Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
úgy érzem, akkor nekem is tökéletes lesz. (jelenleg egy nokia 3410esem van, ami minden vágyam kielégíti)
wifi szimpatikus, nekem is vannak unalmas elõadásaim :)

Magyar nyelv van hozzá, nem probléma.

már csak az érdekel, hogy magyar nyelvet hogy lehet varázsolni rá?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Nem tudom, mennyire tipikusak a szokásaim, de én a BB elõtt alapvetõen két dologra használtam a telefont: beszéd és sms. Soha nem töltöttem le programot, nem küldtem mms-t, nem használtam a kamerát, nem hallgattam rajta zenét. Ezzel alapvetõen ma is így vagyok, csak bejött mellé az e-mail kérdése. Nem ülök mindig gép elõtt, viszont olyan mennyiségû napi adaggal kell megbírkóznom, ami nem mindig kezelhetõ a "hagyományos" módszerekkel. A BB ebben segít. A vállalati szerverhez csatlakozik, azzal szinkronizál mindent. Ebbõl következik, hogy gépre csak akkor dugom, ha napközben tölteni kell az aksiját. Amit még használok benne, az a böngészõje. Nem tökéletes, de elmegy. Unalmas mítingeken azon olvasom a fórumot. :) Nagyon gyorsan lehet vele írni, átgondolt a menüje. Magyar nyelv van hozzá, nem probléma.

Összefoglalva: egy igazi igásló, csilivili dolgoktól mentes, a munkámhoz tökéletes. Ha ehhez nem kéne, magamnak soha nem vennék ilyet, mert fölösleges. Komoly e-mail függõséget okoz, fegyelmeznem kell magam, hogy ne nézzem állandóan, hogy jött-e újabb üzenetem. Szabadságra, nyaralásra nem is viszem magammal, átrakom a SIM-et egy mezei Nokiába. Jól össze van rakva, a golyó lehet talán a gyenge pontja, ha elkoszolódik.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
húúúúúúúúúú, szuper! :)
érdemes megvenni? :)
vodafone-os flottában kapnám ~15 ezerért.
azt írják, hogy csak angol menüje van, lehet ezen segíteni?
programokat lehet hozzá letölteni (freeware vagy legalábbis nem fizetõs)?
mennyire tud kompatibilis lenni a számítógéppel? (adatküldés, esetleg távirányítás stb)
meg valami vélemény érdekelne, hogy megérte-e, mi nem tetszik...
köszi :)

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

birtokol valaki innen a fórumról BlackBerry Pearl 8100as típusú telefont?
amennyiben igen, lenne néhány kérdésem...
:)

Ne kímélj!
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
birtokol valaki innen a fórumról BlackBerry Pearl 8100as típusú telefont?
amennyiben igen, lenne néhány kérdésem...
:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ezek az okok szintén ,ami miatt nem veszek egyiket sem :) Ha meglesz a HD egy szeánsz erejéig megnézném majd :)
Off
Most azt hiszem vagy a wind-et veszem meg, vagy fekvenyomópadot :D
Bicikli meg el lesz felejtve egy darabig......

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Az enyémen is,csak éppen nem használom:) Nekem elég lenne a diamond és a pro is,csak nagyon bevált a mostani,viszont -mint minden ilyen kütyü- bukó anyagilag

Ha már ennyi zsét eltolok rá majdan nekem kell hogy bõvíthetõ legyen - ezért kiesik a Diamond (pedig kézben nagggyyon-naggyon...). A Pro pedig kis duci a QWERTY-vel (ami azért pöpec megint). A HD pedig csak egyszerûen béötvenkettõ ezekhez képest. :D
"In idem flumen bis non descendimus"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Azt ugye láttad, hogy legutóbbi low-end HTC készüléken, a Viva nevûn 200 (kettõszáz) MHz-es processzorral hogyan szakít a TouchFLO felület?
Pl.: http://mobilarena.hu...r_sebesseg.html

Õsszel már lesz Touch HD a "gyorsboltban", addigra gondolom még reszelnek rajta - hogy a nagyfelbontású kijelzõn is smoooooth legyen.

(Pátyolgatom itt a K750i-met, hogy életben tartsam addig...)

Az enyémen is,csak éppen nem használom:) Nekem elég lenne a diamond és a pro is,csak nagyon bevált a mostani,viszont -mint minden ilyen kütyü- bukó anyagilag

-=B.B.B.=-

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

OMG

Azt ugye láttad, hogy legutóbbi low-end HTC készüléken, a Viva nevûn 200 (kettõszáz) MHz-es processzorral hogyan szakít a TouchFLO felület?
Pl.: http://mobilarena.hu...r_sebesseg.html

Õsszel már lesz Touch HD a "gyorsboltban", addigra gondolom még reszelnek rajta - hogy a nagyfelbontású kijelzõn is smoooooth legyen.

(Pátyolgatom itt a K750i-met, hogy életben tartsam addig...)
"In idem flumen bis non descendimus"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
simán rá;) kell egy ringtone converter (a legtöbbje ingyenes) és azzal már megfelelõ formátumba tudod konvertálni és feltölteni iTunes-szal.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Question: iPhone 3Gre be lehet állítani olyan csengõhangot amit én töltök rá az iTunes-al, vagy mindenképp meg kell venni azt a zenét amin szeretném hogy csörögjön?
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Na, mondjad már!
Nekem vszínû az lesz a köv gép... mi nem volt benen frankó, komolyan érdeklene! :prosze:

hoze; az nem lehet hogy szitne 0 marketinggel nem tapicsklt sok-sok ember hasonló telefont mint az ájfón, amúgy vannak hasonlók - én technikai és nem marketinges oldalról úgymondanám hogy jobbak - és voltak is?

minden frankó benne, jó a gps része is, telefonálni, és sms-ezni is lehet vele...
ami nem frankó, hogy épp motor-project van, így kell minden forint..:) jogsi, etc.

tehát szabaduulok meg a "felesleges" kütyüktõl, minden mennyiségben:p

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Hehe, látom a tpoik a nme brongás telefonokról folyik csak :D

Neveztesd át a tocsikot ;) én a pda-t is elviszem biciklizni,ha eltörik max veszek másikat.

-=B.B.B.=-

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

c702? echte ugyanaz....
én meg visszamentem a p990re.
ahanyos féltégla.

kinek kell HTC artemis? :D

az a baj hogy amennyibe el tudnám adni, annál többe lenne egy GPS... szal marad a polcon :)

Na, mondjad már!
Nekem vszínû az lesz a köv gép... mi nem volt benen frankó, komolyan érdeklene! :prosze:

hoze; az nem lehet hogy szitne 0 marketinggel nem tapicsklt sok-sok ember hasonló telefont mint az ájfón, amúgy vannak hasonlók - én technikai és nem marketinges oldalról úgymondanám hogy jobbak - és voltak is?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hehe, látom a tpoik a nme brongás telefonokról folyik csak :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Fél áron visszaveszem :D
50k-ért inkább vmi winsmart v pda,annyit egy mezei telefonért no way.....
20-30 k a max

-=B.B.B.=-

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
c702? echte ugyanaz....
én meg visszamentem a p990re.
ahanyos féltégla.

kinek kell HTC artemis? :D

az a baj hogy amennyibe el tudnám adni, annál többe lenne egy GPS... szal marad a polcon :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Az én K800i-m nek sokkal szebb hangja van mint egy zenemobilnak tituált nokia-nak.:wtf:
És ez nem vicc.

Ha nem joy lenne benne,akkor vennék.

Tamaska,én sem tudtam anno a TyTN-ban a qwerty-t megszokni.

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Csak aztán vigyázz mert ha szereted a minõség(et)i hangot és egyszer belekóstolsz egy Walkman mobilba soha nem veszel más márkáju telcsit.;)
Az én K800i-m nek sokkal szebb hangja van mint egy zenemobilnak tituált nokia-nak.:wtf:
És ez nem vicc.

nap kozben inkabb autoradiot hallgatok, este meg itthon vagyok, szoval tul sokat nem fogom hasznalni a walkman funkciot. Ez addig lett volna jo, amig tomegkozlekedtem meg bringaval jartam, de mostansag olyan mar nincsen. Ettol fuggetlenul tetszik.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Tulajdonképp csak azért jöttem ide, hogy elmeséljem, mennyire jól
mûködik a Google maps a Sony Ericsson 770-emen.
BP-en kb. 50 méteres pontossággal kitalálja, hogy hol vagyok, és nagyon jól használható a térképe is. Hasznos.

De beleolvastam az IPhone-ba, amit itt írtatok.
A társam vett, mert beleszeretett az újításokba amit beleraktak.
Nem hasonlítható semmi eddigi cucchoz, ilyen fajta tuch-screen nem volt elötte soha.
Nagyságrendekkel jobb minden eddiginél.
És programmal is meg van "támasztva" rendesen.
Nagyon korrekt kis cucc.
De én Tamagocsinak hívom, mert az. (emlékeztek még rá?)
Aki telefonálni akar, az ne vegyen. Annak nagy, és nehéz.
MP3-nak is nagy.
Az akkuja sem bírja addig, mint a jobb telefonok.
A társam szereti, és szerintem azóta sem érti, hogy nekem miért nem kell. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."