Én mindig igyekeztem olyat választani ami tudásban megfelel az elvárásaimnak. Nagyon sokáig használtam Motorolajt...csak sajnos itthon nagyon nem kedvelik a márkát. Nokia telefont utoljára tán 2004-ben használtam.
Szerintem a Desire HD anyagminõségével nincs bajom...bár az aksifedél elég hülyén nyílik.
Súlyban és méretben nekem mind a kettõ óverszájzd.
Kijelzõ tekintetében még mindig a Galax S a befutó. Elég nagy baj hogy az utódja már nem OLED kijelzõs lesz. Kár volt a gyártói kapacitást a méregdrága bemutató készülékekre pazarolni. Meg persze eladni a Desire elsõ szériájába.
Én mentem szépen sorban, az elsõ Voda-s telóm a 7110-es volt, 2000 januárjában, aztán két kis kitérõ SE felé, majd N95, N96, N97, ahogy múlt az idõ.
Iphone 4 és DHD méretével nincs bajom, nagy, puha mackómancsom van ellenben a DHD 30 grammal nehezebb, ami persze elenyészõ, de mégiscsak 25% különbséget jelent egy telónál. Galaxy S-t sokan ajánlották Mobilarénán, de kézbe fogva valahogy nem jött be (a szappantartó forma miatt idegenkedtem idáig az iPhone-októl is), és a Retina Display sokkal meggyõzõbb volt, mint az AMOLED-es kijelzõ, fõleg, ha egymás mellé tettem õket. A DHD-t kicsit sajnálom a kis droid miatt, mert az iTunes-szal sok a megkötés, ha vki nem akar JB-kelni...