Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
errõl a samsung s8500 wave-rõl elég jókat írt a mobilaréna...
mostanság kevés hasonló telefonról olvashatók rossz értékelések, inkább az extre funkciók döntenek a modellek között, vagy a hardver erõssége

Én is asszem a Desire mellett teszem le a voksom a magam részérõl, már csak ki kell valahogy bírnom azt a 3 hetet amig lesz rá pénzem

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
engem most kibekitett a vodafone hogy letoltheto lett a froyo a Magic-re. Igy par honapig kibirom meg, aztan februarban bejelentkezek egy Desire-ert.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Azért egy N8-as nokiát elfogadnék, súrolja a kéne kategóriát :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ezt a Samsung-fóbiát én nem értem...oké, hogy a mobilok õskorában sokáig a Nokia volt A mobiltelefon, és a samsungnak tényleg igencsak fos készülékei voltak (még a legelsõ LG mobil is jobb volt - mind2 volt a családban:D), na de így hirtelen a Nokia 6320 jut eszembe, mint az utolsó, tényleg minõségi és jó Nokia telefon.

azóta az alsóbb kategóriákat uralják az xpress szériákkal, de komolyabb telefonoknál minõségben és tudásban konkrétan a sor legvégén kullognak, a ZTE Blade is sokkal jobb minõségû és jobban használható, mint bármelyik okostelefonnak csúfolt Nokia...az Apple-HTC-Samsung trió az, aki tényleg okostelefonokat gyárt jó minõségben, ehhez jön még a Motorola (bár az nem annyira ismert itthon), illetve talán az LG és az SE...de ragaszkodni az elavult Symbianhoz, miközben itt a kiváló Android vagy a szintén kiváló Windows Mobile 7 - nagy badarság.

(oké, a Spica hátlapja nem teljesen passzentos, egy félbehajtott kis papírt be kellett raknom, hogy ne nyöszörögjön, de ezen kívül minõségi telefon az áráért)

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Dózer olvasd el ezt:

Samsung S8500 Wave - a harmadik király - Mobilarena Okostelefon teszt

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ami miatt telefont akarok cserélni, az a GPS. WIFI sem árt ha van benne, de ez annyira nem fontos. Fényképezõbõl nem kell hogy csúcs legyen, de a vaku az jó lenne ha lenne benne, de ahogy látom, ezt a legtöbb telóból kihagyták, pedig sokkal hasznosabb dolog, mint a nagy kamera felbontás. Jelenlegi Nokiámban van, és nagyon sokszor hasznos tud lenni, a szó igazi értelmében.
Strapabírás is fontos szempont, fõleg a port kéne bírnia, a pára az meg bárhol elõadódhat, munka vagy sport közben is.
Kijelzõ mérete nem baj ha nagy, de ezt valós összehasonlításkor lehetne látni, mekkora a különbség.

Samsungban nem is gondolkodtam, soha nem volt Samsung telefonom még.Kicsit félek tõle, nem tudom mennyire tartós. Nokiaval meg vagyok elégedve,Sonyról meg eddig :) csak jót hallottam.
Na de most akkor újratervezés.:)
Az is lehet, nem veszek semmit, ha megtudom minden telefon hátrányát.
Kösz a véleményeket!

ha csak amiatt cserélnél, akkor végy inkább egy gps-t. :)
pláne ha napi használatra netán munkához kell
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
ami miatt telefont akarok cserélni, az a GPS. WIFI sem árt ha van benne, de ez annyira nem fontos. Fényképezõbõl nem kell hogy csúcs legyen, de a vaku az jó lenne ha lenne benne, de ahogy látom, ezt a legtöbb telóból kihagyták, pedig sokkal hasznosabb dolog, mint a nagy kamera felbontás. Jelenlegi Nokiámban van, és nagyon sokszor hasznos tud lenni, a szó igazi értelmében.
Strapabírás is fontos szempont, fõleg a port kéne bírnia, a pára az meg bárhol elõadódhat, munka vagy sport közben is.
Kijelzõ mérete nem baj ha nagy, de ezt valós összehasonlításkor lehetne látni, mekkora a különbség.

Samsungban nem is gondolkodtam, soha nem volt Samsung telefonom még.Kicsit félek tõle, nem tudom mennyire tartós. Nokiaval meg vagyok elégedve,Sonyról meg eddig :) csak jót hallottam.
Na de most akkor újratervezés.:)
Az is lehet, nem veszek semmit, ha megtudom minden telefon hátrányát.
Kösz a véleményeket!

ha csak amiatt cserélnél, akkor végy inkább egy gps-t. :)
pláne ha napi használatra netán munkához kell

Gps csak ritkán kellene, nem napi szinten, hanem talán havi szinten.
Azért nem akarok külön gps-t venni, mert annyiért amennyibe az kerül, annyiért telefont kapok, és a telefonom bár még jó,de már 2,5 éves és ki tudja meddig bírja még.

Ja még amire kellene, az zene hallgatás, de ezt már bármelyik tudja, persze valszeg nem egyforma minõségben.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Srácok jelenleg mi az abszolút best buy?

Igények: !wifi! , strapabírás, átlátható és gyors, word, excel, pdf. ( viszonylag nagy kijelzõ)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Nokia 5230 és Sony E Xperia tm 8 között töröm a fejem, melyiket vegyem. Tudom, a Sony nagyobb tudású, de ha van valakinek saját tapasztalata, vagy véleménye, kíváncsi lennék rá. A Nokiát 14 500 -ért , a Sonyt 21 500- ért kapnám meg.De nem is az árkülönbség a lényeg, mert az nem eget rengetõ.Hanem a valós felhasználhatóság. Elõre is köszi!

én a sonyt hanyagolnám minden szempontból. kijelzõ szar, minõség szar, garanciás ügyintézés minõsíthetetlen. nokia sem egy nagy eresztés sajnos.
ha pannonnál vagy, akkor samu galaxy3, galaxy spica 5700, lg gt540 ebben a sorrendben.
t-mobilenál: galaxy3, gt540, galaxy spica 5700
voda: menjenek a halálba, hogy nincs egy rendes árlistájuk

Jó lesz Magginak a desire, nehogy a fél fórumnak defy-je legyen már! :)

pedig az lesz, mert jó :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Más kategória más oprendszer. Összehasonlítani nem nagyon lehet.
Nokia5230: Butított 5800, hulladék kijelzõ és kamera, USB-n keresztül nem tölthetõ, nincs WIFI(ez a lg nagyobb baj). Elõnye az OVI Maps, és az alacsony ár és az hogy igénytelen és elég robosztus.
SE X8: Legolcsóbb xperia, kis kijelzõ, olcsó silány mûanyag ház (nagyon bóvli hatású ha leveszem a hátlapot), sérülékenyebbnek tûnik. Elõnye több van: Android,WiFi,USB-n tölthetõ, kicsi, elég jók a tartozékok hozzá.
Nem tudom mire akarod használni...de az X8 sokkal több dologra alkalmas viszont kicsit gyengébb anyagminõségûnek tûnik(tapasztalat,garanciás visszajelzés még nincs róla de az SE párára és vízre nagyon érzékeny).

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Jó lesz Magginak a desire, nehogy a fél fórumnak defy-je legyen már! :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Nokia 5230 és Sony E Xperia tm 8 között töröm a fejem, melyiket vegyem. Tudom, a Sony nagyobb tudású, de ha van valakinek saját tapasztalata, vagy véleménye, kíváncsi lennék rá. A Nokiát 14 500 -ért , a Sonyt 21 500- ért kapnám meg.De nem is az árkülönbség a lényeg, mert az nem eget rengetõ.Hanem a valós felhasználhatóság. Elõre is köszi!

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
nekem is ez a kettõ játszott, ami a defy felé billentette a mérleg nyelvét: kisebb méret és strapabíró. ennél nem para, hogy ha leejted, nem törik be a kijelzõ, max karcos lesz, desirenél meg vigyázni kell ezzel nagyon. desirebõl csak a fehér néz ki szerintem jól, mert a bronzoson a gombok ezüst színûek és ez nekem kilóg az összképbõl, plusz nem tûnt olyan hûdenagyon minõséginek.
kijelzõben kb ugyanolyan mindkettõ, ugye a defyié kisebb, de felbontásban ugyanaz, kicsit jobb is (480x854 3,2" vs desire 480x800 3,7")

sebesség miatt ne aggódj, defy pariban van a desirrel, sõt el is veri a tesztek alapján...

garanciára viszont figyelj, csak gyári garist vegyél szerintem, a bolti garancia mindig lutri, és ezen spórolni nem valószínû, hogy kifizetõdõ dolog.

No beszûkölt a lehetséges telók köre:
- HTC Desire (onlany 105e) találtam újat eladót olcsóbban is...
- Motorola Defy (onlany 83e)

Kérnék egy kis segítséget....
ki melyiket választaná?

motorola mellett az ára szól elsõ sorban, és a strapabírósága, HTC mellett pedig a talan kicsivel izmosabb proci, meg a kicsit több tudás....

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
No beszûkölt a lehetséges telók köre:
- HTC Desire (onlany 105e) találtam újat eladót olcsóbban is...
- Motorola Defy (onlany 83e)

Kérnék egy kis segítséget....
ki melyiket választaná?

motorola mellett az ára szól elsõ sorban, és a strapabírósága, HTC mellett pedig a talan kicsivel izmosabb proci, meg a kicsit több tudás....

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Babettán sem akarunk biciklizni, windowson sem androidozni.
Ha androidot akarsz, de a drágább drága, akkor nézz olcsóbbat, amire már kijött a 2.1 esetleg a 2.2...

Nem azért mondtam mert az androidos drága....hasonló árban vannak, csak mint lehetõséget vizsgáltam meg

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Volt mind a kettõ a kezemben (mondjuk nem 4-es szifon hanem csak a 3g).
Ebben tényleg igazad van! Jó lenne ha lenne benne fém is. És a Wave nekem is bejön méretre anyagminõségre (ezt már régebben leírtam).

Ohoho :) 3g van nekem, kidolgozásban nem rossz, de a 4-es keresztbe hosszába elveri a fémmel meg az üveggel...
A zeppléban meg az Appstore a legjobb, egyébként nem került volna ilyen magasságokba.

MMS-el nekem sem volt soha bajom (mióta elérhetõ rá a 3.0-ás frissítéssel persze).
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Babettán sem akarunk biciklizni, windowson sem androidozni.
Ha androidot akarsz, de a drágább drága, akkor nézz olcsóbbat, amire már kijött a 2.1 esetleg a 2.2...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
igen kicsit :)
bár még hiányosak az ismereteim, eddig nem nagyon foglalkoztam komolyabb telefonokkal
most zárkózom fel

Htc-ben gondolkodom mindenképp, egy Desire lenne a nekem való asszem, vagy ha lehet vele rendesen androidolni akkor egy HD2 is jó lehet

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Rákattantál a témára? :) az xda developers tökéletes erre, évekig bújtam, remélem jövõre egy Defy-vel újra eljön az az idõszak...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ooo thx :)

hát úgy olvastam vannak még fennakadások....arra lettem volna kiváncsi, hogy úgx lehet-e mókolni vele, mint ahogy a Desire-en van....de ilyen dualbbot-os istenverését inkább hagynám