Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Látni & látszani!

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
8736 replies to this topic

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Milyen árban van a blacburn flea és honnan lehet beszerezni? Elõre nekem is ez kellene, de sehol nincs raktáron. Sõt ahol érdeklõdtem ott mondták, hogy lehet nem is lesz ebbõl már, mert jön a 2012-es modell..

laszlokerekpar.hu

ott beszéltem a sráccal. azt mondja a héten kapnak az újból, de nem tudom mennyi az ára, gondolom ötezer valamennyi, de el is felejtettem kérdezni + a napelem, ami megint csak nem tudom pontosan mennyi :)

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Milyen árban van a blacburn flea és honnan lehet beszerezni? Elõre nekem is ez kellene, de sehol nincs raktáron. Sõt ahol érdeklõdtem ott mondták, hogy lehet nem is lesz ebbõl már, mert jön a 2012-es modell..

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
ezek a smart lámpák tök jók

nekem a legolcsóbb hátsó lámpa van évek óta, de szerintem az is jó, na meg nem sosem veszem le ha kint hagyom, mert nem akkora érték

elõre is kerestem smart lámpát, és a neten tegnap egész este a guglit nyúztam, hogy hol lehet boltban kapni, de nem akadtam nyomára

ma meg már egy boltos ismerõstõl rendeltem blackburn flea villogót napelemes töltõvel

amúgy az MTR-0063 meddig bírja teljes fényerõn? van egy deal extrmes lámpám, ami nagyon brutális cree leddel van szerelve, de sajnos teljes kakaón gyakolratilag egy-két naponta tölteni kell

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Ezúton is köszönet löpapp-nak a 2db MTR-0073-ért, nagyon durva fénye van, mindenkinek csak ajánlani tudom..

Nincs mit ;)

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Többeknek hasznos infó nem számít reklámnak, hiszen bringásoknak segítesz vele és nem a forgalmazót hirdeted elsõdleges okként. Annak adsz így hasznos infót aki használni szeretné. Így, ha magánban küldöd, más érdeklõdõ lemaradhat róla.

Szerintem ha nem a bolt reklámozása a cél hanem az egymás közötti segítség akkor nyugodtan megadhatod itt, hadd tudja más is.

Rendicsek. Akkor a bolt : Mounty bringabolt, az Etele út 71. alatt.A Kelenföldi pu.-tól a 2. 10emeletes ház aljában van a bolt.
Ezúton is köszönet löpapp-nak a 2db MTR-0073-ért, nagyon durva fénye van, mindenkinek csak ajánlani tudom..

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

Nemtom mennyire minõsül reklámnak, így priviben átdobtam a címet amit löpapp küldött.

Többeknek hasznos infó nem számít reklámnak, hiszen bringásoknak segítesz vele és nem a forgalmazót hirdeted elsõdleges okként. Annak adsz így hasznos infót aki használni szeretné. Így, ha magánban küldöd, más érdeklõdõ lemaradhat róla.

Szerintem ha nem a bolt reklámozása a cél hanem az egymás közötti segítség akkor nyugodtan megadhatod itt, hadd tudja más is.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

a flea 3800 Ft nálatok? hol van az a bolt?

Nem a flea, hanem a 2.0

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Nemtom mennyire minõsül reklámnak, így priviben átdobtam a címet amit löpapp küldött.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Bocsi ezt benéztem,késõ volt, a mtr-040-nel kevertem.Igazad van, a 0073 az ott is 5900ft és tényleg nagyon jó fénye van, de sztem a 040-es is jó ár/érték arányban.Abban is van középen egy erõsebb led, míg a 0073-nál 2db van és talán még brutálabb.
A Blackburn is jó sztem, ezzel már valamit látni is lehet sötétben, és sokkal jobb a fénye, mint a Cateye HL-EL135-ösnek, ami drágább is.A Blackburn viszont sokkal drágább a Bbutiknál, 3800ft a XI. kerületi boltban.

a flea 3800 Ft nálatok? hol van az a bolt?

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Kezdésnek akkor a blackburn flea elõre és a 0073 hátra megfelelõ lenne? Terepezésre meg MJ-808E-t tervezek

Szerintem mind a kettõ jó vétel, terepen én is az MJ-808-at használom, ami sztem szintén egy jó kis lámpa én nagyon szeretem.

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Kezdésnek akkor a blackburn flea elõre és a 0073 hátra megfelelõ lenne? Terepezésre meg MJ-808E-t tervezek

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Közben megnéztem, tutti egy lámpáról beszélünk? Az MTR-0073-nak a melux oldalán az ajánlott fogyasztói ára 5990, ehhez képest az 1490 kicsit karcsúnak tûnik..

Bocsi ezt benéztem,késõ volt, a mtr-040-nel kevertem.Igazad van, a 0073 az ott is 5900ft és tényleg nagyon jó fénye van, de sztem a 040-es is jó ár/érték arányban.Abban is van középen egy erõsebb led, míg a 0073-nál 2db van és talán még brutálabb.
A Blackburn is jó sztem, ezzel már valamit látni is lehet sötétben, és sokkal jobb a fénye, mint a Cateye HL-EL135-ösnek, ami drágább is.A Blackburn viszont sokkal drágább a Bbutiknál, 3800ft a XI. kerületi boltban.

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Közben megnéztem, tutti egy lámpáról beszélünk? Az MTR-0073-nak a melux oldalán az ajánlott fogyasztói ára 5990, ehhez képest az 1490 kicsit karcsúnak tûnik..

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Mind a 2 van a XI. kerületben, a Melux 1490ft elemmel együtt és sztem nagyon jó fénye van.A Blackburn-t holnap megnézem, ha gondoljátok.

Köszi ha megnézed. A Melux komolyan nézett ki, de most az ár miatt kicsit elbizonytalanodtam..

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Mind a 2 van a XI. kerületben, a Melux 1490ft elemmel együtt és sztem nagyon jó fénye van.A Blackburn-t holnap megnézem, ha gondoljátok.

én megköszönném

a melux az milyen? gugli nem mondott rá hasznosat

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Utóbbit Budapesten hol tudom megvásárolni?

Ilyet BLACKBURN VOYAGER 2.0 ELSÕ LÁMPA - Bringa Butik Webáruház látott már valaki esetleg élõben?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Ilyet BLACKBURN VOYAGER 2.0 ELSÕ LÁMPA - Bringa Butik Webáruház látott már valaki esetleg élõben ? Van olyan fénye, mint a kis Flea lámpának ? Az hihetetlen jó. Nem éjszakai extrém túrára kell csak ha rámsötétedik, valami kis használható fény legyen nálam, hogy valahogy hazaérjek.

ja, ez engem is érdekelne, elhagytam valahol lámpám és kéne új

a flea megéri az árát? azt tudom, hogy brutál fénye van, de a beéúített aksi mennyit bír?

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts
a cateye tl-ld610-rõl tudok nyilatkozni. Nekem ez van az ülés alá aplikálva gyakorlatilag autós szem magasságba hord. Brutál fénye van az átlag villogókhoz képest. Nagyon jól látszik messzirõl még városi fények mellett is este.

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Hátsó lámpát szeretnék vásárolni ebben kérnék tanácsot. 2 kiszemelt van az egyik a cateye TL-LD610 a másik pedig az MTR-0073 /ezt a melux-nál láttam/, melyiknek van jobb fényereje, melyiket lenne érdemes választani? Utóbbit Budapesten hol tudom megvásárolni?
Válaszokat elõre is köszi

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,690 posts
Ilyet BLACKBURN VOYAGER 2.0 ELSÕ LÁMPA - Bringa Butik Webáruház látott már valaki esetleg élõben ? Van olyan fénye, mint a kis Flea lámpának ? Az hihetetlen jó. Nem éjszakai extrém túrára kell csak ha rámsötétedik, valami kis használható fény legyen nálam, hogy valahogy hazaérjek.
Marci