itt a pro es kontra szerintem ugyanannyira egyforman elfogult...
Biztos nagyon jo a tobbi keszulek is es biztos van ettol jobb is, de en ugy gondolom hogy aki megtalalja a sajat keszulekeben azokat a funkciokat amikre szuksege van, az szerintem meg is van vele elegedve,es miert ne velekedne rola pozitivan. zOrg-nak pl ha mindenfele tablazatokat meg hasonlokat kell kezelne, es ezt barhol barmikor akar meg a klotyon ulve is el akarja es el is kell neki intezni, akkor nyilvan olyan keszuleket valaszt, ami ezt tudja. De keremszepen, ne legyek mar elfogult es verig sertodott, ha elegedetten irom le a SAJAT tapasztalataimat /amit nem a szomszed ismerose hallott hogy a kolegaja azt mondta.../, es nekem nincs szuksegem egetveroen tobb szolgaltatasra attol amit ez a keszulek nyujt...
" iphone meg parasztvakítós cucc, technkiailag nem egy nagy wasziszdas" Tulzottan ezt se ertem, de mindegy, vitat nem akarok nyitni, es elnezest kerek hogy ismet "magyarazkodok".
Igazabol en egy, a marketing aldozataul esett szabolcsi paraszt vagyok. Vegulis azert vettunk otthonra jo 1 ev sovargas es varakozas utan iMac-et, mert a marketingjen es a gyonyoru kulcsinjen kivul semmiben sem jo, es hat videken hagy vagjunk mar fel valamivel. Persze... most nehogy azt higgyetek hogy az osszes PC-t a pokolba kuldenem es terjesztem itt az iget, mert nem, szo sincs ilyenrol. Egyszeruen arrol van szo, hogy szemelyes tapasztalataim alapjan a Mac nagyon megfogott, es jobban szeretem hasznalni. Ennyi.
Mertem kiprobalni a konkurenciat, es engem megfogott. De ahhoz hogy esetleg Apple fan vagyok, reszemrol az egvilagon semmi koze a parasztvakitasnak, vagy a marketingnek. Lehet valamit csendben bekessegben is hasznalni, anelkul hogy felvagna vele az ember. A grafikusok, fotosok is biztos csak a marketing miatt hasznaljak, meg hogy felvagjanak vele...