nekemis,
es meg itt se lehet kapni. vicces volt, bementem egy boltba, kerdeztem van e, erre boldogan elemtette az afrikai fiatalember a 6230ast. mondom nemez. erre o: nem?! hat akkror nemtudom. szoval szakertelem a kobon.
nekemis,
RAUH-Welt
B E G R I F F
a vw mikor volt jó?
azért vannak jó ötletei a nokáinak szerintem...
legalábbis szerntem nem fantáziátlan, mindössze megfontolt és nagyon egységes a dizájn.. ami nekem tetszik, neked ugylátszik nem annyira
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
nokia 6103 vagy samsung e370?
nekemis, és olyan mint az sd csak kisebbmost ez az aktualis kedvenc. http://www.theorder.co.uk/phones/Nokia/6233#specs
milyen az a micro sd kartya?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
6810, 20, 22-vel nem is találkoztam még. Nagyon kevés van belõlük. Egy 6800 volt itt Fóton, az hetente itt volt a boltban javításon. Egy kalap sz.. az egész mechanikája és a nyíló rész elektronikája. Ráadásul törik mint a ropi. Aztán egyszer csak jött a srác, hogy sikerült megszabadulnia tõle 8 ezerért...
Nem hiszem, hogy a 10, 20, 22 sokkal jobb lenne.
Ilyenkor én is az aprónetet szoktam túrni, vagy megkérdezek ismerõs boltot, de ezeket a tipusokat egyik bolt sem szívesen veszi, mert nehéz eladni.
Ha mindenképp ilyet szeretnél indulj mondjuk 10eFt-os ajánlattal...