Mindkettõ van a haveri körben. Bármelyiket veszed, jó választás.
És egyébként mekkora különbség van fényerõben egy mj808e és egy olyan klón lámpa között?
Mindkettõ van a haveri körben. Bármelyiket veszed, jó választás.
És melyik fényforrás mellett döntöttél ?
És melyik fényforrás mellett döntöttél ?Na ugydöntöttem nem kisérletezek tovább !
Inkább veszek egy jó lámpát!
Igazad volt BALU 1 :-)
Agydinamós lámpát senki nem használ?
Nekem egy B&M Cyo Cyo-m van, 1m-20méterig tökéletesen látok vele mindent, pedig asszem csak egy kis 1.25W-os 5mm-es optikás led van benne.
És a legjobb, hogy a fényelosztása a tükörrendszere miatt majdnem teljesen egyenletes, és 2 sávot simán bevilágit.
Már nemegyszer néztek rám furán az emberek, hogy nem-e valami robogó mászkál a járdán vagy bicikliúton XD
Hátul meg egy B&M Toplight Flat s plus van. Iszonyú nagy fénye van.
Állófényes az elsõ-hátsó is, és kb 10km/h-tól max fényerõn világit az elsõ is.
Másnak van ilyesmilye?
Mert itt mindig csak az akkus meg az elemes lámpákról van szó.
köszi
igen, pont azt a 20 (már 23)+5 ezret találtam nagyon elszált árnaknekem most elég nagy a lámpám fényereje, és azt télen is csak 1, mésflk hetente kell tölteni, és fele az elsõ lámpának, még eneloopokkal is, a hátsónáé még kevesebb, plusz az agydinamó, fûzés..... ki se jön 35-bõl, fõleg ha könnyített modellt választok
ha a lámpa nagyjából annyiba fájna, mint az elemes testvérei, akkor talán megérné, mert amúgy én és a kedvesem is ki tudnánk használni az agydinamó elõnyeit
menet közben mennyit fog amúgy? észre lehet venni egyáltalán?
Itt a linkje:
Busch&Müller Lumotec IQ Cyo RT senso plus LED-es fényszóró T-vel - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja
Én még tavaly 20-ért vettem, de hát új év, új árak...
A hátsó lámpa volt 5 ezer, plusz az agydinamó 9 ezer, plusz küllõk, igy 35-bõl megúsztam az átalakitást.
Igen, ennyiért bõven kijött volna egy magicshine is, de mivel fõleg télen van hamar sötét és elég hideg, jobb megoldásnak láttam egy agydinamós rendszert.
A lámpa fénycsóvája trapáz alakú, az enyémbe van közeli terület megvilágitás is, tehát 1 méter sötét csak a elõttem, onnantól trapézosan egyre nagyobb felületet világit meg.
Az állófényét a lámpa alján található 4 ledbõl 2 adja, a másik kettõ csak menet közben világit, de kb annyit világit igyis álló helyben mint egy rosszabb többledes elemes biciklilámpa.
Elõtte egy Police "50"W-os lámpám volt, azthiszem az 3 wattot tud, de egyrészt zabálta az elemet, fõleg nagy fényerõn, és a szórása elég kicsi, inkább pontban világit, ettõl most ez a megoldás sokkal jobb, mert ugyanaz a fényerõm van, de többször nagyobb területen.
én is gondolkoztam már agydinamós megoldás, de értelmesb áron nem találtam hozzá rendes elsõ, ledes világítást, állófénnyel
a fentebb említett B&M milyen árban volt?
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Agydinamót túrázók vagy városi bringások használnak. Országútisok és montisok elemes, aksis lámpákkal járnak. Talán ezért esik kevesebb szó az agydinamóról.
Neuzer kerkpr ::: Termkek / SMART / Villogk / SMART Hts kerkpr villogkSziasztok! A Smart lámpákról tudna valaki véleményt mondani, mert most állok elsõ illetve hátsó vásárlása elõtt, és ezeket ajánlották, vagy ajánljatok mást olyan 10000huf - ig. A hátsónál fontos, hogy erõs legyen, az elsõ az inkább csak azért, hogy legyen, de azért amennyiben szükséges azért lássak vele.