Az optika: OPTX-1-006 Spot base module - 6 ° 740 Ft
nettó ár a ChipCAD-nél.
nettó ár a ChipCAD-nél.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
NE ÍGY! NE ÍGY!
. . . . . . . . Ezekkel vetített az elõzõ képeken:mindez az eloso oldalon jol lathato
de epp a tukorrol ill optikarol volt szo!

Nézzük miket írt..Egyébként mint írtam is, nem az elvégzett munkával van baj (bár sztem nem árt különválasztani a mechanikai megépítést az elektronikai résztõl), hanem a reagálással a segítõ szándékra. És látom, valamiért még Te is támadásnak veszed, és véded folyton. Nézd meg inkább, miket válaszolt nekem...
Pont ezért kell kimérni
Nálam ez jött be. 900-nál a csúcsra töltött akkukkal ~1,71 mA (kieg: Balu1 -gondolom elírás és Amper-)
áll be a fõkörben és 1-2 századnyi a különbség a ledeknél.
Úgy értettem, hogy az én esetemben a kipróbált módok közül ez az összeállítás vált be
Ezeket írta. Szerintem korrekt válaszok.kveszt, Balu1!
Értem mirõl beszéltek a nagyáramú üzemmódot illetõen. Ha ledet cserélek (mert mondjuk lesz erõsebb azonos fogyasztásnál stb.), akkor kiveszem azt a párhuzamosítást. Addig meg mûködik, nem szivesen szedném szét újra
Teljesen logikus, amit mondotok, csak ezen a lámpán 8 és 10 óra között dolgozgattam este és lehet, ez az említett dolog elkerülte a figyelmemet.
Nem érzed a súlyát, aki sohasem foglalkozott ilyesmivel most nekilát és megcsinálja. ..és jól mûködik!Azt meg, hogy kiderült, nem is azt építette, amit mondtál neki, egy rövid mondattal elintézted. Nem vártam éljenzést, de azóta is õt dícsérgeted..
NE ÍGY! NE ÍGY!
vmi fotot letezik rola?
...
mingya csinalok kis idot benezek chipcad-re
de azert irhattok

NE ÍGY! NE ÍGY!
Chipcadnál van hármas meg hetes optika. Én az utóbbiból szereztem be 6 fokost (félszög), mert az egész hét led elfér egy 40mm átmérõben. A hármas optika meg 50mm átmérõ.tukrok/optikak mifelek vannak?
ledekkel kb kompatibilisek?
ugye van olyan optika/tukor hogy tobb van egybe epitve
jok? megerik?
hol kaphatoak?
NE ÍGY! NE ÍGY!
..pedig csak hallomást tudok.kerestem, de nem találtam róla érdemlegeset, viszont ide vág:
mik a pontos szabályok (nem hallomás érdekel, hanem biztos pont) a kukásmellényre vonatkozóan?
kerestem, de nem találtam róla érdemlegeset, viszont ide vág:
mik a pontos szabályok (nem hallomás érdekel, hanem biztos pont) a kukásmellényre vonatkozóan?
én úgy tudom szürkület után, lakott területen kívül kötelezõ...
a helyettesítõ alternatívák kevésbé érdekelnek, mármint hogy mi számít "kukásmellénynek", inkább az, hogy lakott területen belül is-e, vagy hogy.
csak fura a tendencia, hogy egyre többen hakell-hanem hordják, mások meg éjjel is minden világítás és fényvisszaverõ nélkül lõdörögnek, mint eddig...
hivatalos webcím is jó a jogszabályról, elolvasom, csak most nem volt idõm még keresni.
kösz!
Minden jó lenne de a hûtéssel lesz egy kis külön munka. Na meg a széttartása igen nagy ennek az új lednek,Sziasztok,
van nekem egy Petzl Zoom fejlámpám, amibe jelenleg egy kicsi halogén izzó megy. Úgy gondoltam szükségem lenne egy erõsebb fejlámpára, és ahogy néztem ezeket az új ledeket egész megtetszettek.
Mivel az egész szerkezet nagyon patent (elemtartó, pántok, ház, stb...) úgy gondoltam lehet megérné ezt átalakítani ledesre. Ehhez kérnék itt egy kis segítséget.
Találtam egy ilyen leírást, mûködõképes lehet ez? http://planet.weber....HYSICS/LED.html
Ebben a leírásban nyilván alap ledek vannak, én meg nézegettem ezeket az új, egész erõs darabokat. Bele lehet építeni egy ilyet ebbe a lámpába? (pl egy Seoul P4-et) Hûtéssel nem lesz gond?
Az összes kereskedelmi forgalomban kapható elem formátumu akku cellát kezeli és ~8.000,-FtApropó!
Tud valaki adni egy kis hintet, hol tudok olcsón jó akkutöltõt kapni (nem gyorstöltõt)?
Itt néhány h.sz-al korábban látsz egy fotót ahol 0,5 Ohmos smd-k vannak.Egyébként amikor 1/4W-os ellenállásokat javasoltál próbához, az sztem meredek, azok már tudnak füstölni is rendesen 1-2A-nél. Jó, tudom, legfeljebb kiszellõztet utána az ember, csak fogdosni nem érdemes...