Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
al:Igen tisztában vagyok vele, hogy nem a megapixel számít hanem az optika, és azt elég nehéz egy készülékbe belesûríteni, azért kezdenek visszatérni a féltégla style-hoz manapság.
Pld a Sharp 903 giganagy, de 3.2MP és van benne optikai zoom is, autofocus, szóval azzal már elég jó képeket lehet csinálni.
Aki nem hobbifotós mint te, csak szeret fényképezni annak az már tökéletesen elég.
És ugye nem kell cipelnie egy digigépet pluszban.
Na de másra való ez a lényeg:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mondjuk nekem [meg szerintem meg rajtam kivul egypar embernek] pont eleg is ha mar 1024*768ban jol mutat. nem kell minden nap, de neha jo lenne, ha csak benyulok a zsebembe, kiveszem a mobilt, lefenykepezem amit akarok, aztan infrarol ratoltom a gepre, fel a netre, es orulok. mert elvezheto a kepminoseg.

fotos nem vagyok [bar most nagyon divat, sokak hitetik el magukkal hogy a 30centis 4kilos optikatol javul a latasuk is] meg ha lenne kompakt gepem is, ugyse hordoznam nap mint nap magammal. Az emberek 90%-anak, aki ma bemegy a mediamarktba es sulinyettel vasarol maganak egy digigepet, boven eleg lenne egy telefon ami tud 2-3 mpixelt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nyomtatni meg talan. Az optika atmeroje es a ccd merete miatt nem konkurencia amugy. En azert nem szeretek mobillal fotozni, mert ezeket ugy torlom, mint a picsa. Nem tartom meg, mint a rendes fotokat :)

Van még 10 megás mobil, de nem gsm, hanem a asszem kóreai a cucc, Samsung egyébként, és annak már rendes optikája van, optikai zoom és társai.
De a mobilba oltott fotó továbbra sem a digigépek konkurenciája, hanem egy buli fícsör, pontosan arra amire te írtad, netre, vagy fénykép méretbe kinyomtatni.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Van még 10 megás mobil, de nem gsm, hanem a asszem kóreai a cucc, Samsung egyébként, és annak már rendes optikája van, optikai zoom és társai.
De a mobilba oltott fotó továbbra sem a digigépek konkurenciája, hanem egy buli fícsör, pontosan arra amire te írtad, netre, vagy fénykép méretbe kinyomtatni.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ha egy 5 evvel ezelotti 1mpx-el ocska kompakt digi geprol beszelunk, talan.
Egyebkent lehet a megapixelek bovuleteben elni, de egy mobil optikaja es CCD-je akkor is ha szar lesz, ha 10mpx felbontassal toljak majd. Mondjuk netre jo, meg annak aki. Meg kicsinyitve.

eh..
mint egy kompakt digigép..

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a telefon kez alol lett veve, szal ez a megoldas nem jaccik. mentsegemre legyen mondva nem en vettem, hanem sogor, csak ideadta, hogy kezdjek vele amit tudok, ha megcsinalom hasznalhatom vagy akarmi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Tam: elõveszed a vásárláskor kapott papírt, és leolvasod róla a telefon kódot. :D
Vagy fekhívod a szolgáltatód, hogy mi a problem, és õ meg tudja mondani, hogy defaultban mi a kód, szal, ha nem változtatta meg senki, akkor még mindig az.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
drága nem is, az én x660am is egy 10es volt..:) és tok fotózni vele. kiváncsi lennék milyen képek készülnek de kábelem még nincs hozzá:( holnap megpróbálok venni egyet.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
samsung tényleg jo
faternak is az van semmibaja

de most már kezdek megbékélni az õskövület alcatettel is, nem kell drága telefon nekem.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szivas siemens sx-1 el.

probaltam szoftvert frissiteni rajta, de nem igazan sikerult [picit halott a draga] aztan hogy meg szebb legyen a tortenet, meg le is blokkoltam. most ezt irja:

phone is blocked. please enter phone code.

na ilyenkor?

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát keress 5140i,5140,5100,5210est nokiábol ezek csökkenõ árak
vagy van szímensz m55 is ami ocssó

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nem a telefon hibája a betört kijelzõ;)
bringázz úgy hogy a kijelzõ a lábad felé van, így az nem tud sérülni, csak a hátlap.

nekem most samsugnjaim vannak, beváltak, és több telefonos cég szerint is a legproblémamentesebb készülékek ezek.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
melyik mobil bírja a gyûrõdést, és ha leejtem ráesik vmi? már kicsit uncsi h a 3510esnek betört a kijelzõje egy jánoshegyi esés után
anno meg a 3330nak is volt ilyen baja
most meg egy régi alcatelt használok de kissé már unalmas fõleg egy 3510 után ami sokat nem is tudott de azért jó volt, túlélt jópár esést, véletlenül vízbeejtettem egyszer, 1 nap múlva már minden ok volt rajta:D
most meg már nem akarom megjavíttatni inkább vmi kamerás telefon, ezenkívül legfontosabb h olcsó legyen és ne szarjon be ha leesik 1 méterrõl, vagy kap egy kis vizet
nekem fogalmam nincs mit vegyek
más szempont tényleg nem számít semmi mp3 rádió stb, játékokból meg kinõttem már.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Az SE-ben van autofókusz, a nokiában nincs, ezért az SE _mindig_ sokkal szebb képeket fog csinálni.:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
eh..
mint egy kompakt digigép..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez utobbi eleg szep

RAUH-Welt
B E G R I F F

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Ez pedig egy D750 i képei:
http://www.kep.tar.h.../50163902?o=0#2

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

a 71 az a pingponguto alaku? azt nagyon szerettem volna anno :)

jameg. ha van egy telefon, amiben 1 vagy 1.3 mp kamera van, annak milyen a kepe? tudna mutatni valaki nekem egyet? mert az enyem bar vga, azert eleg elmosodot, meg ilyenek.

ha jól emléxem ez 1M-ás /7610 nokia/
http://img.tar.hu/bi...e2/21910305.jpg
http://img.tar.hu/bi...e2/21910303.jpg
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a 71 az a pingponguto alaku? azt nagyon szerettem volna anno :)

jameg. ha van egy telefon, amiben 1 vagy 1.3 mp kamera van, annak milyen a kepe? tudna mutatni valaki nekem egyet? mert az enyem bar vga, azert eleg elmosodot, meg ilyenek.

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát akor lehet becserélem egy i végzõdésü modellre

a 7110et én is nagyon szterettem,8110it is.meg is van még mindkettõ a fiókban.tökéletes állapotban...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!