Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Valaki telefonguru nem tudja véletlenül, hogy kb mikor és mennyiért lesz kapható a sony ericson w300i?

LeGaS

LeGaS

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Nekem most egy Sony Ericsson k508i telóm van, csak mindig attól félek hogy kiesik menet közben. :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Szia! Semmit sem tudok, a bolt az utolsókat rugja

:(
piaci helyzet rulez... :-/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Voti, vagy valaki! Samsung X700ról mit tudtok mondani?

Szia! Semmit sem tudok, a bolt az utolsókat rugja, nem is nagyon foglalkoztam mostanában telefonokkal, most jöttem haza külföldrõl.
Sorry.

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Nokia 6131-et szeressük? Jónak tûnik papíron. Használ vki ilyet?
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csak a zene erdekel, a filmezes annyira nem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

realplayer van rajta asszem, de nekem valami jofajta "rendes" mp3 lejatszo kene. azert koszi

miben jelentkezik a korlatossag?

csak a kijelzoméretre konvertált filmeket játsza le ami csak bizonyos kódolassal mûködnek.a tcpmp asszem létezik symbianos cuccra is(egyébként magyar fejlesztés :) ) az enyémben van windows média playa ,az mindent visz :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
realplayer van rajta asszem, de nekem valami jofajta "rendes" mp3 lejatszo kene. azert koszi

miben jelentkezik a korlatossag?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

erre leeht tenni mp3 lejaccot valahogy? symbianos asszem

a symbianos cuccokra lehet.
http://nokiaprogramok.hu
az enyém alapból játszik média fájlokat
a symbian eléggé korlátozott több szempontból

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
erre leeht tenni mp3 lejaccot valahogy? symbianos asszem
Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Voti, vagy valaki! Samsung X700ról mit tudtok mondani?

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Aki szeret fotozni, gyakran visz magaval ilyen slim temat. En csak azert nem mert draga hobbinak tartom, illetve inkabb masra koltok, mint egy vekony gepre. :)

ertem mit mondasz csak azt nem ertem miert mondod :) haveromnak is van ilyen szepseges sony slim akarmije gyonyoru, lapos, konnyu, ezerotszaz megapikszel de az akkorse igaz sztem hogy gyakrabban van valakinel fenykepezo mint telefon ha nem kotodik a munkaja a fenykepezohoz.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
valak ijárt mostanában nem volt mobil boltban?
nem tudtok 6230i árat?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem amerikaban meg inkabb naluk van a telefon. ott mindenki fontos ember. mint a ne legy baromban :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Meg ugye, nem amerikában élünk, és a magyar paraszt az a mobilt viszi nem a "tarcsi" digigépet:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Az a baj, hogy csoringer orszag vagyunk. Kint az ilyen tenyleg mellenyzsebbe elferos, kis casio meg canon ultravekony, konnyu es kicsi gepeket viszi mindenki, mindenhova. A mobilt meg nem. :)
Egyebkent szerintem csak a helyen kell kezelni a mobilokat. Marmint arra pont jo, meglatom, lelovom, megmutatom es ennyi. Csak attol szoktam kesz lenni mikor valaki megmagyarazza, hogy ez mar olyan, mintha. Nem, nem olyan es nem is lesz. Mindent a helyen kezeljunk. :) Es most nem rolatok beszelek, meg nem is a mostani beszelgetesrol. Ocsemnek valami ericsson figyfene van, 1mpx. Meglepo amit tud, de csak erre valo, hogy megmutassa aztan toroljem.

ertem mit mondasz csak azt nem ertem miert mondod :) haveromnak is van ilyen szepseges sony slim akarmije gyonyoru, lapos, konnyu, ezerotszaz megapikszel de az akkorse igaz sztem hogy gyakrabban van valakinel fenykepezo mint telefon ha nem kotodik a munkaja a fenykepezohoz.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

ha megcsinalom hasznalhatom vagy akarmi.

papírnehezék? :-)

a fényképet meg nem úgy értettem.
de én amúgysem vagyok vájtszemû fotós.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
attól még nem kell egybõl törölni, mert ha olyat fényképezel, ami akkor ott és soha többet, akkor azért én megtartanám... pl. az ICn hazafelé a jóseggû pincérnõt lefényképezni tökéletes az SE :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az a baj, hogy csoringer orszag vagyunk. Kint az ilyen tenyleg mellenyzsebbe elferos, kis casio meg canon ultravekony, konnyu es kicsi gepeket viszi mindenki, mindenhova. A mobilt meg nem. :)
Egyebkent szerintem csak a helyen kell kezelni a mobilokat. Marmint arra pont jo, meglatom, lelovom, megmutatom es ennyi. Csak attol szoktam kesz lenni mikor valaki megmagyarazza, hogy ez mar olyan, mintha. Nem, nem olyan es nem is lesz. Mindent a helyen kezeljunk. :) Es most nem rolatok beszelek, meg nem is a mostani beszelgetesrol. Ocsemnek valami ericsson figyfene van, 1mpx. Meglepo amit tud, de csak erre valo, hogy megmutassa aztan toroljem.

al:Igen tisztában vagyok vele, hogy nem a megapixel számít hanem az optika, és azt elég nehéz egy készülékbe belesûríteni, azért kezdenek visszatérni a féltégla style-hoz manapság.
Pld a Sharp 903 giganagy, de 3.2MP és van benne optikai zoom is, autofocus, szóval azzal már elég jó képeket lehet csinálni.
Aki nem hobbifotós mint te, csak szeret fényképezni annak az már tökéletesen elég.
És ugye nem kell cipelnie egy digigépet pluszban.
Na de másra való ez a lényeg:)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
jaja.. SE d750i!!! vagy nem ez volt a kérdés??? :D