Vélemények, pro és kontra...vitaindítónak szánom ezt a posztot. Szerintem inkább illik ide, mint a számítógépes topicba.
A nyáron tervezem a gépem cseréjét, azonban eltûnõdtem azon, hogy szükségem van-e notebookra? Erõsen hajlom a táblagépek irányába.
Végiggondoltam, mióta céges gépen tervezek benn, így a CAD szoftverektõl is megszabadulhatok a saját gépemen és innentõl gyakorlatilag egy átlagfelhasználónak minõsülök. Mostantól csakis böngészés, filmnézés, zenehallgatás, PDF, Office, levelezés az amire rendszeresen használom a gépem...nah, hát ezt tudja egy tablet is.
Igazából egy iPad felé hajlok, de nyilván a közeljövõben sokféle táblagéprõl lesz még itt szó.
Egy iPod Touchot nyúzok már egy éve és szeretem, bejövõs, ugyanez 10" tökéletes is lenne.
Igazából egy dolog, amire még nem találtam megoldást, az az, hogy a zene/film hogyan kerül RÁ a táblagépre, mert ugye az alma nem partner abban, hogy valamit rátorrentezek a vágódeszkára és onnan meg is nézem. Ha erre kitalálnának valamit, netán megkapná a rendes MAC op. rendszert a közeljövõben az iPad, örömmel válnék meg a notitól.
Igen! Ezekre a célokra a táblagép tökéletesen megfelel.
Most hogy ki melyik tábla felé kacsingat az már az egyén "vallásától" függ.
Én "androidbuzi" vagyok(és ezt elõzõ hozzászólásaim miatt tagadni sem tudom : ) ) tehát droidos táblát vennék. Itt az általad említett probléma nem probléma.
Egyre jobban bõvül a táblagépek piaca, és a júzerek is hajlanak a táblák irányába. Szerintem táblát választani nehezebb mint telefont. Pláne ha még jobban felhígul a piac, és az olcsó kínai cuccok és drága kóreai cuccok közt megjelennek a középkategóriás modellek.
Ebbõl a szempontból az amánál elég egyszerû a választás...kell vagy nem

Sok választási lehetõség nincs.