Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szõrtelenül - kinek mi a véleménye?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
392 hozzászólás a témában

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
H az evolúció szõrössé tette, nem véletlenül tette . Csak közben változtak a viszonok  , mi nem ...   ::) de hogy hû legyek az õsemberekhez , azaz az elõdeimhez ,én nem borotválok . hordjatok magatoknál ti is hûtõszekrényt !

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
Az én állásopontom , és ezt nem azért modnom, mert Rasba bele akarok kötni !
Ha egy majom lehet tiszta szõr én miért nem ? :D:D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
amit lensver említ az nagyon is igaz... egyetértek vele... meg amúgy is egyenjogúságot a férfiaknak...
ha egy nõ lehet pióta akkor én is azt szõrteleníthessek amit akarok!!! ;D ;D ;D 8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hogy mi a véleményem a férfi csupasz lábról, azt már megirtam. Ha egy férfi bikinivonalról, vagy egyéb intim helyrõl húzza le a tapétát, szerintem nem normális, de hát õ tudja.
Személy szerint én szeretem gyantázni a lábamat és hónom alját, mert zavar, ha ott csimbókokban lóg a szõr.  ;) Node én lány vagyok, nekem lehet. :-)
Minden sportnál kifejezetten zavar, ha nagy szõr van a vádlimon :-). Továbbá, amikor vastagon lepi be az út pora a lábamat, sokkal könnyebb lemosni, ha csupasz. A szúnyogot, kullancsot is könnyen észre lehet rajta venni, és ez nekem fontos, mert sokat vagyok a természet taposott, ill. taposatlan útjain.
Ha a hónod alatt van nagy csimbók, akkor jobban izzad az ember. Legalábbis én ezt vettem észre.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
annak szántam ;)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
háááát LCs, ez egy elég diszkrét kérdés, nem?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Kislánykák!

Itt az ideje, hogy tovább haladjunk. Hogy álltok Ti a szõrtelenítéshez. Úgy értem saját magatokon.... õõõ... izé... :-[ szóval értitek 8) és mennyire és mivel?  :-[.
És mi a véleményetek a csupaszkodó fiúkákról, persze nem a lábukon és a mellükön és a hátukon és nem a ......, hanem.....?

lcs

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
más szempontból is elõnyös a csupasz láb:
egyik oszágútis ismerõsöm mesélte, hogy egyik olaszországi versenyrõl hazafelé a vámon ez mentette meg õket, attól, hogy ne bringatolvajként adminisztrálják õket. Tele volt a busz kerékpárokkal, és a határon megállították õket, és érdeklõdve nézegették a cangákat a határõrök.
- miért van maguknál ennyi drága kerékpár?
- Versenyen voltunk.

Mire a másik határõr: nézd meg a lábukat, borotvált?

na  :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ha engem megkérdez valaki errõl a témáról, nos, nem zavar, ha egy fiúnak borotvált a lába. Igy valóban jobban lehet látni az izmokat, és valakinek még jól is áll. Persze úgy nem, ha a vádlija csupasz, a hátán viszont erdõ burjánzik.
Ha személyes berkekbe mászunk, az én barátomnak szõrös a lába, és úgy szeretem, ahogy van. Ám szerintem, ha szõrtelen lábbal ismertem volna meg, akkor meg ez lenne számomra a normális.
Felõlem mindenki annyit és azt borotvál, amennyit és amit csak akar.  ;)

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
;D ;D ;D
Akkor Pantaniról is bebizonyosodott , az összed mászó társával egyetemben  :D :D

Dr.Stein

Dr.Stein

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Azok a sarkkutatók. Õk borotválják a seggüket, állítólag. Mert ugyebár a hidegben nem csak a víz fagy meg hamar és fagy hozzá mindenhez.  :)

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
Kíváncsi lennék, hogy a seggüket borotválják - e. Az sokmindenre válast adna , sokmindent kizárna

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 hozzászólás
Syncro!!!  Akkor a versenyúszok is csak azért borotválják magukat,hogyha elcsusznak a medence partjánál,hogy könnyebb legyen kitisztítani a sebet??Nem hinném :-/
YOci aki ugyancsak szõrõs lábu!!!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Halihó!

Ez nem a légellenállásról szól! Aki már régebb óta bringázik, kisebb-nagyobb rendszerességgel, az láthatja, hogy bizony kellõen formás lesz a vádlija, combja stb. nomármost a szõrtelen testrész (ne gondolj rosszra :), sokkal jobban mutatja az izmokat, formákat. Ez csak errõl szól! A bodybuildingesek sem azért szõrtelenítenek, mert egyébként lassan mozogna a bicepszük :) Szóval kinek-kinek magánügye, de ha megnézitek a magyar elit kerósok lábazatát, akkor láthatjátok, hogy nem sok szõr van rajtuk, persze nem ezért jók a pályán!
Egy szõrös lábú :)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Mivel én elvagyok látva szõrrel rendesen lábilag (azért nem annyira mint egy majom) néha, ha olyanom van szoktam bele mintákat borotválni nyilakat meg hasonló egyszerû miegymást. De azért nem szõrteleníteném le magam teljesen. :)

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
A rastákat borotva penge nem érheti

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sziasztok!
Hát a téma éppen aktuális nekem,mert én is gondolkodom a szezonra,de nem a légellenállás miatt,inkább e.ü.-i okai vannak.Tudjátok tisztább,szárazabb,biztonságosabb érzés ;DEgyébként eddig már egyéb helyeken bejött a dolog,tessék lehet érte megkövezni,de nekem inkább a krém jön be,mert nem vagyok mazohista alkat.Meg nem elhanyagolható,hogy a nõknek is jobban tetszik,legalább is akikkel én összefutottam:)
Üdv:Thomey

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Dr.Stein

Dr.Stein

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Ja és nélkülözhetetlen szerszám ám a lelki fúrdancs is!

Dr.Stein

Dr.Stein

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Charon:
Csekkoljon le téged a vacogós ló! Esetleg a szembejáró fogaskerék!  ;D
De azért a kolléga úr szagvéleménye tutira megbízható!
A bõrlégzést egyébiránt a gyökérkefe nagyban serkenti. Naponta kétszer, étkezés helyett alkalmazva.