24 óráson leszel? Össze kéne hasonlítani a két fejlámpát. Nekem is 25 LED lett a vége, áramerõsséget nem tudok, mert Nemozoli csinálta a lámpát.
Az a gond, hogy ez nem az enyém.
Jómúltkor kérdezte itt András, hogy jót milyent és honnan.
Mondtam mit vegyen és hogy rakja össze.., de onnan minden messze van.
Akkor valahogy kedvem is megjött hozzá és össze raktam egyet.
Ezt záros határidõn belül küldöm neki, ahogy a munkahelyrõl el tudok jutni akkor feladom.
Egyébként Konásandrás ott lesz, ha minden igaz. Vele próbálj össze futni.
Kiváncsi lennék én is az eredményre. Egy kicsit jobban bízom az enyémben. Inkább építettem egyet mint gyárit vegyen mert abban úgysincsenek ilyen fényü ledek..
A LED sor nálam bent ül az eredeti mélységben, csak a panel le lett fújva vmi ezüstös festékkel, míg a zárókupak belseje meg ezüstös szigetelõ szalaggal lett körberagasztva.
Valami fényvisszaverõ kell bele ha annyira mélyen ül.
Viszont én azért nem hagytam annyira mélyen bent ülni a ledeket.
Így viszont ami a ledbõl kijön (fõleg oldalt van egy nyaláb, ami azért nem is olyan sok mint aminek tûnik) de az is a környezetet világítja meg.
OFF: A 24 órásra ha ki is megyek akkor legfeljebb egy-két órára csak nézõnek mert tavasszal voltam utoljára, akkor is csak 5-6 alkalommal, azóta csak a meló. Mint írtam az átszervezés. Ugyanott, ugyanazt de sûrûbben.
Bocs az offért....viszont ha oda eljutok és addigra felrakom, akkor esetleg ha összefutunk a 189 ledes lámpát láthatod....na de annak már a fényudvarát is mindenhonnann lehet majd látni. ...csak nehogy Ferihegy helyett ott landoljanak a gépek, leszállófénynek néve a lámpát.