Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Maggi, nem bántásból , de van erre külön fórum, ahol szinte csak ezzel foglalkoznak. ;)

http://blog.sancho.h...droid-vagy.html

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Igaz hogy pl a htc touch hd2-re is lehet androidot telepíteni?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Volt mind a kettõ a kezemben (mondjuk nem 4-es szifon hanem csak a 3g).
Ebben tényleg igazad van! Jó lenne ha lenne benne fém is. És a Wave nekem is bejön méretre anyagminõségre (ezt már régebben leírtam).

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Aki itt hasonlítgatja a GalaxyS-t a szifonnal, annak volt már mindkettõ a kezében? Továbbra is irreális az ára, nem tud sokat az alma, de van fogása, és komoly telefon kinézete van.
A Galaxy pedig.... Igénytelen mûanyag telefon.

Kicsit igényesebb lenne, mint mondjuk a Wave, máris tetszetõs lenne. Fém itt ott, rendes mûanyag, akár picit kisebb is.

Így még kicsit dolgozniuk kéne rajta :)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Tegnap voltam mozizni (Tron), volt egy "csöppnyi szünet" a film közben, több helyen elõkerültek a telefonok, FB, Twitter,... látszott, hogy alapvetõen egy geek film folytatásáról van szó, Droidos készülékeket láttam nagy százalékban :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Szerintem a 30%-al több energia felhasználást nem éri meg a nagyobb felbontás. Szerintem a Galaxy kijelzõje a méretéhez képest tökéletes minden tekintetben (kontraszt,szín,felbontás, energiaigény).
Az elõzõekben arra próbáltam utalni, hogy egy "almabuzinka" (sokan vannak ilyenek) mutogathatok akármilyen telefont..Pedig övék lehetne az egész galaksziS! :D

idekint azert elegge iphone/BB uralom van. Jon fel a HTC meg a Samu is szepen, de aki "csucs" telefont akar, az nem gondolkodik masban egyelore csak a gyumolcsos markakban. Persze az angol fogyasztot sokkal konnyebb bepalizni jo marketinggel mint a magyart.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
asszem marad a Desire....remélem Thy talál nekem valami jót

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

két haveromnak van sima 3g mindkettõjüknél jelentkezett sajna :( meg több hirdetésben is olvasni

Úgy hívják, hogy garanciális csere. És cseréli. A T-mobile.
Még az 1800 ft-os némítógomb leeséséért is a komplett telefont.

Ha kiadna valaki végre egy szép telefont, mást vennék természetesen :) De addig marad ez.
A 3gs ugyanaz mint a 3g, csak egy picit gyorsabb, és tud videózni is.
A 4g amit valóban okosítottak is.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

csak a kijelzorol beszelek, nem arrol/oprendszerrol/ideologiarol

Szerintem a 30%-al több energia felhasználást nem éri meg a nagyobb felbontás. Szerintem a Galaxy kijelzõje a méretéhez képest tökéletes minden tekintetben (kontraszt,szín,felbontás, energiaigény).
Az elõzõekben arra próbáltam utalni, hogy egy "almabuzinka" (sokan vannak ilyenek) mutogathatok akármilyen telefont..Pedig övék lehetne az egész galaksziS! :D
Egyébként én évekig utáltam a Samsungokat, és a samsung képviselõjével régen elég sokat is acsarkodtunk a fos szériák miatt, de most az a helyzet hogy õk az uralkodók a mobilpiacon...a Nokia meg a többi csak kapkodhatja a fejét.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
két haveromnak van sima 3g mindkettõjüknél jelentkezett sajna :( meg több hirdetésben is olvasni

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A C7 még mindig tetszik.3 dolog miatt nem gyõztem magam tökéletesen: Symbian,Nokia, és az elõlapon a gombsor körül a díszítõpanel mindegyiken mozog (engem zavar ha egy ilyen áru telefonon nem tökéletesek az illesztések. 5db-ot bontottam ki mert azt gondoltam hogy egyedi "probléma" de nem.).

pedig eddig a c7 jött be leginkább ha eccer cserélnék...

csak én nem vagyok a ajfonok árável kibékülve? szerintem pofátlanul drágák...a többihez képest, vagy tudnak valami sunyiságot amit én nem?

van rajta egy rohadt alma
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

A 3gs-nek is már 960x640 a kijelzõje vagy csak a 4-esnek?
jómultkorában nézegettem a 3gs-eket így a desire mellett mitn lehetséges választottat....de sokan küzdenek az almával, egyik barátom pl az istennek sem tud vele mms-t fogadni, de még értesítést sem kap rá ( Pityke te erre tudsz valami okosságot?)

szóval mondjuk 3gs vs Desire alapon melyiket vennétek? engem a felhasználói élmény és a tudás érdekel, nem vagyok nagy apple fan szóval szemellenzõs sem :)

csak a 4-nek ez a felbontása...ami azért szembetûnõen jobb 3gs-hez képest, de ennek sem kell szégyenkezni
vodafone mms nekem mûködik rajta rendesen
hajszálrepedések nálam nem jelentkeztek
Sei, soku Si.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
csak kicsit lehangoló mikor a hátlap sarkai elkezdenek hajszálrepedezni :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

csak én nem vagyok a ajfonok árável kibékülve? szerintem pofátlanul drágák...a többihez képest, vagy tudnak valami sunyiságot amit én nem?

Hát ja. Nem olcsó, de amíg nem találnak ki hasonlóan szép telefont, addig nekem nincs ötletem, mi mást vegyek elõbb utóbb. Tudásra semmi különleges, de kezelhetõségre, és magára a hardware-re nincs jobb ötletem.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
A 3gs-nek is már 960x640 a kijelzõje vagy csak a 4-esnek?
jómultkorában nézegettem a 3gs-eket így a desire mellett mitn lehetséges választottat....de sokan küzdenek az almával, egyik barátom pl az istennek sem tud vele mms-t fogadni, de még értesítést sem kap rá ( Pityke te erre tudsz valami okosságot?)

szóval mondjuk 3gs vs Desire alapon melyiket vennétek? engem a felhasználói élmény és a tudás érdekel, nem vagyok nagy apple fan szóval szemellenzõs sem :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csak a kijelzorol beszelek, nem arrol/oprendszerrol/ideologiarol
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

na ja de ha leszerzodtek veluk mondjuk 10ezer darab per honap, es az elso honapban jott 300ezer rendeles akkor mi a ... csinalsz? ezek csak hasrauteses alapu szamok, de nem az a lenyeg.

jobb mint az iphone4-e?

BB Torch 9800-rol valakinek velemeny?

A Samsung jobb az iPhone 4-nél? Más technológia, mind a kettõnek vannak elõnyei és hátrányai. Szerintem ár/érték arányban a galaxy S veri az Ifón4-et(nem elhanyagolható az 50-60 ezres árkülönbség sem itthon). De ezt a almafüggõknek nem lehet megmagyarázni, mert más ideológia az alma és a droid és igyekszek tartózkodni az ideológiai vitáktól.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
annyi hogy apple. aztan egybol premiumtermek. de a kijelzoje az tenyleg rohadt jo. 960 x 640 felbontasa van, a Desire-nek meg pl 800 x 480. az enyemnek meg csak 480 x 320. hasonlo meretu kijelzon mikor 3-ad/4-ed akkora a pixel merete, azt nagyon nehez nem eszrevenni.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Hát ezt én is tudom...de most komolyan! Nem fix darabszámra szerzõdtek le a HTC-al?

na ja de ha leszerzodtek veluk mondjuk 10ezer darab per honap, es az elso honapban jott 300ezer rendeles akkor mi a ... csinalsz? ezek csak hasrauteses alapu szamok, de nem az a lenyeg.

A Galaxy S-nek van jelenleg a piacon a legjobb kijelzõje.

jobb mint az iphone4-e?

BB Torch 9800-rol valakinek velemeny?

RAUH-Welt
B E G R I F F