wifi szimpatikus, nekem is vannak unalmas elõadásaim
már csak az érdekel, hogy magyar nyelvet hogy lehet varázsolni rá?Magyar nyelv van hozzá, nem probléma.
már csak az érdekel, hogy magyar nyelvet hogy lehet varázsolni rá?Magyar nyelv van hozzá, nem probléma.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
birtokol valaki innen a fórumról BlackBerry Pearl 8100as típusú telefont?
amennyiben igen, lenne néhány kérdésem...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Ha már ennyi zsét eltolok rá majdan nekem kell hogy bõvíthetõ legyen - ezért kiesik a Diamond (pedig kézben nagggyyon-naggyon...). A Pro pedig kis duci a QWERTY-vel (ami azért pöpec megint). A HD pedig csak egyszerûen béötvenkettõ ezekhez képest.Az enyémen is,csak éppen nem használom:) Nekem elég lenne a diamond és a pro is,csak nagyon bevált a mostani,viszont -mint minden ilyen kütyü- bukó anyagilag
Az enyémen is,csak éppen nem használom:) Nekem elég lenne a diamond és a pro is,csak nagyon bevált a mostani,viszont -mint minden ilyen kütyü- bukó anyagilagAzt ugye láttad, hogy legutóbbi low-end HTC készüléken, a Viva nevûn 200 (kettõszáz) MHz-es processzorral hogyan szakít a TouchFLO felület?
Pl.: http://mobilarena.hu...r_sebesseg.html
Õsszel már lesz Touch HD a "gyorsboltban", addigra gondolom még reszelnek rajta - hogy a nagyfelbontású kijelzõn is smoooooth legyen.
(Pátyolgatom itt a K750i-met, hogy életben tartsam addig...)
-=B.B.B.=-
Azt ugye láttad, hogy legutóbbi low-end HTC készüléken, a Viva nevûn 200 (kettõszáz) MHz-es processzorral hogyan szakít a TouchFLO felület?OMG
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
minden frankó benne, jó a gps része is, telefonálni, és sms-ezni is lehet vele...Na, mondjad már!
Nekem vszínû az lesz a köv gép... mi nem volt benen frankó, komolyan érdeklene! :prosze:
hoze; az nem lehet hogy szitne 0 marketinggel nem tapicsklt sok-sok ember hasonló telefont mint az ájfón, amúgy vannak hasonlók - én technikai és nem marketinges oldalról úgymondanám hogy jobbak - és voltak is?
Hehe, látom a tpoik a nme brongás telefonokról folyik csak
-=B.B.B.=-
c702? echte ugyanaz....
én meg visszamentem a p990re.
ahanyos féltégla.
kinek kell HTC artemis?
az a baj hogy amennyibe el tudnám adni, annál többe lenne egy GPS... szal marad a polcon
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
-=B.B.B.=-
Ha nem joy lenne benne,akkor vennék.Az én K800i-m nek sokkal szebb hangja van mint egy zenemobilnak tituált nokia-nak.:wtf:
És ez nem vicc.
-=B.B.B.=-
Csak aztán vigyázz mert ha szereted a minõség(et)i hangot és egyszer belekóstolsz egy Walkman mobilba soha nem veszel más márkáju telcsit.
Az én K800i-m nek sokkal szebb hangja van mint egy zenemobilnak tituált nokia-nak.:wtf:
És ez nem vicc.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."