hol tudok pesten venni 6 voltos halogén izzót mert nem igazán találok?
6 voltos 10Ah-os aksihoz kellene a 24 órás versenyre.
thx
szammer
ja és tükrös kéne, mert simát állítólag lehet kapni, de azzal nem sokra megyek a fényerõssége miatt.
köfi
hol tudok pesten venni 6 voltos halogén izzót mert nem igazán találok?
6 voltos 10Ah-os aksihoz kellene a 24 órás versenyre.
thx
szammer
Engem is meglepett a dolog amikor ráismertem a lámpára és láttam mennyivel drágábban árulják mint a piacon.
Egyébként a piacosnak próbáltam a fényét, persze biztos az is (véletlenül) eredeti.
NE ÍGY! NE ÍGY!
mint itt korábban lett idézve,
Engem is meglepett a dolog amikor ráismertem a lámpára és láttam mennyivel drágábban árulják mint a piacon.most tök büszke vagyok magamra, h így beleválasztottam
Jó a meglátásod.Biztos lehetne építeni jobb hatásfokú dinamót meg olyat amit tölti akksit, de ehhez már komoly szakember kell. Szerintem akármilyen profi dinamót használunk, érezhetõen lassítani fog az is.
SzióSrácok!
Egy dinamó mekkora teljesítményt tud leadni.
Azon jár a fejem, ha felfelé tekerek úgy sincs szükség nagy fényerõre, ha lefelé jövök akkor nagyobb a sebesség is, jobban világít a lámpa is?
Van már tapasztalotok ezen a téren?
vendég_Charon_*
Biztos lehetne építeni jobb hatásfokú dinamót meg olyat amit tölti akksit, de ehhez már komoly szakember kell. Szerintem akármilyen profi dinamót használunk, érezhetõen lassítani fog az is.nem mintha komolyan gondolkodnék rajta (pontosabban azért a 2,3 kilós zslés akksi elgondolkodtatott
, de nem lehetne valami normális, hatékony dinamót építeni?
vannak agydinamók is, azok nem tudom, mennyire fognak vissza.
a dörzshajtásos az szerintem katasztrófa, de ha lejtõn töltené az akksit, vagy valami hasonló okosság...
mûködhetne olyasmi módon, mint a kilométerórák: kerékre mágnes(ek), állórész tekercs.
juteszembe: a dinamós világítással azt utáltam mindig, hogy attól függ milyen fényes, hogy mennyire megyek. pl. leállok és nem látnak az autók?!?!? nonsense.... ezért akksi mindenképpen kellene közé, egyébként felejtõs. persze ezek a régi dinamós lámpák csak álmodoztak arról, hogy egyszer komoly fényt adnak..
A sebesség mindent megold.
Erre már én is gondoltam, felteszek hátra 2 dinamót és már nem is kell hátsófék, a lefeléken megfog a dinamó.
Erre már én is gondoltam, felteszek hátra 2 dinamót és már nem is kell hátsófék, a lefeléken megfog a dinamó.Srácok!
Egy dinamó mekkora teljesítményt tud leadni.
Azon jár a fejem, ha felfelé tekerek úgy sincs szükség nagy fényerõre, ha lefelé jövök akkor nagyobb a sebesség is, jobban világít a lámpa is?
Van már tapasztalotok ezen a téren?
A sebesség mindent megold.
kiváncsi vagyok én is a véleményére.Oksa köszi akkor várok:)