Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Telenoros 3 hónapos Samsung Montét mennyiért lehetne reálisan eladni?
A másik kérdésem, Samsung Champ-nak milyen a zenelejátszója, szól úgy mint a Monte?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Elvileg az is lehet probléma ha egy okosteló régen volt újraindítva. Én konkrétan minden egyes feltöltésnél (elõtte vagy utána) újraindítom(kikapcs, aksi ki,pihen 2-4 percig, aksi be, bekapcs). A tapasztalatok alapján az aksi töltöttségét is pontosabban érzékeli.
Bár nem droidos, de a Monte-nál is elõfordult hogy eldobta a WiFi hálót, és itt is segített a restart.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nem az hogy nem megy, hanem egy idõ után be*szarik. most még ráadásul hülye haver rá is cseszett valami hülye ROM-ot, úgyhogy lassan 3 órája telepítem újra...fakk.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
enyimé 2.2 is atomstabil, no root

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem ugyanugy megy a wifi a 2.2-vel mint anno 1.5 es 1.6-tal, szal nemtom. bar ez nincs rootolva.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Nekem is csinálta a Desire, mikor megkapta a 2.2-t, de egy restart segített rajta, pár napig jó volt; aztán megint eldobta a jelet néha. De kb 1 hét alatt jött a frissítés, azóta nincs baja.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
másnak is fosakszik a 2.2-es Androidon a WiFi? rootolt Spica, 2.2-vel, és most pár napja szépen eldobott minden WiFi-kapcsolatot és 2 dolgot tud:
1. connecting-scanning-disconnecting és ez végtelen ciklusban
1. connecting-obtaining IP-disconnecting-scanning és végtelen ciklusban

Azt hittem a rootolás lehet a gond, de nem, haverok gyári 2.2-én is elkezdte ezt csinálni...bármi ötlet?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Érdekesség

A láthatatlan Golf/The invisible Golf

A Tuning Show kiállításon került bemutatásra a láthatatlan Volkswagen Golf R-Design. A megtekintéshez iPad2 vagy ZTE tableteket és Augmented Reality böngészõt kellett használni – persze erre bármely Androidos vagy iOs-s készülékkel is lehetõség volt.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Ja, hogy úgy, aszittem ilyen extrém vagy, hogy wallpapernek excelt nyomsz ki. :)

Hámáhogyafenébene :) Már elegem van a táblázatokból melóban, de így kapom meg a beosztást....egyébként már lassan arról is táblázatot vezetek hogy milyen táblázatot mikor és kinek kell küldözgetni.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, hogy úgy, aszittem ilyen extrém vagy, hogy wallpapernek excelt nyomsz ki. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
egyszerre ment:)

bptitans.hu

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Ha tudsz képernyõmásolatot készíteni, akkor megnyitod a munkalapot teljes képernyõn, print screen, aztán beállítod háttérként. Androidhoz nem értek, de iPhone-on így lehet megoldani.

Nem háttérképnek szeretném berakni, csak simán hogy ikonként legyen a képernyõn, hogy ne kelljen elõkeresni folyton.
De köszi a tippet.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
elõször én is ezt a variációt akartam mondani, de szvsz a file-t kéne kirakni, hogy egy klattyintással megnyitható legyen...
Ez persze nem fog menni, de ez
http://chart.apis.go...ny.lindamanager
tud olyat, hogy kikeresed a file-t hosszan nyomod, create shortcut, majd azt ki is rakja arra a lapra, ahol utoljára álltál ;)

bptitans.hu

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ha tudsz képernyõmásolatot készíteni, akkor megnyitod a munkalapot teljes képernyõn, print screen, aztán beállítod háttérként. Androidhoz nem értek, de iPhone-on így lehet megoldani.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet kirakni egy .XLS fájlt az androidos telefon hómszkrínjére? Jó lenne ha a beosztásom mindig kéznél lenne...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

még szerencse, h itt a cégnél macek vannak :)

de azért gzanítom túlnyomórészt nem vállalatírányítási szoftver kliensek, meg ügyviteli programok futnak rajtuk nálatok...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Amúgy meg céges környezetbe nem illik a Mac, ott több a hátránya, mint az elõnye (nem véletlen, hogy csak dizájner cégek, grafikus stúdiók alkalmazzák). Otthonra, magángépnek viszont csak Mac való!!!

még szerencse, h itt a cégnél macek vannak :)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Az világos, persze, nálunk a tervezõi szoftverek (repüléstervezõi mármint) mind UNIX alapon futnak, de a gyártó biztosít hozzá Windows-os emulátort, de Mac OS X persze a kanyarban sincs ilyen területen, nem is azért írtam. :)

Ez meg pletyi:
Feltöltött kép

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég

Nos, nem tudom, a beszerzést az IT intézte, nem én kértem vagy javasoltam. A HP a szerzõdött beszállítónk, de hogy miért ez a típus lett, nem tudom. Az összes vezetõ gépét ilyenre cserélték, gondolom növeli a cég ázsióját konferenciákon, workshopokon, vagy ilyesmi. :-)

Én mondjuk sunáznám...
Van itt a gépemen egy-két 300-400 alkatrészes CAD modell, amikkel csak úgy tudnék normálisan dolgozni ha szereznék egy ilyen HP-t vagy kibérelem egy hétvégére Paksot. De tény, hogy ezen kívül kb. még a videovágásról tudom elképzelni, hogy kihasznál egy ilyen gépet...
Amúgy meg céges környezetbe nem illik a Mac, ott több a hátránya, mint az elõnye (nem véletlen, hogy csak dizájner cégek, grafikus stúdiók alkalmazzák). Otthonra, magángépnek viszont csak Mac való!!!

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Nos, nem tudom, a beszerzést az IT intézte, nem én kértem vagy javasoltam. A HP a szerzõdött beszállítónk, de hogy miért ez a típus lett, nem tudom. Az összes vezetõ gépét ilyenre cserélték, gondolom növeli a cég ázsióját konferenciákon, workshopokon, vagy ilyesmi. :-)

Igen ez jellemzõ :)
Pedig legtöbben csak office alkalmazásokat futtatnak az irodai notikon meg esetleg valami ék egyszerûségû céges adatbázist....
Céges telefonokkal kapcsolatban is pont ilyen a helyzet.