valami ilyesmit akarok:
váltófül csak biztos-ami-biztos alapon kellene
excenteres monoblokk nehéz. és nem is látványos
villa meg:
speed carbon DLR2 110mm
Ez is egy megoldás, de amit én szeretnék az más. Hagynám a monoblokkot is, meg a hátsópapucsot is úgy ahogy eddig is volt.
A láncvillát szeretném nyújtani!

Gyakorlatilag mások már megcsinálták elõttem (most hirtelen a Morati jut eszembe...), lemezes becsatlakozás (egyben minimális rugózás hogy a legjobb minõségû, egyben legkeményebbre fújható gumikat lehessen használni), és ezt a rugózó tagot lehetne hossztanilag változtatni. Természetesen a támvilla ebben együttmûködne, de az már részletkérdés.
Ilyen Lefty-t most láttam Ebay-on, az az SL típus volt, agyeldobós (nekem) 995 Euroért!
Nem vagyok ellene, de én inkább szentséget törnék, és összeraknám normál, vagy max. 1,5"-os fejcsõvel, hogy túl nagy optikai átmérõváltozás ne legyen!
De minek is kéne nagyobb fejcsõ neki?
Az a szentségtörés, amikor itt kûzd szegény Cannondale a grammokon, erre indokolatlanul odadobsz egy 100g-ot a "szentségtörés" ellen? Acélból bõven elég az az 1 1/8" is! Nem kell minden áron a Cannondale vázra hasonlítani!
Amúgy egy kínkeserv legyártani azt a kályhacsövet a fatty-nak, de az megint más tészta, ha a konstrukciós dolgok azt igénylik.