Dekódolás...
-az okés, hogy gyárit levilágítja az épített (hiszen ezért építed, nem azért hogy rosszabb legyen
), viszont nekem köv héte kellene; így gondolom építettrõl csúszok most...
-boostot nem akarom nagyon használni, ritka mikor megállok és 1-1 lejtõre pillanatra rá kell villantani, innkább lasabban gurulok ott :-)
-Gyáriak közül +6K ért a MyoXP amit találtam hogy erõsebb, de ennyit nem ér meg mrá nekem (meg drága). Most telefonnal világítottam idáig, annál tutkó kraftosabb lesz akármi
-Ill nem tudom hogy halogén vagy ledes megoldást részesítsek elõnyben, de kisebb fogyasztás és a homogénebb világítás miatt (plusz kisebb helyet foglal) a ledesek felé hajlok
-Másik ami fontos, hogy messzire _és_ minél szélesebben világítson, azaz nem lenne rossz ha közvetlen a kereken elött is látnám mi van.
-Ha 10K környékén tudtok jobbat mutatni (vagy amennyiért van) ami faszán világít a fenn említett szempontok alapján azt megköszönném!
-Attól nem félek hogy forrasszak rá hosszabb vezetéket vagy vmi; csak közben néztem az is hogy nem ajánlják az újratölthetõk alkalmazását a ledesekhez (meg 0,9V-ot buknék is vele, 4,5rõl 3,6ra, így 3db AAA elem már nem baj, pláne hogy 60órát ha elmegy, akkor évszakonkétn elég cserélnem elemet).
-Akkut tudom cipelni (övtáska), de akkor tudjam könynen tölteni (mittomén 4×AA elem) és ne legyen 15K fölött lehetõleg (pl barlangász lámpák).
Pl ha ez
http://en.petzl.com/...its?Produit=279 70m-re elõer világít, a 14méter az 5 leddel meg elöttem vílágítana körbe (kerék elött, oldalt) az nagyon faca lenne; de hát errõl ninc svideó, és félek ez a lámpa nem áll meg 25k alatt...
Szal ha nem jutok mittomén 2héten belül építetthez akkor mit javasoltok? (Ha kapok akkor mennyiért/milyet?)
(Petzl-t ajánlották általában lámpának a fejlámpák közül...)