igen, gondoltam ne kelljen szenvednem a másfeles nyak egynyolcadossá alakitásában
ezen még gondolkoznom kell. Az alkatrészek gyûlnek, ha meglesz minden majd rászánom magam egy lefty-re is.
gyártanak hozzá aftermarket 1 1/8os nyakat is.
igen, gondoltam ne kelljen szenvednem a másfeles nyak egynyolcadossá alakitásában
ezen még gondolkoznom kell. Az alkatrészek gyûlnek, ha meglesz minden majd rászánom magam egy lefty-re is.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
szijjhajtáshoz számolgatok
175 hajtókarral és 1000N al számolva ugye jó adat a 175Nm nyomaték?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Ezt most mire írtad? Milyen alkatrészt?
yasec Mester: a bordásszijj hajtásnál, hogy végtelenited a szijjat? merthát ugye valahogy át kell fûzni a vázon...
én már 1 éve gondolkodom egyen..
Valóban, a fentebb linkelt bicajnál a lánc- és támvilla nincs összehegesztve, a papucs tartja össze.
Mondjuk ha megemelnék a láncvillát akkor ez nem lenne gond, de hát akkor nem lenne elég csicsás a megoldás
bonthatora szoktak csinalni a vazat. hogy ha esetleg szakad a szij, vagy cserelni akarod akkor be tudd tenni az ujat. a lancvilla vagy a tamvilla csavarral kapcsolodik a papucsba.
Alkatrészt lehet venni? Vagy jobb ha az ember gyártja/gyártatja magának?
Ha csinálni kell, akkor mibõl érdemes, esetleg mûanyagból?
bonthatora szoktak csinalni a vazat. hogy ha esetleg szakad a szij, vagy cserelni akarod akkor be tudd tenni az ujat. a lancvilla vagy a tamvilla csavarral kapcsolodik a papucsba.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A Bondhus nagyjából ilyen. Titán Yasec vázra beneveznék...
Rohloff (nem markolatváltóval) házából kibontva középcsapágy fölé, szíjhajtás, Fatty teló, de persze azt is csak titánból.