yasec vázak tényleg szépek, csak megnézném mennyi megy vissza garis javításra repedés, törés, vázcsõ kilukadása miatt.
Én jó párról tudok, láttam olyat is aminek vázcsöve összehorpadt az elsõváltótól
Meg is nézheted!

Nem titok!
A legutolsó generációs aluvázak közül legnagyobb ledöbbenésemre 1db-on volt egy olyan repedés, ami a hátsópapucsnál volt! Ez azért fura, mert régebben ilyen sûrûbben elõfordult, az az elsõ alupapucs design ilyen téren nem volt jó.
2 váznál az alsó/felsõ csõ csatlakozásnál volt bibi, a felsõcsõ megrepedt.
Már tudom hogy mi volt ott is. Mindenbõl tanul az ember!
Arra nem vagy kíváncsi, hogy az alu BMX cross vázunk milyen körülmények mellett, mennyi ugratóval a háta mögött, milyen nemzetközi versenyek mellett, mennyi eséssel mit bírt ki? 1 szaros repedés nélkül!

Oks, van rajta egy pici zömülés... A mezõny legkönnyebb aluváza is néha jelezhet valamit, ha beleállnak vele az egyik ugratóba!

Kár hogy ezt az új csõszettet a triálosok már nem akarták kipróbálni. Igaz nagyon drága, úgyhogy ezt fõleg nem tudtam volna ingyen adni, de egy triálgépet azért csináltam belõle, ami most kinnt volt kiállításon.
Azt sem látni majd sûrûn, Skóciában szakácskodik az a magyar srác, akié az a gép.
Egyébként nem vettem rossz néven az érdeklõdésed!