Balu, válaszoltam az üzenetre.
Szerintem nem csak látásmód kérdése ez, és nem igazán tudok mit kezdeni a helyzettel. Elfogadom, hogy én lettem a fekete bárány.
A többieknek pedig egy fontos dolog, amit Balu írt, és ez tényleg így van: nehogy bárkinek elmenjen a kedve a lámpa-építéstõl. Nem bonyolult, mûködik a dolog, erõs lámpát lehet készíteni, ahogy PTomnak is sikerült. És sokat lehet tanulni belõle.
Sok sikert mindenkinek!
Köszönöm a választ és azt is kössz, hogy lelkesíted a társaságot!
.."fekete bárány"??? Na neem.
Nem kell végletekben gondolkodni.
Megláttál egy problémát ami nagyon jó!
Azon nem szabad megbántódni, ha egybõl nem áll neki Tom átszerelni.
Igazán tényleg nem tudom mivel bántottunk, (én v. más?..) de szerintem nem szándékosan.
Itt a fórumon megpróbáljuk megbeszélni és indokolni a technikai problémákat, megoldásokat.
Az ezzel együtt jár, hogy a vélemények idõnként szembe kerülnek egymással.
Attól nem kell megbántódni ha valakinek eltér a véleménye. Ezért beszélünk róla.
Ha van véleményed arra nyomós részletes indokot kell írni, mint részben írtad is, hogy azért írod
"más tanuljon belõle és ne úgy építse meg mert van jobb megoldás rá."
Ez szerintem jól alá támasztotta amrõl beszéltél.
Persze ez nem von le annak az értékébõl amit valaki másként de szintén használható módon rakott össze.
Látom abból amit írsz, hogy nem akarsz te rosszat, de senki nem is fetételezte.
Csak annyi az etérõ vélemény oka mert mindenki másképp gondolkodik de ezen nem kell megbántódni.
Azért vagyunk itt, hogy egyeztessük a véleményeinket és megvitassuk a különbséget.
Abban biztos vagyok, hogy rendes ember vagy, sz'al nem kell fekete bárányozni önmagad
viszont a nézetkülönbség konkrét okát még mindíg nem értem tisztán.
Mondjuk annyit érzek, hogy nem tom munkáját akartad lehúzni.. csak az elvet.
Jól gondolom?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére