Vagy 2 éves 
A peremen a forrasztás pedig azért van szétszedve, mert gondoltam csak annyi fogja és kilehet szedni.. de nem.
Még fázis ceruzám sincsen, de majd szerzek, ezért nem néztem meg a kábel szakadást. Sajnos egy forrasztópákán kívül nem sok mindenem van. Tehát laikus vagyok hozzá.
Ha valamit nem tudok szétszedni, mindig eszembe jut, hogy valahogy összerakták.

Persze ha nem megy simán, ne erõltesd, mert a panel feszegetésével csak több kárt okozol, elpattan a forrasztás valahol és sosem találod meg. Pákában nem árt állomás, ami nem viszi ki a feszültséget a hegyre. Ha sima pákával forrasztasz, az is megárthat. A panelt sem célszerû fogdosni, a statikus feltöltõdés tönkrevághat mindent. Az sem mindegy milyen ónt használsz, ólommentes panelt csak ugyanolyannal szabad forrasztani. Akartam javasolni a forraszpontok átmelegítését, de állomás nélkül neki se állj. Forrassz be egy másik vezetéket próbára, az olcsóbb mint a mûszer. A belsõ átmérõje legyen minimum ugyanaz, egy rossz számítógép tápegység kábele is megteszi például. Párezer forintért már lehet kapni mûszert, nem sokat ér, de jobb mint a semmi. Ha a kábelcsere nem segít, akkor megnézem alaposabban.