Errõl jut eszembe, ..jobb félni mint megijedni...nem érdemes rémisztgetni szegény embereket
Amikor nincs valaki felkészülve abból nagyobb baj is lehet.
. . . . . . .
Errõl jut eszembe, ..jobb félni mint megijedni...nem érdemes rémisztgetni szegény embereket
..de az akkujuk az igen, mert mindegy miben használjuk, az akku viselkedése a lényeges.
Az igaz, hogy fõleg mechanikus sérülés után panaszkodnak ilyen tüzes dolgokra.litium-polimer akksiktól sztem egyáltalán nem kell félni
cimborát megkérdeztem, helikoptermodellezik (évek óta, ismeri az egész magyar bagázst). Szerinte semmi plusz rizikó nincs a li-pol akksikban, hacsak..
Valahol a következõ oldalakon találkoztam egy ilyen fotóval ahol bizony látszott a tény.Gyári állapotukban semmivel nem veszélyesebbek, mint a többi fajta. Nem hiszem, hogy a sokszázezres helit fölösleges kockázatnak tenné ki.
..de az akkujuk az igen, mert mindegy miben használjuk, az akku viselkedése a lényeges.A zsebben felrobbanó telefonok, meg kigyulladó laptopok pedig nem ebbe a topikba valók...
Biztosan jó lesz. Az egyáltalán nem törvényszerü, hogy bármi baja essen ha odafigyelsz. Inkább csak arról van szó, ha egyszer elszáll akkor jó nagy tüzet csinál. Ennyi rizikó az energiatárolókban benne van, legfeljebb mindegyiknél más a jelenség közben.Neki van pár használaton kivüli akksija, azokból ha lesz idõnk összeütünk valamit a Sigma lámpámhoz. Majd beszámolok az eredményekrõl.

RAUH-Welt
B E G R I F F
Elvileg az is bele szólhat ilyen kis különbségnél.ez csak pszichológia.
elhiszed, és gyorsabb vagy.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ettõl tartottam. Így viszont már nem is tûnik olyan jó megoldásnak.
Engem még az agyváltó is zavaróan fékezett amíg gyári kenõanyag volt benne (azóta pár éve ok).
A dinamó mágnese ezek szerint annál is jobban fékezhet, persze gondoltam..
Ettõl tartottam. Így viszont már nem is tûnik olyan jó megoldásnak.De bizony van akadozás
...
Befûzve biztosan mindkettõ jobb, de a mágnes mindig mágnes marad és van ellenállása.
Tettem fel néhány újabb képet, van amelyiken látszik ebbõl is valamennyi.kozben olvastam latom mar van cree leded,
...
Balu: hogy rogzited a sajat uveglencsedet a led ele?
De bizony van akadozás, a Gepida elsõ agydinamója miatt kézzel alig lehet forgatni a tengelyt. Mintha a csapágyak berágódtak volna. A Shimano talán finomabb valamivel. Befûzve biztosan mindkettõ jobb, de a mágnes mindig mágnes marad és van ellenállása.Ha felemelve megforgatod a kereket és nincs rákötve a lámpa, úgy üresen gondolom.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]