Javítottam Balu útmutatása alapján, a képre kattintva nagyobb méretben:DöG: woww, ügyes! Ezt most csináltad? Egyes feliratok olvashatatlanok rajta, nagyobb felbontásban nincs meg?
Amúgy Te honnan tudod egyáltalán ennyire, hogy milyen a Balu lámpája?
-Miért kell egyáltalán zöld és piros LED a rendszerbe? Miért nem elég csak a fehér?
-Az a 6 LED ugye fehér? És ellenállást raktál be eléjük? Anélkül mi lenne?
-Akksis képet is láttam többet, de az még mindig nem világos, hogy akkor most ez amivel
most használod(22Ah), ez az akksi melyik? Mi a tipusa, meg hol lehet szerezni?
Vagy ez az lenne, ami 16 db pink panasonic li-ion cellákból van összerakva?

Multkori teleholdason megnéztem közelebbrõl Balu lámpáját, egyébként meg rengeteg részletet leírt itt, meg a Terminálon a bringavilágítós topikban, És ugye Balu képtára is elég részletes.:oczko:
-A 6 led ellenállás nélkül (illetve csak az összes ledhez méretezett drótellenállással) túl nagy áramot kapna, és hamar tönkre menne. Ha meg a 6 ledhez méreteznéd a drótellenállást, akkor meg az egész sort bekapcsolva, csak haloványan égnének.
-A zöld, és piros kiegészítõ ledek elhagyhatók, azok csak Balu maximalizmusa miatt vannak benne, hogy tényleg fehér legyen a fény (pl. fotóknál jobban kijönnek a szinek)
-Igen, az a rózsaszín akkucsoprt az, nagyon akciós áru ("egyszer volt Budán kutyavásár":( ), gyári kamera-akkupakkokból származnak.
(Én tönkrement laptop akksiból bányásztam jó LiIon cellákat)

Sign In
Create Account

Back to top