Igaz az enyém egy vázátdobós zippzáras tatyóban került felszerelésre.
Na meg kb 70 deka és 22A/h-s 3,6V mellett. Ezzel 80W/óra teljesítményt hordoz.
Jesszusmária. Én már egy 12V/7Ah akkuval is dõlöngéltem az úton, úgy húzott, Neked kettõ is van, meg egy acél tartó... Nem sok terepet látott, az biztos. De legalább áramvonalas.Itt van még két kép, de nem sikerült az elõzõ kettõvel együtt feltenni, mert vacakolt a fórum.
Kép1
Kép2
Hát, nem is annyira bonyolult. Egy kábelen a kornányhoz el kellett vinni a 12V-ot, onnan meg visszahozni a hátsó világítás vezetékét, és kész. A két aksit meg párhuzamosítottam, de külön 2,5A-es biztosítékuk van. Az elõre menõ 12V útjába egy kulcsos kapcsoló van beiktatva.
Egyébként már alakul a LED reflektorom, mint púpos gyerek a prés alatt, de mással is kell foglalkoznom, nem csak ezzel.
Éppen akartam kérdezni, hogy melyik autó mûszerfala ilyen bonyolult.Egy csatlakozócsere miatt szétkaptak a hátsó csomag&akku tartós részét a bringámnak, készítettem néhány fotót is Nektek.

Pénteken le lett tesztelve a Balu1 álltal készitett lámpa.
Nagyon jó fénye van, a keményebb leejtökön is megálta a helyét.
Egyelõre azok között nem láttam nagyon újakat, de majd biztosan kijönnek üjabbak abból is.A 115 lm/W további durván 15-30% teljesítmény növekedés a mostani LED-ekhez képest.
Remélem azért a huzallábas LED-ek is fognak szépen lassan fejlõdni, mert arra is lesz igény.
...a halogén szép egyenletes eloszlású fényt ad, a ledek meg kis területen szúrnak. Ha a fogyasztás nem számítana, én bizony a baloldali lámpát választanám...
Itt van "a ledes"... 6W-os fokozatban (jobbra) és
mellette egy minitükrös 20W-os halogén látható ...(balra).