Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2011. április 01. - 22:19
A másik kérdésem, Samsung Champ-nak milyen a zenelejátszója, szól úgy mint a Monte?
Írta 2011. április 01. - 20:31
Bár nem droidos, de a Monte-nál is elõfordult hogy eldobta a WiFi hálót, és itt is segített a restart.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. április 01. - 18:13
Írta 2011. április 01. - 17:24
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. április 01. - 16:59
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. április 01. - 15:03
Írta 2011. április 01. - 14:58
1. connecting-scanning-disconnecting és ez végtelen ciklusban
1. connecting-obtaining IP-disconnecting-scanning és végtelen ciklusban
Azt hittem a rootolás lehet a gond, de nem, haverok gyári 2.2-én is elkezdte ezt csinálni...bármi ötlet?
Írta 2011. március 29. - 23:06
A láthatatlan Golf/The invisible Golf
A Tuning Show kiállításon került bemutatásra a láthatatlan Volkswagen Golf R-Design. A megtekintéshez iPad2 vagy ZTE tableteket és Augmented Reality böngészõt kellett használni – persze erre bármely Androidos vagy iOs-s készülékkel is lehetõség volt.
Írta 2011. március 28. - 15:20
Hámáhogyafenébene Már elegem van a táblázatokból melóban, de így kapom meg a beosztást....egyébként már lassan arról is táblázatot vezetek hogy milyen táblázatot mikor és kinek kell küldözgetni.Ja, hogy úgy, aszittem ilyen extrém vagy, hogy wallpapernek excelt nyomsz ki.
Írta 2011. március 28. - 14:35
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. március 28. - 14:27
Írta 2011. március 28. - 14:20
Nem háttérképnek szeretném berakni, csak simán hogy ikonként legyen a képernyõn, hogy ne kelljen elõkeresni folyton.Ha tudsz képernyõmásolatot készíteni, akkor megnyitod a munkalapot teljes képernyõn, print screen, aztán beállítod háttérként. Androidhoz nem értek, de iPhone-on így lehet megoldani.
De köszi a tippet.
Írta 2011. március 28. - 14:20
Ez persze nem fog menni, de ez
http://chart.apis.go...ny.lindamanager
tud olyat, hogy kikeresed a file-t hosszan nyomod, create shortcut, majd azt ki is rakja arra a lapra, ahol utoljára álltál
Írta 2011. március 28. - 14:08
Írta 2011. március 28. - 13:35
Írta 2011. március 28. - 09:57
még szerencse, h itt a cégnél macek vannak
de azért gzanítom túlnyomórészt nem vállalatírányítási szoftver kliensek, meg ügyviteli programok futnak rajtuk nálatok...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. március 28. - 09:48
Amúgy meg céges környezetbe nem illik a Mac, ott több a hátránya, mint az elõnye (nem véletlen, hogy csak dizájner cégek, grafikus stúdiók alkalmazzák). Otthonra, magángépnek viszont csak Mac való!!!
még szerencse, h itt a cégnél macek vannak
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2011. március 28. - 08:47
Ez meg pletyi:
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2011. március 28. - 00:01
Nos, nem tudom, a beszerzést az IT intézte, nem én kértem vagy javasoltam. A HP a szerzõdött beszállítónk, de hogy miért ez a típus lett, nem tudom. Az összes vezetõ gépét ilyenre cserélték, gondolom növeli a cég ázsióját konferenciákon, workshopokon, vagy ilyesmi. :-)
Én mondjuk sunáznám...
Van itt a gépemen egy-két 300-400 alkatrészes CAD modell, amikkel csak úgy tudnék normálisan dolgozni ha szereznék egy ilyen HP-t vagy kibérelem egy hétvégére Paksot. De tény, hogy ezen kívül kb. még a videovágásról tudom elképzelni, hogy kihasznál egy ilyen gépet...
Amúgy meg céges környezetbe nem illik a Mac, ott több a hátránya, mint az elõnye (nem véletlen, hogy csak dizájner cégek, grafikus stúdiók alkalmazzák). Otthonra, magángépnek viszont csak Mac való!!!
Írta 2011. március 27. - 20:16
Nos, nem tudom, a beszerzést az IT intézte, nem én kértem vagy javasoltam. A HP a szerzõdött beszállítónk, de hogy miért ez a típus lett, nem tudom. Az összes vezetõ gépét ilyenre cserélték, gondolom növeli a cég ázsióját konferenciákon, workshopokon, vagy ilyesmi. :-)
Igen ez jellemzõ
Pedig legtöbben csak office alkalmazásokat futtatnak az irodai notikon meg esetleg valami ék egyszerûségû céges adatbázist....
Céges telefonokkal kapcsolatban is pont ilyen a helyzet.