majd ha nekem is több idõm lesz, esetleg megbeszélhetjük.Én esetleg lennék rá, mert magamnak ugyse tudom megcsinálni, de jó lenne, ha kicsit meg lenne javitva a fényereje.
Majd ha valakinek nagyon nem mûködik ez a HL-EL500 és rászánja a darabot, hogy lesz ami lesz tessék itt van bontsd szét.. és ha sikerül akkor felújítva adom vissza (némi anyag és energia költség +) de ha mégsem akkor úgy adom vissza és akkor sincs reklamáció.
Ugyanis mindegyiket gyakorlatban nem ismerem de ha bele nézek akkor látom.
Persze most van amit meg kell csinálnom rövidesen.
Majd holnap ha haza megyek munkából annak állok neki.
NE ÍGY! NE ÍGY!