felülemelkedtem a kérdésen és rendeltem egy ilyet
1W 2-Mode 50-Lumen LED Bike Light with Mount (4*AAA) - Free Shipping - DealExtreme
Ez 4 aaa elemmel megy, és csak 1 wattos, meg a kommentek szerint jól bírja üzemidõvel. És 7 dodó szállítással
Az a led ami benne van csak 50 lument tud 1 Watton. Jó régi lehet, legalább 7 évvel ezelõtti széria, ha az adott idõszak csúcs kategóriáját nézzük, de még így is 2,5-szer fényesebb mint a halogén izzók voltak azonos teljesítményen.
Szerintem egybõl érdemes kicserélni valami jobbra a ledet benne, még ha nem is erre amit lejjebb bemutatok, mert az ára kicsit húzós.
Csak példának mutatom, kb. ez a legjobb. Itt van egy olyan ami azonos fogyasztás mellett legalább a háromszorosát tudja fényben: XM-LT60 1000LM LED White Light Emitter with 18mm Base(2.9~3.5V)
Az is igaz, hogy itt csak maga a led kerül felével többe mint az a komplett lámpa. Viszont nem is 1 Wattos hanem 10 Watt teljesítmény felvétele mellett 1000 lumen leadására lenne képes. Viszont 1 Watton 140 lument tudna az 1 Wattos gyárival azonos fogyasztás mellett.
Szóval fejlõdik ez a technika.

Sign In
Create Account

Back to top