Igen. Fénye annyiért jó, de kapcsolója hamar tönkremegy.Hja vegul megtalaltam 10-15 perc seta es haztombkereses utan a GP boltot. www.global-akku.hu
Itt vettetek Ti is a lampat 1300 ftert? Tatra u 12
Magadnak inkább építs. Én is belefogok lassan...
Igen. Fénye annyiért jó, de kapcsolója hamar tönkremegy.Hja vegul megtalaltam 10-15 perc seta es haztombkereses utan a GP boltot. www.global-akku.hu
Itt vettetek Ti is a lampat 1300 ftert? Tatra u 12
NE ÍGY! NE ÍGY!
Hali Kacsa!Sziasztok..
Az elmúlt 2-3 hónapban kicsit lemaradtam a dolgokról, akár bringázásról, akár lámpaépítésrõl volt szó.
De most itt.
XR7090WT-U1-WC-P4

Vettük észre [szomorú]
Örvendünk [nagyon vidám]
Szt.István krt, (buda felõl) balra be Tátra utcán, bal oldalon (asszem) elsõ sarok után közvetlenül. Ha úgy keresed az akkumulátoros környékbeliek tudni fogják.
Vettük észre [szomorú]Sziasztok..
Az elmúlt 2-3 hónapban kicsit lemaradtam a dolgokról, akár bringázásról, akár lámpaépítésrõl volt szó
De most itt:)
Szóval hol van pontosan az a bolt a Nyugati környékén?
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Nekem is gyanús. Mûszer mindjárt a 'felavatásakor' elég nagy sokkot kapott. Ki is ment a biztosítékja. De most úgy tûnik mûkszik.ha 1,4 a kapocs fesz akkor nem li-ion
sajna eddig csak egy xenonos lámpát cseréltünk gariban beázás miatt.
következõ selejtezés fél év múlva, de ha lesz megyek aprítok;)
egyébként hogy tudj méretezni:
NE ÍGY! NE ÍGY!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_